Konu: [12.06.2022] Yazmen Grice, Hile kullanımı, C bug, Sprint hook, Trolling, Emotesi  (Okunma sayısı 528 defa)

#0 - 12.06.2022 00:21
div style="padding:10px; border:1px solid #e2e2e2"]

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yazmen Grice @crabkilla

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  10.06.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hile kullanımı, C bug, Sprint hook, Trolling, Emotesiz ateş etmek.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bütün yapılan ihlaller videoda mevcut, buraya yazmamın bir anlamı olduğu düşünmüyorum, teşekkürler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın gerekli cezayı almasını istiyorum, daha önce Hile'den dolayı bir yasaklamasıda bulunuyor, iyi günler.                                                                               
[/div]

#1 - 12.06.2022 00:29
yaparız sonra savunma, arkadaş kin beslemiş. bu arada daha önce yediğim hile yasaklanmalarından birisi nofuel.cs, diğeri ise smooth camera. aim kullanacak birisi değilim, sinirini kendine sakla

#2 - 12.06.2022 00:30
güldüm biraz

#3 - 12.06.2022 00:39

Tam olarak sıktığım esnada, C tuşuna basıp animasyon iptal edilmeden önce crosshair'imin arkadaşın üzerinde olduğu bariz. Daha sonrasında C tuşuna bastığım için animcut devreye giriyor ve senin gibi açık arayan tipler için bir şikayet sebebi haline geliyor. Daha sonrası için kinini kendine saklaman dileği ile, sprinthook olayına gelelim. Klavye clicklerimin sesi videoya yansımamış, orada space tuşuna abanıp duruyordum, benim yaptığımı Callum Quintet ve Deshail Motts da yapıyordu, Callum Quintet'den hitmarker denemes için izin istedim ve onay verdi. Bunu @dashthebest doğrulayabilir, trolling falan da yok. lmfao derim ben buna sadece kankz  :(

#4 - 12.06.2022 00:43
RP sunucusunda hitmarker deniyosun.  :o
« Son Düzenleme: 12.06.2022 00:54 mxsthxted »

#5 - 12.06.2022 01:12
güldüm biraz
şikayet ile bir alakan yok azizcincon, lütfen kirlilik yapma.

#6 - 12.06.2022 01:37

Tam olarak sıktığım esnada, C tuşuna basıp animasyon iptal edilmeden önce crosshair'imin arkadaşın üzerinde olduğu bariz. Daha sonrasında C tuşuna bastığım için animcut devreye giriyor ve senin gibi açık arayan tipler için bir şikayet sebebi haline geliyor. Daha sonrası için kinini kendine saklaman dileği ile, sprinthook olayına gelelim. Klavye clicklerimin sesi videoya yansımamış, orada space tuşuna abanıp duruyordum, benim yaptığımı Callum Quintet ve Deshail Motts da yapıyordu, Callum Quintet'den hitmarker denemes için izin istedim ve onay verdi. Bunu @dashthebest doğrulayabilir, trolling falan da yok. lmfao derim ben buna sadece kankz  :(
adım geçtiği için katılıyorum, arkadaş dediklerinde haklı benim onayım var zaten bana sıkıyor.

#7 - 12.06.2022 09:00
RP sunucusunda hitmarker deniyosun.  :o

tamam MOST HATED kankam, inanmak zorunda değilsin.  :) seni inandırmak gibi de bir amacım yok.

C bug nedir onu da bilmiyorsun, açık aramak niyetiyle şikâyet açmışsın. sprinthook, trolling ve emotesiz ateş olayını zaten anlattım.

trolling bile yapmıyorum. Callum Quintet karakterinden izin aldım ve yaptım, o bile bu durumdan rahatsız değilken sana batan ne acaba  :'(
« Son Düzenleme: 12.06.2022 09:02 crabkilla »

#8 - 12.06.2022 10:17
Bu arada, aim konusuna gelirsek şöyle kısa bir şey yazacağım.

Sağ tıkı bıraktığım an sol tıka basılı tutsam zaten karakterimin döndüğü yere gidecek mermi.

#9 - 12.06.2022 23:04
c bug olayını biraz daha açıklayım. c bug, saniyeler içerisinde bir şarjörü boşaltmak anlamına gelir, zaten dm sunucularında oynayanlar anlar. benim yaptığım c bug değil anim cut, bunu şöyle bir videoyla aciklayim