Konu: DM  (Okunma sayısı 369 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.05.2022 01:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Borya_Raskalnikov ( @Samedssz31 Emotesiz ateş) | Slav_Belski ( @ZednoW illegal rolden sonra 15 dk geçmeden oyundan çıkma)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @eoksuz @Andrean

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
durduk yere ateş açma

illegal rolden sonra 15 dk geçmeden oyundan çıkma

silah çekme emotesi vermeden ateş açma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar birden ateş etmeye başladı, durduk yere. Biri emote vermedi, biri de ateş ettikten 10 dk içinde oyundan çıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/881267181013311528/980238386591830076/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/881267181013311528/980238559061610526/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların ceza almasını istiyorum, durduk yere ateş ettiler.

#1 - 29.05.2022 02:44
Öncelikle selamlar. Poschevo birliğmizden Kira'nın dün bir kez ve Franz'in birkez vurulmasıyla gürcülerle sıkıntılar yaşıyoruz İlk vurulmalarında karşılık verilmedi ve bugün Kira tekrar onlar tarafından vurulunca Harekete geçtik asla durduk yere değil. Süre konusunda 10 dakika kadar durduğum yazıyor fakat bir internet sorunu yaşadım oyundan düştüm. Modemi resetleyip tekrardan oyuna döndüm fakat 15 dakika süresini dolduramadım bunu kabul ediyorum.

#2 - 29.05.2022 02:47
Öncelikle selamlar. Poschevo birliğmizden Kira'nın dün bir kez ve Franz'in birkez vurulmasıyla gürcülerle sıkıntılar yaşıyoruz İlk vurulmalarında karşılık verilmedi ve bugün Kira tekrar onlar tarafından vurulunca Harekete geçtik asla durduk yere değil. Süre konusunda 10 dakika kadar durduğum yazıyor fakat bir internet sorunu yaşadım oyundan düştüm. Modemi resetleyip tekrardan oyuna döndüm fakat 15 dakika süresini dolduramadım bunu kabul ediyorum.
Savunmanı destekleyecek ekran görüntülerini de atarsan iyi olur.

#3 - 29.05.2022 07:49
onayladım gitti ek olarak gürcü olduğumuzu nereden biliyorsun onu pek anlamadım ben ekstra bir ileti atmayacagım dediklerini ss ile desteklersen süper olur ve bizim gürcü olduğumuzu bilmeni

#4 - 29.05.2022 12:25
Merhabalar,kendi açınızdan şahit karakterleri yazmışsınız beni unuttuğunuzu düşünüyorum.  Bu bir DM olsaydı sizinle asla rol yapmaz,sebepsiz,rolsüz size ateş edilirdi fakat on beş dakika önce konuşmak için mekanınıza geldik. Bullet ve sultan marka araçlar ile de siz geldiniz konuşmak istediğimizi söyledik,AK47 sesleri geldi karakterler tedirgin oldu  ve güvenli bir görüşme olmayacağını düşünerek oradan ayrıldı. Karakterlerin tedirgin olmalarının sebebi ise  zaten vory v zakone birliğinden iki kişiyi  birini iki defa olmak kaydıyla yaraladığınızdan geliyor ve AK47 sesinden sonra karakterler tedirgin olup yuvalarına kaçıyorlar..Daha sonra Kira'nın karşılık verilmeden ikinci defa vuruldugunda,karakterler karşılık verilmesi gerektiğini düşünüyor ve sizleri mahallenizde arıyorlar...-Buluyorlar ve ateş ediyorlar,işi yokuşa sürdüğünüzü görmekteyim,rolümüze başlayınca gürcüce konuşan bir çok arkadaşınız vardı bu gürcü olduğunuzu kanıtlamaz ama en azından bölgenizde ve mekanınızın önünde gürcüce konuşanların hangi dili kullandığı tahmin yürütebilir bir durum fakat şimdi de bölgemizi ve mekanımızı nereden biliyorsunuz gibi bir durum çıkartacağınızı düşünmekteyim. Teşekkürler.

Tavsiye olarak da,mekanınıza geldiğimizde bir  kişi vardı telefonu bile çıkarmadan hemen toplanmanız kendi açımdan OOC kanallar ile birbirinizle haberleştiğinizi gösterir bunu bir şikayet olarak görmeyin ve bunun bir ispatı da yapılamaz durumda zaten. Bu tür durumları rollerinizle contact sağlayarak devam ettirirseniz kem kendiniz hem karşınızdaki rollerden daha çok keyif alacağına adım gibi eminim teşekkürler.
« Son Düzenleme: 29.05.2022 12:29 Donjuan »

#5 - 29.05.2022 12:30
Bütün gün elimin ss tusunda gezmektense yaptığım rollerden keyif almaya çalışıyorum. Bunu size de öneririm, zaten çatışmadan önce mekanınızda  bir role girdigimizi inkar etmeyeceksinizdir ama kalkıp bu konuya da mekanımızi nerden biliyorsunuz falan diye cevap vereceğini düşündüğüm için bu da benim son iletim teşekkürler seviyeli cümleler için.

#6 - 29.05.2022 13:25
Bütün gün elimin ss tusunda gezmektense yaptığım rollerden keyif almaya çalışıyorum. Bunu size de öneririm, zaten çatışmadan önce mekanınızda  bir role girdigimizi inkar etmeyeceksinizdir ama kalkıp bu konuya da mekanımızi nerden biliyorsunuz falan diye cevap vereceğini düşündüğüm için bu da benim son iletim teşekkürler seviyeli cümleler için.
Böyle bir şeye kalkışacaksan elinin altında ss bulunması en doğru şeydir, yetersiz kanıttan işlem görebilirsin belki. Şikayet sonuçlanabilir.

#7 - 29.05.2022 14:17
Merhabalar öncelikle. DM olsa size durduk yere sıkılmaz. Önceden olay olmuştu. Ben sıkmadım, sadece kafamı camdan çıkardım. Keyif alacağım rolleri batırmalarında üstüne yok. Emote atmadığımdan bahsedilmiş. Sıkacak olsaydım emote atardım zaten. Tamamen gösteriş amaçlı kafamı çıkardım camdan. Birdaha ileti atmak istemiyorum oyun keyfimizi bozmayalım karşı tarafa da söylüyorum. Teşekkürler.

#8 - 30.05.2022 01:51
Merhabalar öncelikle. DM olsa size durduk yere sıkılmaz. Önceden olay olmuştu. Ben sıkmadım, sadece kafamı camdan çıkardım. Keyif alacağım rolleri batırmalarında üstüne yok. Emote atmadığımdan bahsedilmiş. Sıkacak olsaydım emote atardım zaten. Tamamen gösteriş amaçlı kafamı çıkardım camdan. Birdaha ileti atmak istemiyorum oyun keyfimizi bozmayalım karşı tarafa da söylüyorum. Teşekkürler.

Kanka burada sıkıyon

#9 - 30.05.2022 07:35
onayladım gitti ek olarak gürcü olduğumuzu nereden biliyorsun onu pek anlamadım ben ekstra bir ileti atmayacagım dediklerini ss ile desteklersen süper olur ve bizim gürcü olduğumuzu bilmeni
Savaşta olduğumuz adamları tanıyamayaz mıyız? Bunun rolü her türlü gerçekleşiyor sen merak etme.