Konu: Vladimir Roskov & Jhon Black & Kendrick Cravela - İhlaller  (Okunma sayısı 471 defa)

#10 - 19.06.2022 15:53
Aynı şekilde @ates36’a katılıyorum. Real hayatta olan bir çok şey sistemsel olarak samp ta yok. Ama biz burda onun rollerini çeviriyoruz. Ve eğer araçlar 2 tonsa neden polislerde sadece 2 dakika içerisinde emoteyi atıp kancayı takıp devam ediyor ve aynı şekilde emoteyi atıp aracı geri indiriyor? Savunmaya karşı tepkisiz kalınca hemen samp sistem ve dinamikleri izin vermiyor desek bir çok şikayeti geri çekilmesi lazım ya da bir çok kişinin bu şekilde ceza alması lazım. İyi forumlar tarafımızca daha fazla savunma gelmeyecektir. Yetkili kişilerin kararını bekliyoruz.

#11 - 19.06.2022 16:45
Şahitliğimi onaylıyorum.

#12 - 19.06.2022 17:51
Dostlarımız biraz kendini acındırmaya çalışıyor gibi geldi bana. Anlamadığım şekilde sadece yaptıkları bu ihlalleri yok. Kovalamaca sabotajını geçtim arkadaşlarımızın birliği mi kendisi mi bilemiyorum, bug abuse veya hile ile PD arkasında ki kapalıdan araçları çekmişler  :manifdog

Bu araç normalde 27 gibi arkadaşın elinde olması gerekiyordu. Kapının açık olduğunu rol içi söyleyip, bug ile çekmiş olabileceklerini söylediği pm konuşması ve aracın kapalıya çekildiğinin kaydı mevcut. Yetkili isterse onu da atarım.
Kancayı taktım, aracı takip ettim, kaçırmaya çalıştım olaylarından önce bu tür ihlallere girişmeyelim arkadaşlar, keyifler bozulmasın. O:-)

#13 - 19.06.2022 18:10
Ben bunu arkadaşa pm den belirttim, araç çıktığımda bizim garajdaydı. Birlikten birisi çekip getirmiş ama cidden ben almadığımı kırk kere söyledim, tekrar diyorum araç çıktığımda zaten içerideydi. 2 gün jailde kaldım işlerden dolayı oyuna girmedim. O sıra ic sorulunca da kapı açıktı aldım dedim, kendiliğinden olsa desem ic bir inandırıcılık olur muydu? Bu sadece bir rol ile oldu eğer benim girip çıkardığıma dair ss veyahut kamera kaydın varsa atabilirsin.

#14 - 19.06.2022 18:38
Ben bunu arkadaşa pm den belirttim, araç çıktığımda bizim garajdaydı. Birlikten birisi çekip getirmiş ama cidden ben almadığımı kırk kere söyledim, tekrar diyorum araç çıktığımda zaten içerideydi. 2 gün jailde kaldım işlerden dolayı oyuna girmedim. O sıra ic sorulunca da kapı açıktı aldım dedim, kendiliğinden olsa desem ic bir inandırıcılık olur muydu? Bu sadece bir rol ile oldu eğer benim girip çıkardığıma dair ss veyahut kamera kaydın varsa atabilirsin.
Ben zaten yaptığın role bir şey demiyorum ama aracını bug abuse ile aldıklarına eminsin, gidip birde özel plaka ile değiştiriyorsun iyice ellemesinler diye. Bu neye kaçıyor peki? Retarted olmuyor mu? Hadi diyelim kapı açıktı ve kaçırdılar aracını gerçekten. Eee o da retarted oluyor, kapalı garaj içinde sence hiç memur olmaz mı gerçekte? Yaptığınız hataları ben pmden belirttim diyerek savunamazsınız. Yine aynı hataları yapıp yine can sıkıyorsunuz. Sürekli kovalanan araçların önüne ordu misali gelip kestiniz, ses çıkartmadık. Ancak bundan sonra şahsen video kaydı alıp tekrar tekrar "toxic gözükecek olsam bile" şikayet açacağım, kovalamacayı sabote ettiğiniz için.

#15 - 19.06.2022 18:44
Tekrardan merhaba savunma yapmak için değil bir yanlışı söylemek için araya giriyorum. Kovalamayı kesinlikle sabote ettiğimizi düşünmüyorum birlik olarak beraber kovalamayı yapıyoruz. IC'de telsiz kullanıp bir birimize destek oluyoruz kovalamada. Bunun rolsel olarak bir eksisi yok aksine daha kaliteli bir kovalamaca rolü ortaya çıkardığını düşünüyorum. İyi forumlar.

#16 - 19.06.2022 18:58
Şunu belirteyim, plakayı araç aranıyor vesaireden dolayı değil zaten aklımda vardı ve o sıra gittim plakayı değiştirdim. Plaka değiştirme ile bir alakası yok. Occ kini ic ye yansıtıp sürekli hapise atıp duruyorsunuz. 500 mb bir oyun için bu kadar kasmanıza gerek yok. 2 gün izin kullanayım dedim sizin ile uğraşıyoruz, 1 kere aldınız tamam occ bir kin tutma yüzünden ic de sürekli alma hakkınız yok. Daha açıklama vesaire yapılmayacak yetkili insafına kalmış bir durum. İyi forumlar.

#17 - 19.06.2022 18:59
Alıntı
Kovalamayı kesinlikle sabote ettiğimizi düşünmüyorum birlik olarak beraber kovalamayı yapıyoruz. IC'de telsiz kullanıp bir birimize destek oluyoruz kovalamada.

İşaretlenen ve son madde. Şikayet sonuçlanabilir. İyi akşamlar.

#18 - 19.06.2022 19:06
Siz 6 araç bir aracı kovalıyorsunuz ama role bizde girmeye çalışıyorduk, fakat siz rolsel olaral IC ya da OOC kin tuttuğunuz bir kişiye odaklanıp kalıyorsunuz sadece. Bu kişilerde biri Jhon Black biz yanınızdan yanlayarak geçerken siz Jhon sadece o bölgeden geçti diye ona odaklanıyorsunuz. Ve hiç bir şekilde bağlantı koparmak gibi bir şey yapmadık hepimiz en az bir saat oyundaydık.
« Son Düzenleme: 19.06.2022 19:11 C3ycey »

#19 - 19.06.2022 19:14
Zaten kovalamacaya dahil olan arkadaşlarımız ic bir şekilde yakalanıp cezalarını yattılar, Birlik dediğimiz olay bizzat bizim garaj için dost bağı yüksek bir oluşumdur, o sıra ic olarak peşimize takılınca ister-istemez dahil olup birlikteki bir arkadaşlarını kurtarmak istdiler ve haklıkar. Bir ekip aracı suçluyu kovalarken 40 ekip geliyorsa birlik adamlarıda gelebilir bu gayet doal ve normal bir durum.   Artık olarak aynı durum reel hayatta bile yaşanmış olsa ekibi veyahut dostları o kişiyi polisten kaçırmak için elinden geleni yapabilirler.   Anlamsız bir şekilde kaç gündür bizim garaja kafayı felaket takmış durumdasınız tekrar belirteyim lütfen occ kininizi ic ye yansıtmayın.