Konu: CABBARGERGEDAN SİLENTAİMBOT  (Okunma sayısı 1051 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 14.06.2022 20:13
@ukicik

Dostum girip deneyebilirsin, ben sözümün arkasındayım. Bu arada tek tuşla kapatabilirsin diyorsum madem öyle ilk çatışmamıza da bakabilirsin, aynı durum orda da var diğer mermilerim yerli yerince. Eski bir oyun, bir görsel veya bir anim hatasını fazla uzatıyorsun. Sebebini anlamış değilim, hile olsam orada adamı eritirdim adamın hasar almadan kurtulmazdı yani bunu sen de biliyorsun.

girip denesem de öyle bir sonuca varamayacağım, bu zamana kadar öyle bir şey yaşayan yok. dediğin hiçbir şeyi anlamıyorum. aynı şeyleri söyleyip duruyorsun. "aynı durum orda da var" diyorsun, demek ki orada da kullanıyorsun hile. savunman bu kadarsa ileti gönderme, sonuçlanmasını bekleyelim.

#31 - 14.06.2022 20:29

@ukicik

Dostum girip deneyebilirsin, ben sözümün arkasındayım. Bu arada tek tuşla kapatabilirsin diyorsum madem öyle ilk çatışmamıza da bakabilirsin, aynı durum orda da var diğer mermilerim yerli yerince. Eski bir oyun, bir görsel veya bir anim hatasını fazla uzatıyorsun. Sebebini anlamış değilim, hile olsam orada adamı eritirdim adamın hasar almadan kurtulmazdı yani bunu sen de biliyorsun.

girip denesem de öyle bir sonuca varamayacağım, bu zamana kadar öyle bir şey yaşayan yok. dediğin hiçbir şeyi anlamıyorum. aynı şeyleri söyleyip duruyorsun. "aynı durum orda da var" diyorsun, demek ki orada da kullanıyorsun hile. savunman bu kadarsa ileti gönderme, sonuçlanmasını bekleyelim.
:D İlginç bir yapıya sahipsin, ben olayı anlatıyorum. Benlik bir sorun yok, kendime güvenim tam yetkilinin detaylı bir şekilde incelemesini rica ediyorum.

#32 - 14.06.2022 20:35
Tek bir ss ile bunları idda ediyorsun, fazla uzadı konu. Ben sana tek bir ss yerine birkaç adet kanıt sunuyorum hala ne diyon kanka tavrında takılıyorsun, neyse uzatmadığın taktirde tarafımca ileti gelmiyecektir.

#33 - 14.06.2022 20:49
@ukicik  adına,

Grra, Ero (Ero) iki, bir, sıfır (iki, bir, sıfır)
Woah, woah, woah, woah, woah
I'm in the club Ero flexin'
Baby bak tepeden duyuluyo' sesim (brra)
Sikimde değil ne derlerse desin
Duruyor bankada paralar peşin (grr)
Bi' elimde Uzi diğerinde cognac
Söz veremem gece sonu bize n'olcak
TL, Dollar, Euro üç farklı döviz
Unutma piyasanın babası biziz
İki, bir, sıfır, dans la sacoche j'ai un putain d'fer (fer, fer)
İki, bir, sıfır, j'ai la technique et la déter (grra)
İki, bir, sıfır, 2022 j'vais tous les faires (grr, boom)
İki, bir, sıfır, j'veux la villa au bord d'la mer (grr, pu)
Loco, Loco baba kafa loco (uhu)
Maserati flow yok ki Polo (uhu)
Geldik geriden zéro promo (uhu)
Coco Chanel flex baba combo
Aklımdan çıkmıyo' paranoya
Çekiyo'm dumanı allelujah
Seviyor tarzı Thotiana
Ama istiyo' hala Gucci Prada (grra)
Bak baba flowlar sekmez (mez, mez)
Gel bana bu gece teksen
Shawty seksi sanki pekmez (low)
Hayatın (wow) film sanki Exxen (grra)
Para para doluyor cabeza
Putana söyle bana que pasa?
Para, para doluyor cabeza
Putana söyle bana que pasa? (grr)
İki, bir, sıfır, dans la sacoche j'ai un putain d'fer (fer, fer)
İki, bir, sıfır, j'ai la technique et la déter (grra)
İki, bir, sıfır, 2022 j'vais tous les faires (grr, boom)
İki, bir, sıfır, j'veux la villa au bord d'la mer (grr pu, grr pu)

#34 - 15.06.2022 09:45
Sonuçlanabilir, söylenebilicek fazla bir söz kalmadı. İnceleyen yetkilinin dikkatli bir şekilde incelemesini rica ediyorum kimse emeğinin boşa gitmesini istemez. İyi günler, iyi forumlar.  :vice:
« Son Düzenleme: 15.06.2022 13:02 CabbarGergedan »

#35 - 17.06.2022 00:01
Merhaba, attığınız ekran görüntüleri karşı tarafın hile olduğunu kanıtlamakta yetersiz kalıyor. Bu konu hakkında elinize farklı türden ekran görüntüleri geçerse tekrardan oyuncu şikayeti açabilir, buradaki şikayeti referans olarak kullanabilirsiniz.