V1'den beri 3-4 ay öncesine kadar ara vermeden oynuyordum fakat son zamanlarda biraz uzaklaştım, bunun tabi ki kişisel nedenleri de var ama sunucu ile alakalı olan sıkıntılarım ve gelmesini istediğim yenilikler şu şekilde;
-Oyundaki mal varlığını uzun süre önce grindlayıp kasmış biri olarak sunucu ekonomisinin bozulması ve enflasyonun artması biriktirdiğim paranın artık bir değeri kalmamasını getirdi, geçmişte harcadığım saati şuan harcamış olsam üç-beş katı para kazanabilirdim, dolayısı ile ekonomi düzeltilmeli.
-AFK sistemi artık gelmeli.
-Kasa, market, OOC ücretli sistemler oyun içi sistemlerin önüne geçmeye başladı.
-Her tarafta Imvu ya da Sims'den fırlamış GTASA'nın yapısına aykırı skinler görmemeliyiz LQ ve oyunun doğasına uygun skinler görmeliyiz. (Map ve objeler de aynı şekilde.)
-Sunucuya kayıt ve karakter oluşturma sürecinin çok daha sıkı denetlenmesi gerekiyor ve "enayi" diye nitelendirdiğim, amacı RP yapmak olmayan insanların sunucuya alınmaması gerekiyor, yeterli rol ve sistem bilgisi olmayanların da biraz daha uğraşarak girmesi daha mantıklı geliyor.
-Sunucuda düz yaşayan sivil kalmadı, herkes ya devlet bünyesinde ya da illegal oluşum üyesi, herkes hırsız polis oynuyor.