Konu: [12.06.2022] Yazmen Grice, Hile kullanımı, C bug, Sprint hook, Trolling, Emotesi  (Okunma sayısı 643 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.06.2022 00:21
div style="padding:10px; border:1px solid #e2e2e2"]

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yazmen Grice @crabkilla

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  10.06.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hile kullanımı, C bug, Sprint hook, Trolling, Emotesiz ateş etmek.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bütün yapılan ihlaller videoda mevcut, buraya yazmamın bir anlamı olduğu düşünmüyorum, teşekkürler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın gerekli cezayı almasını istiyorum, daha önce Hile'den dolayı bir yasaklamasıda bulunuyor, iyi günler.                                                                               
[/div]

#1 - 12.06.2022 00:30
güldüm biraz

#2 - 12.06.2022 00:43
RP sunucusunda hitmarker deniyosun.  :o
« Son Düzenleme: 12.06.2022 00:54 mxsthxted »

#3 - 12.06.2022 01:12
güldüm biraz
şikayet ile bir alakan yok azizcincon, lütfen kirlilik yapma.

#4 - 12.06.2022 01:37

Tam olarak sıktığım esnada, C tuşuna basıp animasyon iptal edilmeden önce crosshair'imin arkadaşın üzerinde olduğu bariz. Daha sonrasında C tuşuna bastığım için animcut devreye giriyor ve senin gibi açık arayan tipler için bir şikayet sebebi haline geliyor. Daha sonrası için kinini kendine saklaman dileği ile, sprinthook olayına gelelim. Klavye clicklerimin sesi videoya yansımamış, orada space tuşuna abanıp duruyordum, benim yaptığımı Callum Quintet ve Deshail Motts da yapıyordu, Callum Quintet'den hitmarker denemes için izin istedim ve onay verdi. Bunu @dashthebest doğrulayabilir, trolling falan da yok. lmfao derim ben buna sadece kankz  :(
adım geçtiği için katılıyorum, arkadaş dediklerinde haklı benim onayım var zaten bana sıkıyor.

#5 - 14.06.2022 19:26
Alıntı
Callum Quintet'den hitmarker denemes için izin istedim ve onay verdi.
Hitmarker yumrukla da çalışıyor.  ???
Rp sunucusunda hood içerisinde her gün birbirinizi vuruyorsunuz. Bunu herkes biliyor.
Örnek görsel;
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 14.06.2022 19:30 mxsthxted »

#6 - 15.06.2022 14:01
tmm seni niye inandırak şimdi ne istiyon canımın içi, hitmarker yumrukla da çalışıyor fakat ben silahı tercih ettim ve herkesin kapalı olduğu bi alandayız. senin attığın bu ssteki kişiler inan umurumda bile değil, ne yaparlarsa yapsınlar tanımam etmem. bu durumdan ne ateş ettiğim kişi ne de bir başkası rahatsız. kimsenin görmeyeceği, rolün olmadığı bir alandayız ki bu durum sadece sana batıyor

daha fazla ileti atma da sonuçlansın, o emojilerle de beni toksikleyemezsin. şu oyunda toksikleyebileceğin son kişi belki de benim. hayırlı ısler bol günesler sonuçlanabilirr
Ben burada herkese kapalı bir alan göremiyorum, Idlewood gibi işlek bir caddeyi nasıl kapalı olarak isimlendirebiliyorsun onuda anlamış değilim dost.

#7 - 17.06.2022 00:07
@mxsthxted Attığınız ekran görüntüsüne ulaşılmıyor, lütfen linki güncelleyin.

Spoiler: GösterGizle

#8 - 29.06.2022 21:55
Arşiv.