Konu: VICE Roleplay 22 Yaz Güncellemesi: Ana Başlıklar ve İstekleriniz  (Okunma sayısı 5359 defa)

#150 - 14.06.2022 20:07
Sunucu gunrp oldu, önüne gelen /me silahını çeker sıkar. emoteu verip takılıyor kafasına göre. Eski silah sistemini geri getirmenizi öneriyorum, sadece illegal ve kendini kanıtlamış birliklerin Valachiden teslimat ile silah alması daha iyiydi. Siviller bile silah alabiliyor, adam yeri gelince silah sıkıyor yeri gelince polise sığınıyor, bana göre saçma. Siviller elini kolunu sallayarak silah almamalı, illegal birliklerden de belirli olanlara belirli şartlar karşılığı verilmeli.(Örneğin aşama 3lere ak47 deagle vs, aşama 3 altlarına daha basit silahlar gibi) Ayrıca eskiden silah ticareti dönüyordu, silah satışını aktifleştirirseniz illegal birliklerin kendi arasındaki rol dayanışması da artar, aşama 3 ve üzeri olanlar diğerlerine silah satıp kâr sağlayabilir.
Ev sistemine gelecek olursam sunucuda ev yok, herkes para verip hızlı giriş paketiyle ev alacaksa ne anlamı kalır, birçok yerde interior bile yok, interior olanlar ise 1 yıl önce oynayan oyuncunun evi ve bomboş duruyor, bunlara bir ayar çekmeniz gerektiğini düşünüyorum çünkü ev alamıyoruz.
Ev hırsızlık sisteminde ise her girdiğimiz yerde “Burada çalınacak bir şey yok” diyor, tickettan size bu bugu bildirmiştim umarım bunu da dikkate alırsınız. Sayılı evler arasında soygun yapmak için dönüp dolaşmak hoş değil.
Şunu da belirteyim bazı arkadaşlar ooc para ile IC olarak öne geçilebildiğini açıklamış, onları sonuna kadar destekliyorum
Uzun uzun yazdım umarım söylediklerimiz dikkate alınır iyi çalışmalar
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Elma, zebercet,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#151 - 14.06.2022 20:44
Eski silah sistemine dönülecekse sıktığımızda polislere ihbar gitmemeli bence.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#152 - 14.06.2022 20:52
Hile sayısı çok arttı. 3 oyuncudan 2 si hile oluyor. Buna bir çözüm getirilmeli.

Skin boyutları çok düşük. 600kb'a yükseltilmeli. Sims oynamıyoruz.

Arabalarda NOS süreli hale getirilmeli. Ekonomi açısından iyi olur.

Eski silah sistemine dönülmeli. OOC Ticareti azalttı fakat sadece maden yapan kişinin de aşırı zengin olmasını sağladı. Eski silah sistemine dönülüp, sevkiyat sırasında PD'ye ihbar gitme rolleri gelirse daha iyi olur.

%85 sisteme geri ödeme kalıcı olmalı. Sadece etkinlik süreleri içerisinde aktif olmamalı.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
NooNooTheGood, deffen,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#153 - 14.06.2022 22:12
1) Merhaba, Trucker rotası eskisine dönebilir ve fiyatı aynı olarak kalabilir.                                                                                                                                                                                                     

2) Silah sistemi daha gelişebilir  onaylı hoodan çıkınca silinmesi yerine askıya alınabilir bu olay gelirse çok daha iyi olabilir okadar emek vererek silah alıyoruz ve ters birşey olunca oluşumdan ayrılınca silahlarımız siliniyor DEAGLE ve AK47 gibi model silahlarımız askıya alınabilir.       

3) Güzel bir yaz serüvenine ban affı gelmesi ile başlamayı planlıyoruz..                                                                                                                                                                            :vice:                                                               
« Son Düzenleme: 14.06.2022 22:14 BigDrill »
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Çinçinghetto06, withpistachio, Axy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#154 - 14.06.2022 22:31
İMVU kalksın.
Silahlar ticaret ile satılsa daha iyi olur hem birliklerin arası iyileşir.
Eski ViceMall gelse çok daha iyi olur.
Bir kaç arkadaşın dediği gibide Market Caddesi gibi güzel bir yer aktif rol bölgesi olabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#155 - 14.06.2022 22:57
2.seviye için pek sorun yok ancak 3.seviye görevlerinde eklentisi olan örnek doktor, pawnshop, gibi diğer bazı unsurları birliğe ekleyemiyoruz. Eklenemeyen şey görev olarak durmamalı, kaldırılmalı. Onun yerine farklı görevler verilmeli. Şu kadar gasp yapmak soygun yapmak gibi olabilir mesela. Ya da illegal yoldan bu kadar para kazanmak olabilir.

Hotline çözmede sayı getirilmiş, önceden her hafta bir hotline gelirdi. Çok zevkliydi şimdi biraz daha duruldu, genel hotlinelar bence daha eğlenceli oluyor eski mantığa dönebilirsiniz. Ya da hotline çok yapması gereken birliklere daha fazla hotline verilmeli.

Kılıç, bıçak, golfsopası, beyzbol sopası filan polis el koyarsa geri alamıyoruz bug oluyor. Bu düzeltilmeli.

Sonracığıma silah sistemi bence gayet iyi baya bir kişi dm falan diyor da Dm filan dönmüyor bence roller gayet iyi. 7 aydır aktif rol yapıyorum 2 kere Dm aldım toplamda o kadarda olsun zaten her rolümde illegalle geçiyor hemen hemen. Bazıları abartmış, her role agresif yapmadığınızda düzgün illegal rolünüzde kimse sıkmaya gelmiyor genel olarak sunucuyu toksiklemeye gerek yok. Polis de yakalayıp silaha el koyunca zaten sizi maddi zarara uğratıyor yani döngü maddi açıdan da normal gidiyor gayet.

Bazı teknik sistemler gelmeli.

/Surukle /aracabindir /bagajakoy  /ipbagla /gozbagla /isyerindenat gibi süre ve kas sistemine endeksli argede söylediğim şekilde gelebilir.

Animasyonlar arttırılmalı. Duyguları ifade edemiyoruz daha çok lazım bence.

Uyuşturucu sistemi 3 ve 4.aşama birliklere lab sağlanabilecek şekilde düzenlenmeli. Üretebilmeliyiz. Bu sistem biraz pasifti sanırım ama 3 ve 4 e gelecek şekilde ayarlanmalı. Aylardır lab rolü bekliyoz güzel bişey olsun artık.  :manifdog Teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#156 - 15.06.2022 00:16
BBCode kullanmadan fotoğraf yüklemek
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#157 - 15.06.2022 07:44
/truckerkod LMA12 kodu   /truckerkod AYLMAO  olarak değişsin. Bir farkımız, fiyakamız olur.   
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#158 - 15.06.2022 09:59
Alıntı
Sonracığıma silah sistemi bence gayet iyi baya bir kişi dm falan diyor da Dm filan dönmüyor bence roller gayet iyi. 7 aydır aktif rol yapıyorum 2 kere Dm aldım toplamda o kadarda olsun zaten her rolümde illegalle geçiyor hemen hemen. Bazıları abartmış, her role agresif yapmadığınızda düzgün illegal rolünüzde kimse sıkmaya gelmiyor genel olarak sunucuyu toksiklemeye gerek yok. Polis de yakalayıp silaha el koyunca zaten sizi maddi zarara uğratıyor yani döngü maddi açıdan da normal gidiyor gayet.
Sanırım aynı sunucuda oynamıyoruz, @Elif  ya da eski sistemden haberin yok. Şu an silah fiyatları ucuz olduğu için çoğu kişi OOC ticaretle birlikte silah basıp herkesi vurmaya giriyor.
Her trafik kavgasında sivil oyuncular bile artık silah çekmeye başladı. Kimsede Fear-Rp yok, çünkü herkeste silah var. Bu da bununla birlikte çatışma olaylarını arttırıyor.
Evet, polis yakalayıp silaha el koyunca maddi zarara uğruyor. Fakat yeterli değil, oyuncu şikayetlerini her gezdiğimde DM, /Q , RK gibi ihlalleri en az bir sayfayı dolu dolu görüyorum.
Bunun yanı sıra, her torbacı karakterin elinde "AK-47, Deagle" gibi silahları görmek bence realistik açıdan da komik. Ot satan biri iki günde bu silahları alamaz. Bırak almayı, yanından bile geçemez.
Bu arada agresif rol dediğin her çetecinin ya da bir karakterin yapabileceği bir şey fakat eskiden bu tarz rollerde silahtan ziyade "Sözlü atışmalar, Brawl rolleri" gibi rollere ortak oluyorduk.
En son ne zaman bir brawl rolü gördüğümü hatırlamıyorum bile, sunucuda toplu kavga rollerini yapan kimse yok. (SouthSide hariç :)) )
Şikayetleri incelediğimde savunmalar da şu tarz oluyor genelde. ("Bana küfür etti, bende indirdim." "Arabama çarptı, paramı ödemediği için vurdum.") gerçekten ironik.
Eskiden oyuncular silah kullanmaya korkardı PD korkusundan şu an zevkine PD ile çatışılıyor. Nasılsa ayakkabı siparişi verir gibi kaptırsa bile basacak parayı, bir gün sonra cebinde. Hadi eyvallah!
100
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Alper, THORGUN, hong kong, zebercet, Clouds,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#159 - 15.06.2022 10:18
Foruma koyu tema gelsin, arka planda ki resimi(neyse ne işte.) kendimiz değiştirebilelim.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
fieL, hic sevilmedim,
Tepki yok
Tepki yok