konuyu sık sık takip ediyor / etmeye çalışıyorum ve değinmek istediğim birkaç şey var.
"hayat çok kötü. merhametimi kaybettim. karanlığın ta kendisiyim." gibi yakıştırmaları dedektif karakterlerinde çok fazla görüyoruz ve biraz da klasikleşti bana sorarsan. belki biraz daha "karanlığı aydınlatalım" fikrine yakın olabilirsin. ayrıca pamira'nın iç dünyası hakkında daha fazla bilgiler görmek güzel olabilirdi
bir süredir tam olarak takip edemedim, karakter gelişimi ne yönde ilerliyor bilmeden bu yorumu yaptım. bu da bir eleştiriden çok istek,
kapatılan veya doğrudan pamiradesu'nun kapattığı dosyaların bilgilerini paylaşırsan ben ve eminim konuyu takip eden kişiler için daha keyifli olabilir. bu dosya bilgileri paylaşma işi zamanında FDI'ın Kasparov hakkında paylaştığı rapor gibi düşün. "Ajan Bilmem Ne şu saatte şuraya gitti ve Pakrad Kasparov'un şunu yaptığını gözlemledi, bla, bla, bla..." gibisinden.
bunun yapılması yasak mı bilmiyorum, eğer yasaksa ciddiye alma bileşu anki haliyle de takip etmeyi sevdiğim konulardan bir tanesi. tebikler ve başarılar