Öncelikle iyi forumlar.
Birincisi kimseye car-ramming veya car-park yapmadım. Yapmış olsaydım kanıtını koyabilirdin zaten. Baygın duruma düştüğün durumda benim olay yerimde olduğuma dair bir kanıtın yok. Kimseyi ezmedim, zaten kanıtın da yok.
İkincisi eminim bu olaya dair daha fazla ekran görüntüsüne sahipsin, ama o görüntülerde de benimle ilgili koyduğun ss'lerden önce senin benim ilk aldığım tırı benden çaldığına ve benim de senden geri aldığıma dair kanıtlar olduğu için koymuyorsun.
Olayı ilk senin başlattığın ve benim aldığım aracı senin benden çalıp sonra da beni ezip başımda kahkaha emote'si spamladığına dair kanıtlarım da mevcut:
Arabayı önce benim aldığımın kanıtını chate bakarak görebilirsiniz. İlk arabayı ben çalıştırmışım, devamında kişi beni araçtan atıp alıp gitmiş.

Aradan bir dakika bile geçmeden kişi beni tırıyla ezip başımda rolden uzak ve toxic yazılar spamladı.

Sonuç olarak olayda benim kanımca haksız olan sensin lakin ben senden şikayetçi değilim. Bu şikayetten bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum. Dediğim gibi, senden şikayetçi değilim, şikayeti geri çekersen de ikimiz de uğraşmamış oluruz.