Konu: Magar Assarian - Vartavar Karapetyan - WALLHACK - 05.06.2021  (Okunma sayısı 856 defa)

YMZ

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#20 - 08.06.2022 22:09
Aktif savaş dönemi, camdan aşağıya inmiyorum. SF olduğu için rahatım, kamera yok bir şey yok.
Skysurge ileti atamadığım için atıyorum yetkililerin dikkatine:
  Orası sizin hoodunuz değil savunma yapmak için savaş alanı olsun , Bizim hoodumuz değil saldırı için savaş alanı olsun. Orada herhangi bir birlik yarış düzenlemiite olabilir, Birileri mod deniyorda olabilir, Sanfierro texturelerine bakıyorda olabilir. Her önüne geleni Drive by ile karşılarsan yetersiz rol bilgisi sınıfındasındır veya benim şikayet doğru beni orada bir hack ile görüp sıkıyorsunuz.

#21 - 09.06.2022 21:11
Kasparov birliğine ait orada bir ev var ve birlik olarak oraya çekildik, savaş sürecinde de bunu siz iyi biliyorsunuz ki oraya üç kez baskın gerçekleştirdiniz. Savaş alanı olduğu bariz, bizleri yasaklatmak için taklalar atmanıza gerek yok kendinizi rezil ediyorsunuz, başka bir şey değil.

#22 - 09.06.2022 21:35
Kasparov birliğine ait orada bir ev var ve birlik olarak oraya çekildik, savaş sürecinde de bunu siz iyi biliyorsunuz ki oraya üç kez baskın gerçekleştirdiniz. Savaş alanı olduğu bariz, bizleri yasaklatmak için taklalar atmanıza gerek yok kendinizi rezil ediyorsunuz, başka bir şey değil.
Merhabalar, benim ekranımda sizin isminiz gözükmüyor ve bu kadar emin şekilde virajı drive by atarak alıyorsunuz. Bu kesin hile olduğunuza bir kanıttır. Eğer daha önceden gördüm diyorsanız sunucuda bir sürü siyah Premier var. Takip ettiğinize veya gözlemlediğinize dair bir kanıtınız varsa atabilirsiniz. Ayrıca San Fierro'da ne kadar rol yapılmasa da rollerde insanlar varmış gibi yapmak durumundayız. Daha yolunda başında 10 ile 11 saniye arası ismimi görmeden sıka sıka geliyor olmanız wall hack olduğunuzun kanıtıdır. Zaten daha önce de hile olduğunuzdan şüpheleniyorduk. Bu olay ise bizim aşırı sinirimizi bozuyordu.

İkinci şey olarak ise evet orada daha önceden savaş dönmüş olabilir. Ama o sırada ne savaş dönüyordu ne bir şey dönüyordu, Berat. Yalan atmana gerek yok. Hile açıp banlanmamak için ecel terleri döküyorsunuz. Daha fazla ileti atmayacağım. Gayet her şey ortada, ilgili karakterlerin yasaklanmasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 09.06.2022 21:39 Skysurge »

#23 - 09.06.2022 22:31
yazdıklarını pek okumadım, ekran görüntüsü atacak olursan yazılarını okur ve cevaplarım

#24 - 10.06.2022 17:23
Merhaba, attığınız ekran görüntüleri karşı tarafın hile olduğunu kanıtlamakta yetersiz kalıyor. Bu konu hakkında elinize farklı türden ekran görüntüleri geçerse tekrardan oyuncu şikayeti açabilir, buradaki şikayeti referans olarak kullanabilirsiniz.