Konu: [11.06.2022 - Charlie_Marchello] Meta-Gaming  (Okunma sayısı 102 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.06.2022 21:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Charlie_Marchello | @pyrexwhippin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Meta Gaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Wallhack ile ismimi görüp geliyorlar geldiği gibi driveby kalkıp beni vuruyor, oyuna gireli 2 dakika oldu. Wallhack için video kayıtta değilmiş fakat Meta Gaming için yeterli çünkü Charlie_Marchello karakteri ile herhangi bir rolüm olmadı veyahut savaşta denk gelmedik hep maskeliydim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Caydırıcı şekilde gereken cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 11.06.2022 21:27

Bu işleri hala geçemediniz, savunma yapmaya gerek duymuyorum, uzun süredir Kasparov birliğindesin, seni tanımam doğal, yetkili kararı bekleyebiliriz herkese keyifli iyi oyunlar.

#2 - 11.06.2022 21:30

Bu işleri hala geçemediniz, savunma yapmaya gerek duymuyorum, uzun süredir Kasparov birliğindesin, seni tanımam doğal, yetkili kararı bekleyebiliriz herkese keyifli iyi oyunlar.
Uzun süredir Kasparov birliğinde olmam beni tanımış manasını çıkarmıyor, birlik dışında şehirde tanınan bir karakterim bulunmuyor. Daha önce seni aracıma alıp Ganton'a bıraktığım rolü de var bende aracıma bindiğin de sıkıp Castucci'densin diye bir savunma yapsam yeterli bulunmazdı.

#3 - 11.06.2022 21:33
Bir aydır aynı karakterle Kasparov birliğinde rol yapıyorsun, seni daha önce gördüğümü kendin de söylemişsin zaten, adıma sırf açılmak için açılan bir sürü şikayet var, kendimi yeterince açıkladım, yetkili kararını bekleyebiliriz.

#4 - 11.06.2022 23:02
Bir aydır aynı karakterle Kasparov birliğinde rol yapıyorsun, seni daha önce gördüğümü kendin de söylemişsin zaten, adıma sırf açılmak için açılan bir sürü şikayet var, kendimi yeterince açıkladım, yetkili kararını bekleyebiliriz.
Beni daha önce Kasparov altında bir rol yaparken görmedin. Marina tarafından geçiyordum "Beni Ganton'a bırakabilir misin?" dedin ve aracıma aldım daha sonra Ganton'da direkt olarak aracımdan atladın bu rolde Kasparov adı altında bir şey bulunmuyor. Benim karakterim iki aydır bulunmakta fakat senin karakterin 2 hafta önce falan açıldı. Benim Kasparov altında bir rol yaptığım da beni gördüğüne dair kanıtın yoksa yazarak savunma yapamazsın. İyi forumlar.

#5 - 12.06.2022 01:48
Merhaba, girdiğiniz rollerinizden, Kasparov hoodu içerisinde zaman geçirmenizden tanınabilirsiniz. Savunma geçerli herhangi bir ceza verilmeyecek.