-Eski Vice Mall'ın geri getirilmesi çok güzel bir hava yaratabilir. Açıkçası oradaki apartmanlardan ev almak ve orada rol yapmak hep içimde kaldı. Vice'ın kendine has ve özgü güzel bir havasını yansıtıyordu bana göre. Getirilirse şehir merkezlerindeki rol oranı da ciddi oranda artabilir, eskiden rol oluyordu çünkü civarında.
-Tren sisteminin kaldırılmasıyla beraber skinlerin boyut sınırlandırılması 400kb'dan 600kb'a arttırılabilir. HD ve imvu kullanımı yasaklanabilir. Gerçekten attırdığımız skinleri attırmak için 50 farklı takla atıyoruz bu da bizim açıkçası hevesimizi kırıyor.
-Silah sisteminde değişiklikten ziyade sistemsel bir engel getirilebilir. İllegal birlikler için öneri verecek olursam; eğer birisi silah siparişi verdiyse, NPC'de onay sürecine düşmeli. Birlik liderinin de gidip silahın onayını vermesi gerekiyor ve bu sayede silah alması gereken insan silaha erişir, dm engellenir.
-Herkes aşama 4 birliklerin **Ayrıcalıklarından** söz etmiş fakat ben sistemsel olarak herhangi bir ayrıcalık göremiyorum. Bence aşama 4 birliklere kural güncellemesiyle beraber sistemsel ayrıcalıklar da getirilebilir. Aşama 4 dediğimiz oluşum farklı bir seviye ve farklı bir seviyede davranması gerekiyor. Kurallar sonucunda savaşın başlama sebebiyle beraber aşama 4 ile savaşan karakterler ölebilirler. Sunucuda savaşa girmemesi gereken birlikler savaştan kafasını kaldıramaz oldu, bence aşama 4'ü kısıtlamadan önce; aşama 4'e savaş açılmasını engellemek gerekiyor.

-Aşama sisteminin artması, sistemsel verilen görevlerle değil de FM ekibinin takibiyle yapılmalı. Aşama sahibi olmak isteyen birlikler robot gibi (GTA SA: Hikaye modu) görevler yapıyorlar. Bence bunun sistemselden ziyade dediğim gibi yapılan rollerin kalitesiyle ve FM ekibinin takibiyle göz kararıyla verilmeli.
-Aşama 4 ve diğer aşama birliklerin bölge kazançları birbirinden çok farklı olmalı. Şahsen mantık olarak baktığımda aşama 4 hepsinden çok kazanmalı, aşama 3 ise diğer aşama 2'den çok kazanmalı. Bunun dengesi kurulabilirse açıkçası çok daha farklı bir ortam kurulabilir. Paket sisteminde de bu yolda ilerlenebilir. Örneğin 1 saatte aşama 4 birlik 5k kazanıyorsa, aşama 3 2.5k kazanabilir (?) -sadece örnek-
-Legal rol ortamlarının arttırılması gerekiyor. Ocean Bar dışında hiçbir yerde rol dönmüyor. Benim bildiğim Vice sosyal rolleriyle ön planda olurken, yer altında da bir o kadar zevk veren bir illegal yapıya sahip olmasıyla ünlü. Bu ortamın yeniden sağlanması açısından legal rol yapılabilecek rol ortamlarını arttırmak iyi olur. İllegaller için de FM ekibi olarak elbette bir şeyler düşünülmüştür.

-Ev kiracıları, kiracı oldukları veya anahtar sahibi oldukları eve silahlarını bırakabilir. /silahbirak ve /silahtut sistemleri kişisel silahlarımızı tutabileceğimiz kısımda aktif olabilir. Yani ben kendi silahımdan başkasının silahını alamam, başkası da aynı şekilde benim silahımı alamaz.
-Ev dekorasyon silinme durumunun önüne geçebilirsek süper olur, eğer bir ihtimali varsa bunu görmek çok isteriz.