Sonracığıma silah sistemi bence gayet iyi baya bir kişi dm falan diyor da Dm filan dönmüyor bence roller gayet iyi. 7 aydır aktif rol yapıyorum 2 kere Dm aldım toplamda o kadarda olsun zaten her rolümde illegalle geçiyor hemen hemen. Bazıları abartmış, her role agresif yapmadığınızda düzgün illegal rolünüzde kimse sıkmaya gelmiyor genel olarak sunucuyu toksiklemeye gerek yok. Polis de yakalayıp silaha el koyunca zaten sizi maddi zarara uğratıyor yani döngü maddi açıdan da normal gidiyor gayet.
Sanırım aynı sunucuda oynamıyoruz,
@Elif ya da eski sistemden haberin yok. Şu an silah fiyatları ucuz olduğu için çoğu kişi OOC ticaretle birlikte silah basıp herkesi vurmaya giriyor.
Her trafik kavgasında sivil oyuncular bile artık silah çekmeye başladı. Kimsede Fear-Rp yok, çünkü herkeste silah var. Bu da bununla birlikte çatışma olaylarını arttırıyor.
Evet, polis yakalayıp silaha el koyunca maddi zarara uğruyor. Fakat yeterli değil, oyuncu şikayetlerini her gezdiğimde DM, /Q , RK gibi ihlalleri en az bir sayfayı dolu dolu görüyorum.
Bunun yanı sıra, her torbacı karakterin elinde "AK-47, Deagle" gibi silahları görmek bence realistik açıdan da komik. Ot satan biri iki günde bu silahları alamaz. Bırak almayı, yanından bile geçemez.
Bu arada agresif rol dediğin her çetecinin ya da bir karakterin yapabileceği bir şey fakat eskiden bu tarz rollerde silahtan ziyade "Sözlü atışmalar, Brawl rolleri" gibi rollere ortak oluyorduk.
En son ne zaman bir brawl rolü gördüğümü hatırlamıyorum bile, sunucuda toplu kavga rollerini yapan kimse yok. (SouthSide hariç

)
Şikayetleri incelediğimde savunmalar da şu tarz oluyor genelde. ("Bana küfür etti, bende indirdim." "Arabama çarptı, paramı ödemediği için vurdum.") gerçekten ironik.
Eskiden oyuncular silah kullanmaya korkardı PD korkusundan şu an zevkine PD ile çatışılıyor. Nasılsa ayakkabı siparişi verir gibi kaptırsa bile basacak parayı, bir gün sonra cebinde. Hadi eyvallah!