Söylediğin karakterlerle(Zdravko & Grigori) bizim de bir dostluğumuz var. Yine de üçüncü aşama oluşumun sahibi olman seni dört Gürcü, bir Ermeni karakterin arasında dokunulmaz yapmaz. Güvenli bölgede karakterleri kızdırmaya, tehdit etmeye yelteniyorsun. Senin bu korkusuz, akıl almaz tavrını ağzım açık izledim. Bu gerçekçiliğe aykırı bir davranış.
Bir oluşum sahibi olarak ve 1070 iletiye sahip bir forum kullanıcısı olarak senin bunu iyi bilmen gerekirdi. Eğer oyundan çıkmış olmasaydın bu raconsal tavırlarından ötürü sana bu rolü uygulayacaktım ki oyundan ayrıldın.
Gerçek hayatta hapishanede veya gözaltı sürecinde kodeslerde beklediğinde etrafın düşmanlarınla sarılıyken bu tavırlarını yapacak olursan seni yaşatacaklarını düşünmüyorum. Olayın realistik tarafından bakarsan, parmaklıkların içerisinde bir polis ekibi yok. Orada eli kanlı suçlularla berabersin.
Ayrıca, karşında bir patroninho, ukicik veya 44LEE yok; Davit Lashvili ve Daniel Aleksizde gibi karakterler var. Bundan sonra yapacağın rollerde sinirlerine hakim olmalısın, davranışların OOC kanallardan yazdığın yazıları andırıyor. Bir oyun için bu kadar sinirlenip kendini heba etmemelisin, bu sağlığına zarar verir.
1,5 gündür orada olduğumu varsayım yaparsak, söylediğimle uyuşuyorum.
Orada seninle rol yapan beş kişi varken /q atamazsın.