Konu: [07.06.2022] Robert Castucci  (Okunma sayısı 626 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.06.2022 23:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Robert Castucci @fellerTiberius

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vartavar Karapetyan @Sidelya , Davit Lashvili @patroninho , Daniel Aleksizde @ukicik

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.06.2022, 22:48-22:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear-RP ihlali ve /q

Alıntı
Fear RP ve /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hapishanede oturduk sıranın bize gelmesini bekliyoruz Vartavar isimli arkadaş geldi Robert ile sözlü tartıştılar. Karakterim Robert'i tanıyor zamanında bizi mekanında alıkoyma rolü yapmıştı bu sebepten hoşnut olduğum bir karakter değil. Vartavar ile iyi hoş tartışıyorlarda sonrasında banada laf etti karakterin annesine dil uzattı, gittim Davit ile konuştum yanına gitti. Davit gayet güzel konuştu, Robert sanırsam arkadaşlarını yanında farzederek 4v1 bir konumdayken Davit'e racon kesmeye kalktı, ardından rolün devamını beklemeyedi sanırsam heyecandan /q attı. Beş dakika oldu gelmedi hala.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
(Racon kesme kısmı)
(/q atma anı)
(5dk geçti hala gelmedi)
(şimdi aldım görüntüyü hala gelmedi)

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmalı.

« Son Düzenleme: 07.06.2022 23:27 44LEE »

#1 - 07.06.2022 23:11
güvenli bölge kuralına sığınarak dört kişiye karşı böyle bir rol sergilemesi normal değil, senden beklemezdim fellertiberius
« Son Düzenleme: 07.06.2022 23:55 ukicik »

#2 - 07.06.2022 23:40
çok ayıp

#3 - 08.06.2022 00:25
Selam. Öncelikle şu /q karmaşısından ve Davit Lashvili karakterinin GBI olayından başlayalım.

Gördüğün üzere orada gözaltının içerisinde bulunuyoruz, istediğim gibi girer istediğim gibi çıkış sağlayabilirim. Bu seni ve diğer kalan kişileri pek de alakadar etmez.
1,5 gündür orada olduğumu varsayım yaparsak, söylediğimle uyuşuyorum. (Ek olarak arada üç dakika oynuyor. Görüntülerin chat ve zaman dilimi olarak eş değer tutulması yanlış.)

Sırada gelelim Davit'in ben /q attıktan sonra verdiği emote bölümüne. Gözaltı ve bulunduğumuz bölgenin güvenli olduğunu 3000 iletiye yakın olan arkadaş bilmiyor sanırım. Verdiğin emote ile beni şikayet ettiğin yerde kendin örtüşüyorsun. Onun da ayrıyetten cezalandırılmasını talep ediyorum.

Fear RP bölümüne gelecek olursak, orada dört kişi olmanız bir şeyi değiştirmiyor. Gözaltı içerisinde herhangi bir illegal role karışamazsın. Orada gerektiği gibi rolü sürdürdüğümü düşünüyorum. Ek olarak Zdravko ve Grigori karakterlerinin bulunduğu birlik ile de dostluğumuz var. Kişi sayısı, güvenli bölge içerisinde pek de umursanacak bir düzeye girmiyor.

Savunma bu kadar. Gerektiği yerde bu iletiyi düzenler, cevabı ekstra olarak buradan veririm.
« Son Düzenleme: 08.06.2022 02:27 fellerTiberius »

#4 - 08.06.2022 00:44
 Söylediğin karakterlerle(Zdravko & Grigori) bizim de bir dostluğumuz var. Yine de üçüncü aşama oluşumun sahibi olman seni dört Gürcü, bir Ermeni karakterin arasında dokunulmaz yapmaz. Güvenli bölgede karakterleri kızdırmaya, tehdit etmeye yelteniyorsun. Senin bu korkusuz, akıl almaz tavrını ağzım açık izledim. Bu gerçekçiliğe aykırı bir davranış.

Bir oluşum sahibi olarak ve 1070 iletiye sahip bir forum kullanıcısı olarak senin bunu iyi bilmen gerekirdi. Eğer oyundan çıkmış olmasaydın bu raconsal tavırlarından ötürü sana bu rolü uygulayacaktım ki oyundan ayrıldın.

Gerçek hayatta hapishanede veya gözaltı sürecinde kodeslerde beklediğinde etrafın düşmanlarınla sarılıyken bu tavırlarını yapacak olursan seni yaşatacaklarını düşünmüyorum. Olayın realistik tarafından bakarsan, parmaklıkların içerisinde bir polis ekibi yok. Orada eli kanlı suçlularla berabersin.

Ayrıca, karşında bir patroninho, ukicik veya 44LEE yok; Davit Lashvili ve Daniel Aleksizde gibi karakterler var. Bundan sonra yapacağın rollerde sinirlerine hakim olmalısın, davranışların OOC kanallardan yazdığın yazıları andırıyor. Bir oyun için bu kadar sinirlenip kendini heba etmemelisin, bu sağlığına zarar verir.

Alıntı
1,5 gündür orada olduğumu varsayım yaparsak, söylediğimle uyuşuyorum.
Orada seninle rol yapan beş kişi varken /q atamazsın.
« Son Düzenleme: 08.06.2022 00:49 patroninho »

#5 - 08.06.2022 01:01
Söylediğin karakterlerle(Zdravko & Grigori) bizim de bir dostluğumuz var. Yine de üçüncü aşama oluşumun sahibi olman seni dört Gürcü, bir Ermeni karakterin arasında dokunulmaz yapmaz. Güvenli bölgede karakterleri kızdırmaya, tehdit etmeye yelteniyorsun. Senin bu korkusuz, akıl almaz tavrını ağzım açık izledim. Bu gerçekçiliğe aykırı bir davranış.

Bir oluşum sahibi olarak ve 1070 iletiye sahip bir forum kullanıcısı olarak senin bunu iyi bilmen gerekirdi. Eğer oyundan çıkmış olmasaydın bu raconsal tavırlarından ötürü sana bu rolü uygulayacaktım ki oyundan ayrıldın.

Gerçek hayatta hapishanede veya gözaltı sürecinde kodeslerde beklediğinde etrafın düşmanlarınla sarılıyken bu tavırlarını yapacak olursan seni yaşatacaklarını düşünmüyorum. Olayın realistik tarafından bakarsan, parmaklıkların içerisinde bir polis ekibi yok. Orada eli kanlı suçlularla berabersin.

Ayrıca, karşında bir patroninho, ukicik veya 44LEE yok; Davit Lashvili ve Daniel Aleksizde gibi karakterler var. Bundan sonra yapacağın rollerde sinirlerine hakim olmalısın, davranışların OOC kanallardan yazdığın yazıları andırıyor. Bir oyun için bu kadar sinirlenip kendini heba etmemelisin, bu sağlığına zarar verir.

Yukarıda söylediklerimi ya yanlış okuyorsun ya da okumuyorsun. Gözaltı içerisinde herhangi bir illegal role girişiklik gösteremezsin. Burada kişi sayısının bir önemi yok. Sen o rolü, orada yapamazsın. Şimdi diyeceksinki: "Fear RP yapmıyor bla bla bla."

Gözaltında bulunan karakterler birbirine zarar veremeyeceğinden ötürü, aynı rolü bende senin karakterine sergiliyorum. Bu kadar basit. Birçok kuralı gerçek hayata bağlarsan vurulan her karakterin doğal olarak ölmesi gerekir. Aynı gözaltı içerisinde benim size, sizin bana saldıramayacağınız gibi.

Ek olarak bahsettiğin üç ismi nereden çıkardın? Seni ve saydığın isimleri ne tanırım, ne de geçmişe dayalı bir hukukumun olduğunu söylerim. OOC işe gelince, yine kendi yazdığınla zıt düşünüyorsun. 

ve Davit Lashvili karakterinin GBI olayından başlayalım.
Bu bölümde de "patroninho" yazan bir kısım göremiyorum. Algıcılığı bir kenara bırak, akıl bozar. Sana şikayetin şikayet içerisinde kalmasını tavsiye eder, diyaloğun oyunla alakalı olan bölümle kalmasını öneririm.
« Son Düzenleme: 08.06.2022 01:04 fellerTiberius »

#6 - 08.06.2022 01:11
Alıntı
Gözaltı içerisinde herhangi bir illegal role girişiklik gösteremezsin.

Oyunda olanı oyunda bırakmadığını söylemen beni güldürdü. Neyse, ikili diyaloğa girmek amacım değil. Şikayeti amacı doğrultusunda kullanalım.

Algıcılıktan bahseden senin algı yapacağını düşünmezdim. Sadece benim olayımla sınırlı kalmıyor, herkese sıçradığını chatlogtan seçebiliyoruz.

Daha fazla cevap vermeyeceğim, kendinle çelişiyorsun ve buna ayıracak vaktim yok. Ekleyeceğin başka bir şey yoksa şikayetin sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#7 - 08.06.2022 01:12
Gözaltındaki karakterler birbirine zarar veremiyor ama savaş, ölüm tehditleri savurabiliyor, öyle değil mi? Bir kodeste dayak yersen seni anca polis kurtarabilir, bunu da role yansıtabilmemiz gerek. Polisin işi ne?

#8 - 08.06.2022 01:44
Alıntı
Gözaltı içerisinde herhangi bir illegal role girişiklik gösteremezsin.

Oyunda olanı oyunda bırakmadığını söylemen beni güldürdü. Neyse, ikili diyaloğa girmek amacım değil. Şikayeti amacı doğrultusunda kullanalım.

Algıcılıktan bahseden senin algı yapacağını düşünmezdim. Sadece benim olayımla sınırlı kalmıyor, herkese sıçradığını chatlogtan seçebiliyoruz.

Daha fazla cevap vermeyeceğim, kendinle çelişiyorsun ve buna ayıracak vaktim yok. Ekleyeceğin başka bir şey yoksa şikayetin sonuçlanmasını bekleyebiliriz.
Benim sözlerimi bana kullanma bro. Özgün olun biraz.

Gözaltındaki karakterler birbirine zarar veremiyor ama savaş, ölüm tehditleri savurabiliyor, öyle değil mi? Bir kodeste dayak yersen seni anca polis kurtarabilir, bunu da role yansıtabilmemiz gerek. Polisin işi ne?

Şikayetteki görüntünün üst bölümü apaçık ortada. Konunun ilk iletisinde gerekli savunmam var. Aç yeniden oku.

#9 - 08.06.2022 01:48
tamamdır fellertiberius okudum kabul ediyorum sonuclanabilir