Paraya odaklı olmaya başladınız bunu getirdiğiniz sistemlerden fark ediyoruz, maden olsun, gereksiz yetenekler olsun. Artık size para kazandırmayacak şeyleri getirmiyorsunuz, güncelleme yapmıyorsunuz. Ayrıyetten yeni mapler eklenebilir, para yatırmadanda aynı şartlar karşılanması gerekiyor bir insan para yatırıp yetenek alırsa diğerinin önüne geçmiş olacak para sayesinde daha hızlı ve fazla para kazanıcak.
Roleplay serverına girdiğimiz zaman insanların maden, trucker gibi diğer meslekleri yapmaması gerekiyor,adı üstünde roleplay. Ekonomiyi düzeltmelisiniz, rollerden para kazanmamız gerekiyor, İllegal yönetimi birliklere destek çıkarsa rollerle para desteği çıkabilir ve silaha gelecek olursam herkes silah elde ediyor yanlış, bu kadar kolay olmamalı sunucu hırsız polise dönüştü herife italyanım desem castucciden misin diyor

sivil oynayan kalmamış adamın böyle sorması da normal, kitleside kötüleşmeye başladı zaten.
Demek istediğim para yatırmadan oyuncu keyif alabilsin, silah sistemini değiştirilmesi gerekiyor Gun-Rp oldu. Seneden seneye güncelleme yapılıyor map kesinlikle bekliyoruz hocam, eskilerden hangi yaz güncellemesi bilmiyorum ama oyunu bir hafta kapatırsanız Vice çok fazla oyuncu kaybedecek, güncelleme beklentilerin aşağısında kalırsa da aynı şekilde oyuncu kaybedebilir, yeni platformlar yeni rakipleriniz var. Paraya odaklanmayın.

Yazmayı unutmuşum düzenliyorum. Sivillere rol imkanı sunabilirsiniz, sivil yok durumda şu anda haklılar da. Siviller için yapılacak birşey yok aktivite yok adam ne yapacak bakıyor silah almak basit alıcak silahını sıkıcak pd'ye.
Uzun uzun yazdım umarım tamamını okuyup değerlendirirsiniz.