Konu: DET. Pamira Cherry  (Okunma sayısı 23823 defa)

#610 - 02.05.2023 21:03
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#611 - 03.05.2023 12:56
pimiry chiry
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#612 - 03.05.2023 12:57
next
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#613 - 03.05.2023 12:57
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#614 - 03.05.2023 13:02
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#615 - 03.05.2023 15:26
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
karizmatik devrimci,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#616 - 04.05.2023 10:39
badass ve harika

Bir eleştiri: GösterGizle
 konuyu sık sık takip ediyor / etmeye çalışıyorum ve değinmek istediğim birkaç şey var.
"hayat çok kötü. merhametimi kaybettim. karanlığın ta kendisiyim." gibi yakıştırmaları dedektif karakterlerinde çok fazla görüyoruz ve biraz da klasikleşti bana sorarsan. belki biraz daha "karanlığı aydınlatalım" fikrine yakın olabilirsin. ayrıca pamira'nın iç dünyası hakkında daha fazla bilgiler görmek güzel olabilirdi bir süredir tam olarak takip edemedim, karakter gelişimi ne yönde ilerliyor bilmeden bu yorumu yaptım.

bu da bir eleştiriden çok istek,
kapatılan veya doğrudan pamiradesu'nun kapattığı dosyaların bilgilerini paylaşırsan ben ve eminim konuyu takip eden kişiler için daha keyifli olabilir. bu dosya bilgileri paylaşma işi zamanında FDI'ın Kasparov hakkında paylaştığı rapor gibi düşün. "Ajan Bilmem Ne şu saatte şuraya gitti ve Pakrad Kasparov'un şunu yaptığını gözlemledi, bla, bla, bla..." gibisinden. bunun yapılması yasak mı bilmiyorum, eğer yasaksa ciddiye alma bile

şu anki haliyle de takip etmeyi sevdiğim konulardan bir tanesi. tebikler ve başarılar  :o :o :o

« Son Düzenleme: 04.05.2023 14:27 hissizleştim »
Mükemmel
1
friendly
1
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
hissizleştim,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
friendly tepkisini veren kullanıcı(lar):
hissizleştim,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#617 - 04.05.2023 14:27
badass ve harika

konuyu sık sık takip ediyor / etmeye çalışıyorum ve değinmek istediğim birkaç şey var.
"hayat çok kötü. merhametimi kaybettim. karanlığın ta kendisiyim." gibi yakıştırmaları dedektif karakterlerinde çok fazla görüyoruz ve biraz da klasikleşti bana sorarsan. belki biraz daha "karanlığı aydınlatalım" fikrine yakın olabilirsin. ayrıca pamira'nın iç dünyası hakkında daha fazla bilgiler görmek güzel olabilirdi bir süredir tam olarak takip edemedim, karakter gelişimi ne yönde ilerliyor bilmeden bu yorumu yaptım.

kapatılan veya doğrudan pamiradesu'nun kapattığı dosyaların bilgilerini paylaşırsan ben ve eminim konuyu takip eden kişiler için daha keyifli olabilir. bu dosya bilgileri paylaşma işi zamanında FDI'ın Kasparov hakkında paylaştığı rapor gibi düşün. "Ajan Bilmem Ne şu saatte şuraya gitti ve Pakrad Kasparov'un şunu yaptığını gözlemledi, bla, bla, bla..." gibisinden. bunun yapılması yasak mı bilmiyorum, eğer yasaksa ciddiye alma bile

şu anki haliyle de takip etmeyi sevdiğim konulardan bir tanesi. tebikler ve başarılar  :o :o :o

Yorumun için teşekkür ederim eleştiriye her zaman açık birisiyim tabii belli bir çerçeve düzeyinde eleştirilirse, son dediğini düşüneceğim güzel bir öneri olmuş.  :sampanya:
Vice
1
Mutlu
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
OZJAN,
Mutlu tepkisini veren kullanıcı(lar):
OZJAN,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#618 - 04.05.2023 16:37

Konuyu aydınlatayım, yasaksa şeklinde kalmasın netleşsin merak eden varsa. FDI'n Kasparov'a karşı uyguladığı rol tamamen uzun soluklu(birkaç ay sürmüştü) ve iş bitirici bir rol olduğu için paylaşılmaya müsaitti, zira dosya sonuçlandırıldığı için içindeki bilgiler mixlenemezdi. Lakin dedektif büro, organize suçlarla mücadele masasının rolleri iş bitirici değil istihbarat sağlama şeklinde ilerliyor. Dosyalar kapatılmıyor, OCD'de birlik kapatmaya yönelik çalışmıyoruz. Dolayısıyla dedektif büro veritabanındaki içerikler daima mixlenmeye müsait içeriklerdir, paylaşamazlar.

Cinayet masasının dosyaları düşünülebilir belki. Cinayet masası bireysel olayları ele alıp serim-düğüm-çözüm tekniğini uyguladığı için iş bitirici konumunda oluyor ve çoğu zaman dosyalarının sonunda mixlenecek bir şey kalmıyor. Yine de denetiminin yapılması gerekir, bu da iş yükü olur.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
OZJAN,
Tepki yok
Tepki yok