Merhabalar,kendi açınızdan şahit karakterleri yazmışsınız beni unuttuğunuzu düşünüyorum. Bu bir DM olsaydı sizinle asla rol yapmaz,sebepsiz,rolsüz size ateş edilirdi fakat on beş dakika önce konuşmak için mekanınıza geldik. Bullet ve sultan marka araçlar ile de siz geldiniz konuşmak istediğimizi söyledik,AK47 sesleri geldi karakterler tedirgin oldu ve güvenli bir görüşme olmayacağını düşünerek oradan ayrıldı. Karakterlerin tedirgin olmalarının sebebi ise zaten vory v zakone birliğinden iki kişiyi birini iki defa olmak kaydıyla yaraladığınızdan geliyor ve AK47 sesinden sonra karakterler tedirgin olup yuvalarına kaçıyorlar..Daha sonra Kira'nın karşılık verilmeden ikinci defa vuruldugunda,karakterler karşılık verilmesi gerektiğini düşünüyor ve sizleri mahallenizde arıyorlar...-Buluyorlar ve ateş ediyorlar,işi yokuşa sürdüğünüzü görmekteyim,rolümüze başlayınca gürcüce konuşan bir çok arkadaşınız vardı bu gürcü olduğunuzu kanıtlamaz ama en azından bölgenizde ve mekanınızın önünde gürcüce konuşanların hangi dili kullandığı tahmin yürütebilir bir durum fakat şimdi de bölgemizi ve mekanımızı nereden biliyorsunuz gibi bir durum çıkartacağınızı düşünmekteyim. Teşekkürler.
Tavsiye olarak da,mekanınıza geldiğimizde bir kişi vardı telefonu bile çıkarmadan hemen toplanmanız kendi açımdan OOC kanallar ile birbirinizle haberleştiğinizi gösterir bunu bir şikayet olarak görmeyin ve bunun bir ispatı da yapılamaz durumda zaten. Bu tür durumları rollerinizle contact sağlayarak devam ettirirseniz kem kendiniz hem karşınızdaki rollerden daha çok keyif alacağına adım gibi eminim teşekkürler.