Konu: [15.06.20222] Hood Baskın Kural ihlali.- Andres Silva, Ramiro Pervale.  (Okunma sayısı 392 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 15.06.2022 14:03
ha bu arada kanıt sslerinize şimdi baktım bizim hoodda olduğumuza dair herhangi bir kanıt göremiyorum, hood dışından attım sana ben o iki hiti kankacım
Sol alttaki map yeterli değil sanırım. Ve zaten hood dışından sıksanız bile aynı şey ifade ediyor.

#21 - 15.06.2022 14:13
hood dışından sıksak aynı şeyi mi ifade ediyor? zamn. neyse. rol yapıp eğlenmek varken o kadar sinirlenmişsiniz ki rolü oocye döküyorsunuz kanka hiç yakıştıramıyorum işte bu yüzden türk roleplay gelişmiyor  ;) O:-)
bizim tüm kanıtlarımız ortada, sadece bir adama 2 kişi vurduğumun ssi var sende o kadar. madem afksınız madem 2 kişi basıyoruz kanıtlayın kardeşim. rolün öncesine dair kanıtınız bile yok. rol yaptığın elegyli kızı bile izledik ne anlatıyorsun? daha fazla cevap vermiyorum yetkililer ilgilenir kısa ve öz kanıtınız yok iyi forumlar.

daha ufacık vurulma rolünde böyle kinleniyorsanız..
« Son Düzenleme: 15.06.2022 14:24 Bolderann »

#22 - 15.06.2022 14:54
hooda 4 kişi girdik, sizi yaklaşık 30dk foto kamera gun ile taa netden izledik. oraya girdiğimizde 4v3 eşitlik vardı. arkadaşın triwson admin olmadan RK kaldırmamızı, şikayet açacağını söyledi. biz de rol yaptığımızdan ve saatin geç olduğundan onayladık gerekli ssler yüklenecek iki tarafın anlaştığı bir yerde şikayet açılması normal değil @licarfardx
Yaptığınız kural ihlali ve gecenin bir yarısında şikayet açıp onun sonuçlanmasını beklemeden seninle pmden konuştum. Ayrıca seninle ben anlaşıyorum şikayeti açan ben değilim dediğin gibi sonuç olarak admin değilim rkmıda kaldırmadım rolüde delleyemedik yaptığınız kural ihlali ve şikayet açıldı.

#23 - 15.06.2022 18:00
Afk olduğunuza dair kanıtınız veyahut bize sıkmadığınıza dair kanıtınız yok, attığım tüm ss'lerde maskeli silahlısınız ve canım bile az- kanıtınız hala yetersiz.

#24 - 15.06.2022 19:06
Şahitliğimi onaylıyorum. İki kişi hood basmak baskın ihlaline girer onun yerine savaş başladığından beri oyuna girmeyen Burnout üyeleriyle toplanıp beraber basabilirsiniz hoodu.
Spoiler: GösterGizle

Burada @NightRose şahitlik yapacaktır diye düşünüyorum, AFK olduğumuzu rol yapmaya çalıştıklarında karşılık veremediğimizi söyleyecektir. Zaten ssde her şey anlaşılıyor, afk olduğumuz için karşılık verememişiz bile yönetimi kandırmaya çalışma dostum, alt tarafı bir oyun bunun için bu kadar yalana gerek yok.
« Son Düzenleme: 15.06.2022 19:18 Jackal's »

#25 - 15.06.2022 19:44
Şahitliğimi onaylıyorum. İki kişi hood basmak baskın ihlaline girer onun yerine savaş başladığından beri oyuna girmeyen Burnout üyeleriyle toplanıp beraber basabilirsiniz hoodu.
[spoiler]

Burada @NightRose şahitlik yapacaktır diye düşünüyorum, AFK olduğumuzu rol yapmaya çalıştıklarında karşılık veremediğimizi söyleyecektir. Zaten ssde her şey anlaşılıyor, afk olduğumuz için karşılık verememişiz bile yönetimi kandırmaya çalışma dostum, alt tarafı bir oyun bunun için bu kadar yalana gerek yok.

karşılığı aldık kanka gayet, çatışmadan beş dakika önce tren rayında mor pembe elegyli bir kız ile inip rol yaptınız. attığın uyuşturucu ssi bir şeyi değiştirmiyor.

#26 - 15.06.2022 20:22
[spoiler]

karşılığı aldık kanka gayet, çatışmadan beş dakika önce tren rayında mor pembe elegyli bir kız ile inip rol yaptınız. attığın uyuşturucu ssi bir şeyi değiştirmiyor.
Dostum ne karşılığı aldın? Benim karakterimden bir karşılık alman imkansız. Hasarlarına bakıp anlaşılır uzatma.

#27 - 18.06.2022 17:13
Sonuçalabilir mi artık? Günler geçti üzerinden. @southliberty 

#28 - 22.06.2022 11:24
Öncelik ile merhaba, şikayeti detaylı bir şekilde inceledim. İki tarafda birbirinden şikayetçi olmuş ama iki tarafında kanıtları yetersiz. Şikayet açılan taraf 4-5 kişi olduğunu iddia etmiş. Net bir kanıt yok, şikayeti açan tarafın attıği ss'de iki kişi vurmuş olarak görüyorsunuz.

Ek olarak şikayeti açan taraf AFK idik demiş fakat attığınız ss'de uyuşturucu satmaya yeni başlamışsınız? Sadece uyuşturucu satmaya girmiş bile olabilirsiniz. Bu konuda dikkatli olalım.

Karakterler ceza alacak, kanıtları yetersiz.