Konu: [Albertus Lazzari - 16.06.2022] Wallhack Kullanımı  (Okunma sayısı 302 defa)

#10 - 16.06.2022 12:50
Videoyu 0.25te izlersen senin sıktığında da mermi silah yerdeyken çıkıyor dostum şuan acayip şekilde boş şeyler kovalıyorsun düştüğün için bu kadar sinirlenmen veya ooc kine bağlanmaman lazım yakıştıramıyorum sizin gibi insanlara cidden halden  hale yalandan  yalana bürünüyorsunuz; halen afkydım diyorsun videoyu attım drift atan kim rol yapan kim kaçıp benle savaşan kim nerde hani nerde afksın buda videonun devamı hediyem olsun sana daha fazla cevap vermeyeceğim.

#11 - 16.06.2022 13:33
 :-[
Videoyu 0.25te izlersen senin sıktığında da mermi silah yerdeyken çıkıyor dostum şuan acayip şekilde boş şeyler kovalıyorsun düştüğün için bu kadar sinirlenmen veya ooc kine bağlanmaman lazım yakıştıramıyorum sizin gibi insanlara cidden halden  hale yalandan  yalana bürünüyorsunuz; halen afkydım diyorsun videoyu attım drift atan kim rol yapan kim kaçıp benle savaşan kim nerde hani nerde afksın buda videonun devamı hediyem olsun sana daha fazla cevap vermeyeceğim.

Herhangi bir OOC kinim yok 500mb oyun için sana kin besleyip seninle uğraşacak vaktim de yok. Savaşta huzur bozup rolleri baltaladığınız için genel olarak herkesin size karşı öfkesi bulunuyor. Araçtayken 3 hit atıyorsun o kısmın videosunu ve bu videoda garaja gelmeden önce ki yerin videosunu istedim. 3 tane kafaya hit attığını araçtan indiğimde fark ettim hile olduğun bariz belliydi orada 3 mermiyide tutturman çok zor bir.

#12 - 16.06.2022 13:38
Deagle ile hasar aldığında karakterinin geri çekilmesi oluyor fakat sende o da olmadı AK-47'den hasar yemişsin gibi karakterin en ufak geri çekilme yaşamadı son attığın videoda tek mermilik canım bulunuyor belli zaten araçta 3 hit attığın.

#13 - 16.06.2022 13:43
Dostum şikayeti kanıtlarım ile savundum halen element uydurma çabasındasın yok sıktığında geri çekilme falan filan samp oynuyorsun dostum COD değil, dediğim gibi savunmalarım bu kadardır şikayetin sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#14 - 16.06.2022 15:17
Wallhack için videon var fakat wallhack açık olduğu için savunma olarak atamıyorsun. Araçtan inip sıktığında 3 hit tutturuyorsun fakat o 3 hit tuttururken ki yeride atmıyorsun. Video kırparak savunma yapmak mantıklı değil hile kullandığını gizlemeye çalışıyorsun, sonuçlanabilir.  :manifdog

#15 - 16.06.2022 16:22
Videoyu canımın istediği için attım ortada ki suçlamanda hiç bir kanıtın dahi yok istediğim gibi istediğim yeri kırpıp atarım istersem admin istemediği sürece videoyu dahi atmam o yüzden susup rezilliğini devam ettir iletiye de daha fazla boş yorum atma sonuçlansın ismimi kirletmeni istemiyorum.

#16 - 16.06.2022 17:30
 :garip: İstediğin gibi atmak senin özgür hakkın fakat iddialarımı yalanlamak için o videoyu hile olmasa yine atardın diğer attığın kesitler gibi, kendini rezil eden sensin açık açık hile kullandığım kısmı atıp atmamak kendi özgür hakkım diyorsun kendini boşa harcama dostum.
« Son Düzenleme: 16.06.2022 17:32 Monky »

#17 - 16.06.2022 17:43
Videoyu atmak senin afkydım drift atmıyordum rol yapmıyordum demeni, yalan atmanı ortaya çıkarmak içindi videonun full halini atmayacağım açtığın şikayet laf olsun torba dolsun düştüm birazcık içerledim de beni nasıl bulur şeklinde bir şikayet sana ve arkadaşlarına acıyorum açtığın hile şikayetine bak ve sizin birliğinizde bulunan adamlara açılan hile şikayetlerine bak birazcık kıyasla belki bir şeyler öğrenirsin biz siz değiliz dostum hile kullanmayız varsa bileğiniz tabii yok sahada izlerdik sizi ama ne yazık ki her vuruşunuz hs her vuruşunuz bir alengirli daha da konuşup seviyene düşmek istemiyorum profilinde yazan yazıyı okuduktan sonra baydım. İyi oyunlar demek isterdim fakat hak etmiyorsun. @Lia Sonuçabilir.
« Son Düzenleme: 16.06.2022 17:45 Lostra »

#18 - 16.06.2022 18:23

Evet dostum hile kullanmayız bir ölür bin diriliriz. @Lia arkadaş videonun tam halini atmıyor hile olmadığını kanıtlamaya çalışmıyor kesip kesip atıyor tam halinde hile kullandığı açık olmasa atardı bunu gayet iyi biliyoruz sonuçlanabilir.

#19 - 16.06.2022 19:01
Şikayet baştan aşşağı yalan zaten arkadaşın kendisi afk iken beni buldu diyor video kaydında bile afk olmadığı araba sürdüğü görünüyor afk iken vurdu diyor kendisi bana karşılık veriyor sanırım arkadaş dm atmadığı süreçte kendisini afk olarak tanımlıyor anlamış değilim her şey göz önünde fakat halen inkar ediyor hani kendini kandırıyorsun beni ve yönetimi nasıl kandırıcaksın yazık cidden sana ve arkadaşlarına acıyorum, bütün şikayetleri de sana açtırmışlar içerlemiş gibisin bir hayli.