Konu: [28.05.2022] Alexo_Moretti , Edoardo Martino , Richard Martino  (Okunma sayısı 313 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 28.05.2022 09:47
Şikayeti yeni gördüm,yaptığımızın dm olduğunu idda etmişsiniz,yanıtlara baktığımda galiba bunun bir rol olduğunu unutan arkadaşlar var,yaptığımız dm veya hood baskını olsa,hoodun içinde afk bekleyen 7 kişiyide vururduk.Biz 1 kişiyi vurup kaçtık.Onun dışında ganton ile savaştasınız biz ise onlarla çok yakın dostuz.Sıkma sebebimizde buradan çıkıyor.Lütfen bunun rol olduğununun bilincine vararak konuşalım.
Kimle uğraşırsan uğraş banane, hood baskını diyorsun seni kapıda vurup gittim tamam hood içindeyim fakat baskın yapmadım sıktım gittim.
Niye yapamıyorum kardeşim? Hood içine girmedim herkese sıkmadım sana sıktım düştün gittim hood içine giripte oradaki herkese sıkmadım niey hood içine girdiğimi söylüyorsun?

Haritada Kasparov'a ait pembe renkte gördüğün alanlar en içinden, en dışına kadar hood olarak geçiyor. Sadece iç kısım hood diye bir kural yok.(lol) Sivillerin silah kullanması yasak. Discordda ticket açarak teyit ettirebilirsiniz. Glendale içinde üç sivil SMG ile aşama 4 birliğin hoodunu basarak Ganton'u kurtarma şansınız var.  :D

Hood ile alakalı referans şikayet: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=127249.0

Şikayetle alakam yok. O yüzden başka bir şey yazmayacağım.

#11 - 28.05.2022 10:46
Şikayeti yeni gördüm,yaptığımızın dm olduğunu idda etmişsiniz,yanıtlara baktığımda galiba bunun bir rol olduğunu unutan arkadaşlar var,yaptığımız dm veya hood baskını olsa,hoodun içinde afk bekleyen 7 kişiyide vururduk.Biz 1 kişiyi vurup kaçtık.Onun dışında ganton ile savaştasınız biz ise onlarla çok yakın dostuz.Sıkma sebebimizde buradan çıkıyor.Lütfen bunun rol olduğununun bilincine vararak konuşalım.
Ganton ile savaştasınız(?) Trace karakteriyle aram iyi, savaşa dahil olmama rağmen mermi yiyorum. Bahsettiğin gibi bir savaş olmadı, kendi kafanızdan senaryo yazıp günü kurtarmaya çalışanlara benziyorsunuz, savunmalar yapıldığına göre sonuçlansın.

#12 - 28.05.2022 17:03
Karakterler cezalandırıldı. Sivilken illegal rol yapamazsınız.