Konu: CABBARGERGEDAN SİLENTAİMBOT  (Okunma sayısı 1050 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 13.06.2022 23:53

Ayrı olarak hile kullanıyor olsaydım bu arkadaşı burada 3 defa düşürmüş olurdum.

#11 - 13.06.2022 23:56
Konunun dışındayım fakat, "SilentAim" dediğiniz olay mermileri direk adama atıyor. Burada @CabbarGergedan 'nın attığı mermilerin hiçbiri karşı tarafa tutmamış.

#12 - 14.06.2022 00:39
https://www.hizliresim.com/4de5bvv
drive by kamerası ile alakalı bir durum, attığım meri arabanın yanına (toprağa gidiyor). aimim de orada zaten.

bizde niye olmuo knk o? senkronizasyon hatasından dolayı karşındaki kişi başka yere bakarken başka yere sıkabilir, ama senin kendi videonda sağa sıktığında mermin sola gidemez, bunun tek yolu hile kullanımıdır

Konunun dışındayım fakat, "SilentAim" dediğiniz olay mermileri direk adama atıyor. Burada @CabbarGergedan 'nın attığı mermilerin hiçbiri karşı tarafa tutmamış.

kullanmayı bilmiyo demek ki

#13 - 14.06.2022 01:38
adam hooddan hoodu taramis  ???

#14 - 14.06.2022 06:27
Arkadaşlar dikkatli bakarsanız anlarsınız zaten, 2. bir mermi sıkmadan aimim oraya gidiyor. Eski oyun,fazla abartmasaniz mi? Oyuna daha mod yüklemiyorum kaldı ki hile mi yükleyeceğim?

#15 - 14.06.2022 06:29
Ve ek olarak orada adam hiçbir türlü hasar almıyor, hile kullanıyor olsam böyle mi olurdu?

#16 - 14.06.2022 08:12
https://www.hizliresim.com/4de5bvv
drive by kamerası ile alakalı bir durum, attığım meri arabanın yanına (toprağa gidiyor). aimim de orada zaten.

bizde niye olmuo knk o? senkronizasyon hatasından dolayı karşındaki kişi başka yere bakarken başka yere sıkabilir, ama senin kendi videonda sağa sıktığında mermin sola gidemez, bunun tek yolu hile kullanımıdır

kullanmayı bilmiyo demek ki
Kanka bu ss e dikkatli bakarsan anlarsın, zor bir şey değil anlamak. https://www.hizliresim.com/59ip359
Görüldüğü üzere merminin gittiği yöne bir mermi daha sıkmadan direkt olarak aimim merminin gittiği yere gidiyor ateşleme animi bile bitmeden aimimin oraya gittiğini görürsünüz namlu ağzına bakmanız yeterli.
« Son Düzenleme: 14.06.2022 08:19 CabbarGergedan »

#17 - 14.06.2022 08:14
Mermi sayıma bakın, ardından bahsettiğiniz merminin gittiği yöne ve ayrı bir mermi sıkmadan ateş animasyonundan da çıkmadan aimimin gittiği yöne bakılınca öyle bir şeyin olmadığı anlaşılıyor.

#18 - 14.06.2022 08:35

Bu video'u da buraya bırakayım, ona göre yorumlarsınız. Hile olsam buradaki hile arkadaş gibi kusursuz bir şekilde adamları eritirim, bir benim sıktıklarıma bakın adam hasar almıyor bir de adamın sıktığına bakın. Ortalama 140 ve üstü cana sahibim, beni eritiyor kadraj'dan çıkar çıkmaz arkadaşıma da 2-3 hit atıyor. Hileyi çok yanlış tarafta arıyorsunuz kuzen, dediğim gibi hile olsam orada her türlü size mermi tutturup eritirdim.

#19 - 14.06.2022 10:38
Bu arada her türlü eğlence sunucusuna girip çatışmayı canlandırabilirsiniz, haraket halindeki bir arabadan  ve hareket halindeki bir arabaya sıkarken arada böyle şeyler olabiliyor. Girip deneyebilirsiniz, oyunun problemi.
« Son Düzenleme: 14.06.2022 10:53 CabbarGergedan »