Konu: [15.06.20222] Hood Baskın Kural ihlali.- Andres Silva, Ramiro Pervale.  (Okunma sayısı 415 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.06.2022 10:31
Triwson denen arkadaşının bizimle yaptığı pm konuşmaları aşağıda kanka, şikayetlik bir durum olduğunu beyan edip admin olmadan RK'yı kaldırmayı istedi. biz de rol yaptığımız için normal bir şekilde onayladık.
Spoiler: GösterGizle

Bu da 3 kişiye karşı girdiğimizin eşit ağırlıklı kanıtları ve arkadaşınla aramızda geçen pm konuşmaları.
https://i.hizliresim.com/hrjnfdn.png
https://i.hizliresim.com/mclqjwf.png
https://i.hizliresim.com/c7oezpf.png
https://i.hizliresim.com/5hv0l2l.png
Benim umrumda değil. Kurallar bariz. Hooddaki kişi sayısından azsınız. Basamazsınız.

#11 - 15.06.2022 10:35
hooda 4 kişi girdik, sizi yaklaşık 30dk foto kamera gun ile taa netden izledik. oraya girdiğimizde 4v3 eşitlik vardı. arkadaşın triwson admin olmadan RK kaldırmamızı, şikayet açacağını söyledi. biz de rol yaptığımızdan ve saatin geç olduğundan onayladık gerekli ssler yüklenecek iki tarafın anlaştığı bir yerde şikayet açılması normal değil @licarfardx
foto kamera dediğiniz şey CamHunt mu ? Çünkü o kadar iyi bakmışsınız ki 3m Hoodda saklanıyordum gece afk daydım bi baktım ölmüşüm.Ve Hood içerisinde 4 kişi çok rahat vardık. Bunun bilincinde baskın attığînızda biliyoruz. Çünkü birliğin 3 hood bölgesi var. Ve hepsindeki oyuncular vurulmuş.
"foto kamera gun" yazısını oku dostum, silah olarak alınan kameradan bahsediyoruz ayrıca CamHunt falan bilgilisin bayağı beğendim. Garajdaki insanları izlerken info vermekte de kullanıyor gibisin  ;) O:-)
Garajınızda kimse olmadığı için gerek duymuyorum. Elimi kolumu sallayarak geziyorum. Rolden Kareden direkt olarak "Rol" kavramını bilmeyen biri olduğun için anlatayım.  Yaptığımız rolleri hani ss leyip tanıtıma atıyoruz. İşte bunun için güzel açılar almak için kullaniyoruz :manifdog :'(

#12 - 15.06.2022 10:40
hooda 4 kişi girdik, sizi yaklaşık 30dk foto kamera gun ile taa netden izledik. oraya girdiğimizde 4v3 eşitlik vardı. arkadaşın triwson admin olmadan RK kaldırmamızı, şikayet açacağını söyledi. biz de rol yaptığımızdan ve saatin geç olduğundan onayladık gerekli ssler yüklenecek iki tarafın anlaştığı bir yerde şikayet açılması normal değil @licarfardx
foto kamera dediğiniz şey CamHunt mu ? Çünkü o kadar iyi bakmışsınız ki 3m Hoodda saklanıyordum gece afk daydım bi baktım ölmüşüm.Ve Hood içerisinde 4 kişi çok rahat vardık. Bunun bilincinde baskın attığînızda biliyoruz. Çünkü birliğin 3 hood bölgesi var. Ve hepsindeki oyuncular vurulmuş.
"foto kamera gun" yazısını oku dostum, silah olarak alınan kameradan bahsediyoruz ayrıca CamHunt falan bilgilisin bayağı beğendim. Garajdaki insanları izlerken info vermekte de kullanıyor gibisin  ;) O:-)
Garajınızda kimse olmadığı için gerek duymuyorum. Elimi kolumu sallayarak geziyorum. Rolden Kareden direkt olarak "Rol" kavramını bilmeyen biri olduğun için anlatayım.  Yaptığımız rolleri hani ss leyip tanıtıma atıyoruz. İşte bunun için güzel açılar almak için kullaniyoruz :manifdog :'(
8 yıldır rp yapan biri olarak neyin ne olduğunu biliyorum her şeyi kavradım bi bu forumda ilahlık taslayanını anlayamadım  :manifdog :'(

#13 - 15.06.2022 10:43
ve ayrıca 4v3 girmemize rağmen https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.0 ilgili kurallar kısmında hood basma ile alakalı bir durum okuyamıyorum bende mi sorun var? @wend isimli arkadaşımızın bu yazdıklarını bize aynı gün düşmesi ve pmden ooc kin beslemesini düşündüğüm için ilgilenmiyorum (https://cdn.discordapp.com/attachments/985660469148811304/986238041133834280/unknown.png) bunlar dışında 4v3 girip, gayet te aktif reaksiyonlar alarak bölgedeki aktif herkesi düşürüp hooddan çıktık. Bu denli ortada ihlal göremiyorum, afkyım diyen ve pmden vs teklifi atan arkadaşın aynı gece ilk girdiğimiz yerde karşımıza çıktığı için kendisini de vurduk. Normal şartlarda tek 12 aktif Burnout Garaj önünde 1 sanchez (2 kişi) 1 elegy (2 kişi) gezip hood basmaya çalışmak ta ihlalse biz buna günlerdir bir şey demiyoruz. (+düzenleme= afk olduğunu söylüyorsanız afk olduğunuzu kanıtlayın dostum oradaki herkes aktif reaksiyon gösterdi ve sonuçta hepsi düştü.)
siz herhalde 24 saat düşünüyorsunuz bide ss i kırpmışlar SS İN Gerçeği bu şekil. Nikolai den almışsın ss i. Cam hunt un sana kimin nasıl kullandığını atayım

#14 - 15.06.2022 10:45
hiçbir şey atmana gerek yok sampı her türlü biliyorum kanka ayrıca o attığın ss'in benim elime geçmiş hali o zaten https://prnt.sc/mWT7ey74zO6x

#15 - 15.06.2022 12:49
Selam, iyi forumlar. Rol sabahtan başladı, biz sadece sohbet etme gibi bir rol planlarken GunRP yapmayı tercih ettiler, yavaş yavaş anlatacağım, 2v1 bir çatışma rolü oldu (https://i.hizliresim.com/iyjib21.jpg) normal bir çatışma rolü, arkadaşlar rolden sonra arkadaşıma beni ezicek, kışkırtıcak pm' mesajı yolladı, ben pek umursamadım  Niko'ya yazdığı şeyi atmış, o adamı havada tokatlarım ve bunun gibi rolü ooc'ye döktüğü belli olan mesajlar... Ardından Andres Silva'ya kendim de söyledim, kanka bunlar eğer öldüklerinde veya rolde bizi öldürdüklerinde rolü ooc döküp pm'den böyle mesajlar atarak rahatsız etceklerse hiç rol yapmayalım gerek yok gibi mesajlar attım, bir daha yaparlarsa rol yapmayı keseriz dedi o da bana, ben de şans verdim. 20 yaşındayım 13 yaşından beri samp'ı dm kategorosinde oynuyorum roleplay oynamışlığım 2 yıl veyahut 3 yıl arasıdır, pek oynamam. Çünkü Türk Rp sunucularında rolü OOC döken bu arkadaşlar gibi çok var ve zevkimizi bozuyor diye açıklayabilirim.

-----
Gelelim Hood basmaya, orada roller döndü, bize sıkıldı bir sürü rol oldu kimse yalan atmasın rica ediyorum. Sizi gerçek kamera ile gözledik tren raylarının önündeki binalardan, beyazlı bir arkadaş bize sıktı. Biz de orada 4-5 kişiydik rolsel olarak izleme görevi alanı vardı, saldırı görevi alan vardı. Bize sıkan arkadaş ve rolün gerçekçiliği...MASKELERİNİZ TAKILI, ORTADA ROL VAR-- Beyazlı arkadaş ile yaklaşık 2 dakika çatışma rolümüz oldu, afk'yız diye yalanlar atıyorsunuz arkadaşlar. Afk olduğunuzu bize kanıtlayın, biz de okeyleyelim fakat rol yapıp maskesi takılı koşarak kaçan birinin ben afk olduğuna nasıl inanabilirim.

bu rolü nasıl ezmeye çalışıyorsunuz anlayamıyorum, Burnout' Garajına her gün sıkıyorsunuz ve savaşta olduğumuz için bazı rp kuralları hiçe bile sayıyoruz. Sizi rk etmemizden 30-20 dakika sonra polisle çatışma rolüne bile girdiniz sesimsizi çıkarmadık, eğlensinler kanka oyun oynuyoruz  gerek yok boşver gibi söylemlerde bulunduk. Gayet normal bir roldü, kişi sayısı da okeydi- afk değildiniz, kişi sayımız da yeterliydi iyi forumlar.

#16 - 15.06.2022 13:26
ha bu arada kanıt sslerinize şimdi baktım bizim hoodda olduğumuza dair herhangi bir kanıt göremiyorum, hood dışından attım sana ben o iki hiti kankacım

#17 - 15.06.2022 13:54
Öncelikle merhabalar, @Bolderann  flood atmadan tek bir ileti halinde savunmanı yapabilirdin. Bu hiç hoş bir davranış değil. Gelelim maske takma konusuna maskeyi sizi görünce taktım, daha sonra iki kişi olduğunuz için arkamı dönerke kaçmaya başladım. Ondan önce herhangi bir çatışma tarzı birşey dönmedi. Bundan emin olabilirsiniz, 20 yaşında adamlarım diyorsunuz, yaşınıza göre hareket etmiyorsunuz. Şurda deminden beri 40 takla attığınızı görüyorum. Yaptığınız ap açık bir ihlal, Florencia 13 gibi geniş çevreli bir sokağın 100-200'den fazla üyesi vardır, ayrıca 3. seviye bir birliğiz, 3. seviye bir birlik 3. seviye bir birliği basması için kişi üstünlüğü gerekir. Ama siz burada kendi attığınız kanıtlar ile iki kişi olduğunuzu doğruluyorsunuz. Triswon konusuda arkadaşın yaptığı bir hata, admin dışı kimse bir role delete/rk silme tarzı bir işlem yapamaz. Savunmam bu kadardı, iyi günler dilerim.

#18 - 15.06.2022 13:57
Öncelikle merhabalar, @Bolderann  flood atmadan tek bir ileti halinde savunmanı yapabilirdin. Bu hiç hoş bir davranış değil. Gelelim maske takma konusuna maskeyi sizi görünce taktım, daha sonra iki kişi olduğunuz için arkamı dönerke kaçmaya başladım. Ondan önce herhangi bir çatışma tarzı birşey dönmedi. Bundan emin olabilirsiniz, 20 yaşında adamlarım diyorsunuz, yaşınıza göre hareket etmiyorsunuz. Şurda deminden beri 40 takla attığınızı görüyorum. Yaptığınız ap açık bir ihlal, Florencia 13 gibi geniş çevreli bir sokağın 100-200'den fazla üyesi vardır, ayrıca 3. seviye bir birliğiz, 3. seviye bir birlik 3. seviye bir birliği basması için kişi üstünlüğü gerekir. Ama siz burada kendi attığınız kanıtlar ile iki kişi olduğunuzu doğruluyorsunuz. Triswon konusuda arkadaşın yaptığı bir hata, admin dışı kimse bir role delete/rk silme tarzı bir işlem yapamaz. Savunmam bu kadardı, iyi günler dilerim.
flood konusuna bir şey diyemem benim yararıma gelmiyor, gece 3te yaşanan bir rolü tamamen düşünüp atmak farklı saatlerde kafama gelince ekledim detayları ama yine de hoodta basıldığını kanıtlaman gerekiyor ben 2 kişiyi hood dışında düşürdüm

#19 - 15.06.2022 14:00

Rolü ooc dökmeyecek kadar yaşımın olduğunu düşünüyorum, rolün öncesi yok diyorsunuz kanıtınız varsa atın, rolde bize sıktınız elinizde silah maskeniz dahi her şeyiniz var. 40 takla niye atayım? gayet normal savunmamı yaptım, rolde öldükten sonra pm'ler yağdırarak kimler 40-50 takla atıyor görüyoruz iyi forumlar daha fazla yazmaya gerek yok alt tarafı rol yapıp oyun oynuyoruz çok ciddiye almayin ;)