Konu: [28.05.2022] Alexo_Moretti , Edoardo Martino , Richard Martino  (Okunma sayısı 310 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.05.2022 03:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Alexo_Moretti @mahmut34  , Edoardo Martino @SpoyenG  , Richard Martino @falconmtaa

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.05.2022 03.32

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hood baskın ihlali, DM, İllegal kural ihlali, Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood içerisine girmeye çalışıyordu birkaç arkadaş gate'i kapatıp ilerlemelerini söyledim, içeriye geçtim bilerek bekledim. Onaylı Birlik Hood'una baskına girip ateş açıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sistemsel birlikleri olmayan oyuncular Aşama 4 birliğin hooduna gelip silah ateşleme rolü yapmaya devam ediyor.  Ekran görüntüsünde kapattığım kısım rolle alaklı değil, hood da uyuşturucuyu başlattıktan sonra gerçekleşen bir olay, kişilerle alakası yok.

« Son Düzenleme: 28.05.2022 04:00 Sidelya »

#1 - 28.05.2022 03:53
İllegal rol yapamam için sebep var mı? İllegal rol yapamaz mıyım?

#2 - 28.05.2022 04:12
rolde alakam fazla yok, birliğim adına konuşacağım. Yapamazsın kardeşim @mahmut34 .

#3 - 28.05.2022 04:26
Niye yapamıyorum kardeşim? Hood içine girmedim herkese sıkmadım sana sıktım düştün gittim hood içine giripte oradaki herkese sıkmadım niey hood içine girdiğimi söylüyorsun?

#4 - 28.05.2022 04:28
Niye yapamıyorum kardeşim? Hood içine girmedim herkese sıkmadım sana sıktım düştün gittim hood içine giripte oradaki herkese sıkmadım niey hood içine girdiğimi söylüyorsun?
Merhaba, öncelikle kardeş falan değiliz. Bu attığım SS'lerin sol alt kısmında kalan radara dikkatli bakarsan Hood içerisinde ateş açtığın görülüyor, savunmanı yapacaksan yapabilirsin, soru cevap yarışmasında değiliz

#5 - 28.05.2022 04:30
Sana sıktımdan kastım @Sidelya sıktım.

#6 - 28.05.2022 04:32
Zaten kardeş değiliz normal hitap olarak söyledim, olmakta istemem merak etme. SS'de olan kapıda olduğum gözüküyor içeri giripte sıkmadım SS'ini iyi kontrol et. @Sidelya

#7 - 28.05.2022 04:33
Etiket atıp durma, tek uğraşım sen değilsin. Bölge olarak belirtilen pembe kısım komple hood olarak sayılıyor, bilgini tazele. Kapıdan içerisinde değil sadece hood. Burada ateş etmen direkt olarak baskın sayılıyor ve sivil olarak sayıldığın için radar altında "Tehlikeli Bölge" olarak adlandırılıyor.

#8 - 28.05.2022 04:43
Kimle uğraşırsan uğraş banane, hood baskını diyorsun seni kapıda vurup gittim tamam hood içindeyim fakat baskın yapmadım sıktım gittim.

#9 - 28.05.2022 06:35
Şikayeti yeni gördüm,yaptığımızın dm olduğunu idda etmişsiniz,yanıtlara baktığımda galiba bunun bir rol olduğunu unutan arkadaşlar var,yaptığımız dm veya hood baskını olsa,hoodun içinde afk bekleyen 7 kişiyide vururduk.Biz 1 kişiyi vurup kaçtık.Onun dışında ganton ile savaştasınız biz ise onlarla çok yakın dostuz.Sıkma sebebimizde buradan çıkıyor.Lütfen bunun rol olduğununun bilincine vararak konuşalım.