Konu: Magar Assarian - Vartavar Karapetyan - WALLHACK - 05.06.2021  (Okunma sayısı 859 defa)

#10 - 06.06.2022 01:11
Yediremeyip hile açtığınız gayet belli.
oyuna giremiyonuz neyi yediremeyecez :D :D :D

#11 - 07.06.2022 22:17
İletiler savunma için yeterli, evin bir sokak aşağında vurulan arkadaşınızın PM'i veya sesli bir kanalda verdiği info üzerine orada bulunuyorsunuz. Alt karakter ihlali yaptığınız bariz, wallhack için bir kanıt göremiyorum. Kasparov x Castucci savaş bölgesinde vurulmanız gayet doğal, açık aramayı bırakıp oyuna giriş yaparsanız daha sağlıklı olacaktır.
Bence konuşacağına kanıtlarınla konuşabilirsin. Oraya gelme sebebim sizin hile olduğunuzu açıklamak ki sen bunun hala farkında değilsin. Madem hile değilsin bence kanıtlarını atmalısın Berat. Sonuçlanabilir. Daha fazla ileti atmayacağım. Yetkili arkadaşa bırakıyorum.

Yeterli bir kanıt sunduktan sonra ileti atabilirsin, münakaşaya gerek yok.
Yeteri kadar kanıt var, Berat. Sizin bu kadar emin bir şekilde virajı drive by atarak çıkmanız hile olduğunuzun göstergesidir fazla söze gerek yok. Sonuçlanabilir.

YMZ

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#12 - 07.06.2022 22:33
Sürekli bir tartışma yaratma peşindesiniz, kuyruk acınız mı var anlamış değilim? Şikayet hakkında da yorumum şu şekilde: Vartavar ve Magar karakteri Pacho'nun ismini görmeden cismini görmeden köşeyi silahlı bir şekilde dönüp ateş açmaya başlıyorlar, duvar arkasından orada Pacho'nun olduğunu gördükleri çok bariz. Arkadaşların duvar arkası WallHack ile gördüğü çok bariz, Eğer orada birilerini ararken denk geldiğini söylerlerse bu kadarda denk olmaz dönmeden taramaya başlıyorlar :D

#13 - 07.06.2022 22:36
Şikayet seni ilgilendirmiyor Akafyrex, moderatöre rapor edebilirsin rahatsız olduğun iletiyi. Savunmalar yapıldı, daha kanıtınız varsa atabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 07.06.2022 22:41 bertukey »

YMZ

*
#14 - 07.06.2022 23:17
Şikayet seni ilgilendirmiyor Akafyrex, moderatöre rapor edebilirsin rahatsız olduğun iletiyi. Savunmalar yapıldı, daha kanıtınız varsa atabilirsiniz.
Bunu bana yazmak yerine adamın olan Acarsa söyleseydin bende yorum yapmazdım, daha fazla ileti atmıyacağım. Şikayet hakkındaki yorumumunda arkasındayım.

YMZ

*
#15 - 07.06.2022 23:34
Sürekli bir tartışma yaratma peşindesiniz, kuyruk acınız mı var anlamış değilim? Şikayet hakkında da yorumum şu şekilde: Vartavar ve Magar karakteri Pacho'nun ismini görmeden cismini görmeden köşeyi silahlı bir şekilde dönüp ateş açmaya başlıyorlar, duvar arkasından orada Pacho'nun olduğunu gördükleri çok bariz. Arkadaşların duvar arkası WallHack ile gördüğü çok bariz, Eğer orada birilerini ararken denk geldiğini söylerlerse bu kadarda denk olmaz dönmeden taramaya başlıyorlar :D
Yorum konusuna gelecek olursak Skysurge ileti atamadığı için ben attım, yönetici arkadaş bu yorumumu özellikle okursa iyi olur.

#16 - 07.06.2022 23:41
Aktif savaş dönemi, camdan aşağıya inmiyorum. SF olduğu için rahatım, kamera yok bir şey yok.

#17 - 08.06.2022 00:07
Aynı ekip ve yine bir hile şüphesi dün gecede aynı şekilde benim Tony_Ardicelli karakterime yaşanan bir olay oyuna girdiğim 54 saniye oluyor ve adamlar eliyle koymuş gibi dağ başında beni buluyorlar hadi diyelim denk geldik her seferinde daha yanıma gelmeden ismimi görme ihtimalleri dahi olmadan taramaya başlıyorlar. Şunuda eklemek isterim ki Replika forum isimli arkadaşımızın eski kasparov birliğinden bir arkadaş sayesinde öğrendiğim bir duyum var sanırım kendisinin yapımı olan bir slient kullanıyormuş o yaşlarda keşke başka şeyler üretmekle uğraşsan bu kadar hileye yönelik oyun oynamaktan zevk alan bir kesime karşı neymiş efendim oyuna bile giremiyormuşuz? Kapatın hileleri o halde herkes bileğiyle oynasın adınız çıkmış bir kere bütün sunucuda hileci birliği diye fakat ne zaman girsem hile/bug şikayetine kesin kasparov üyelerine ait hile şikayeti var birde şikayet açınca Castucci birliği kin ve öfke oluyor hadi ama beyler bu kadar tesadüf normal değil.

Ayrıca ikinci videoda gözükmekte ki Pacho karakteri daha sizin isimlerinizi dahi göremiyor demek ki sizde göremiyor olmanız gerekiyor sonuçta aynı uzaklıktasınız birbirinize ama siz daha isimi görmeden taramaya başlıyorsunuz ne hikmetse :)
« Son Düzenleme: 08.06.2022 00:10 YUCA »

#18 - 08.06.2022 00:18
Aynı ekip ve yine bir hile şüphesi dün gecede aynı şekilde benim Tony_Ardicelli karakterime yaşanan bir olay oyuna girdiğim 54 saniye oluyor ve adamlar eliyle koymuş gibi dağ başında beni buluyorlar hadi diyelim denk geldik her seferinde daha yanıma gelmeden ismimi görme ihtimalleri dahi olmadan taramaya başlıyorlar. Şunuda eklemek isterim ki Replika forum isimli arkadaşımızın eski kasparov birliğinden bir arkadaş sayesinde öğrendiğim bir duyum var sanırım kendisinin yapımı olan bir slient kullanıyormuş o yaşlarda keşke başka şeyler üretmekle uğraşsan bu kadar hileye yönelik oyun oynamaktan zevk alan bir kesime karşı neymiş efendim oyuna bile giremiyormuşuz? Kapatın hileleri o halde herkes bileğiyle oynasın adınız çıkmış bir kere bütün sunucuda hileci birliği diye fakat ne zaman girsem hile/bug şikayetine kesin kasparov üyelerine ait hile şikayeti var birde şikayet açınca Castucci birliği kin ve öfke oluyor hadi ama beyler bu kadar tesadüf normal değil.
Ayrıca ikinci videoda gözükmekte ki Pacho karakteri daha sizin isimlerinizi dahi göremiyor demek ki sizde göremiyor olmanız gerekiyor sonuçta aynı uzaklıktasınız birbirinize ama siz daha isimi görmeden taramaya başlıyorsunuz ne hikmetse :)

https://streamable.com/clwzaz
Bu videoda görüldüğü üzere 10. saniyeden sonrasına bakılırsa zaten drive-by kalkmışım ve kişiye epey bir yaklaştıktan sonra ateş açıyorum.

https://streamable.com/0vnknl
Bu videoya dikkatli bakılırsa üst yorumlarda şikayet açan kişinin söylediği gibi; Kendisini yönetici tayin etmiş ve sözde hileci(?) avına çıkmış. Ne hikmetse bu arkadaş bizim peşimizden ayrılmıyor ve sürekli olarak bize karşı şikayetler açıyor. Alt karakter ihlali de göz önüne alınarak bizim bulunduğumuz evin çevresinde geziyor ve Kasprov birliği 20 kişilik bir birlik değil. O bölgede onlarca göçmen varken beni nasıl buldunuz kafasına girmiş. Bulunduğu sokağa bakılırsa Kasparov evinin bir sokak altı ve arkadaş kamerasını sağa sola çevirse ekranında arka tarafta araçlarla geçen göçmenleri de görebilirmiş.

Konuyla ilgili alakası olmayan insanların bir şekilde kinini buraya kustuğunu açık şekilde görebiliyoruz. Kişisel olarak benim ve diğer birlik arkadaşımın açıkça söylemem gerekiyor ki; Sizinle hiç bir şekilde takışacak vakti veya zamanı yok. Bir şekilde rollerde veya savaşlarda karşı karşıya geliyor olabiliriz. Bunda bir problem yok, bu kadar kin beslemeniz sizin sağlığınızla oynar arkadaşlar. Şikayette benim ve Magar'ın adı geçiyor.. Ne hikmetse bütün Castucci birliği yorum atacak hâle geldi, açık ara orası bir savaş bölgesi, Valachi üyelerinin söylemiyle SF tarafına taşınmış Kasprov birliği orada rol yaparken hiç bir Kasparov göçmeni ateş açmadan durmaz. Orada aile üyeleri olduğundan dolayı diğerleri de tehdit unsuru olarak sayılıyor, bu Pacho karakteri yerine A karakterdi de olabilir, B karakteri de. Bunun farkına vararak yorum yaparsanız iki tarafında gönlü ve içi rahat olur.

Replika olayına gelirsek;
Replika susturulmuş olduğundan dolayı onun yerine şunu yazayım, şu anda şüphe ettiğiniz hiçbir olayda Replika yok. Sizi vurduğumuz yerde, Pacho'u vurduğumuz yerde de Replika yok. Savaşı nasıl etkiliyorsa, onu yasaklatmayı kafaya takmışsınız. Bir hile şüpheniz varsa, şikayet açarsınız ve yönetim inceler.
« Son Düzenleme: 08.06.2022 00:26 Sidelya »

#19 - 08.06.2022 00:19
Ek olarak bu şikayet altına bizim yapacağımız başka bir savunma kalmadı ve diğer arkadaşların toxicliğini çekmek istemiyoruz, bundan sonra gelecek iletilere bir yanıt gelmeyecek. Alt kısımda atılacak olan ileti sahiplerine ceza verilmesi taraftarıyım.
Sonuçlanabilir, @Lia