Selam, iyi forumlar. Rol sabahtan başladı, biz sadece sohbet etme gibi bir rol planlarken GunRP yapmayı tercih ettiler, yavaş yavaş anlatacağım, 2v1 bir çatışma rolü oldu (
https://i.hizliresim.com/iyjib21.jpg) normal bir çatışma rolü, arkadaşlar rolden sonra arkadaşıma beni ezicek, kışkırtıcak pm' mesajı yolladı, ben pek umursamadım Niko'ya yazdığı şeyi atmış, o adamı havada tokatlarım ve bunun gibi rolü ooc'ye döktüğü belli olan mesajlar... Ardından Andres Silva'ya kendim de söyledim, kanka bunlar eğer öldüklerinde veya rolde bizi öldürdüklerinde rolü ooc döküp pm'den böyle mesajlar atarak rahatsız etceklerse hiç rol yapmayalım gerek yok gibi mesajlar attım, bir daha yaparlarsa rol yapmayı keseriz dedi o da bana, ben de şans verdim. 20 yaşındayım 13 yaşından beri samp'ı dm kategorosinde oynuyorum roleplay oynamışlığım 2 yıl veyahut 3 yıl arasıdır, pek oynamam. Çünkü Türk Rp sunucularında rolü OOC döken bu arkadaşlar gibi çok var ve zevkimizi bozuyor diye açıklayabilirim.

-----
Gelelim Hood basmaya, orada roller döndü, bize sıkıldı bir sürü rol oldu kimse yalan atmasın rica ediyorum. Sizi gerçek kamera ile gözledik tren raylarının önündeki binalardan, beyazlı bir arkadaş bize sıktı. Biz de orada 4-5 kişiydik rolsel olarak izleme görevi alanı vardı, saldırı görevi alan vardı. Bize sıkan arkadaş ve rolün gerçekçiliği...MASKELERİNİZ TAKILI, ORTADA ROL VAR-- Beyazlı arkadaş ile yaklaşık 2 dakika çatışma rolümüz oldu, afk'yız diye yalanlar atıyorsunuz arkadaşlar. Afk olduğunuzu bize kanıtlayın, biz de okeyleyelim fakat rol yapıp maskesi takılı koşarak kaçan birinin ben afk olduğuna nasıl inanabilirim.

bu rolü nasıl ezmeye çalışıyorsunuz anlayamıyorum, Burnout' Garajına her gün sıkıyorsunuz ve savaşta olduğumuz için bazı rp kuralları hiçe bile sayıyoruz. Sizi rk etmemizden 30-20 dakika sonra polisle çatışma rolüne bile girdiniz sesimsizi çıkarmadık, eğlensinler kanka oyun oynuyoruz gerek yok boşver gibi söylemlerde bulunduk. Gayet normal bir roldü, kişi sayısı da okeydi- afk değildiniz, kişi sayımız da yeterliydi iyi forumlar.