Konu: IMVU skinlerini kullananlar ve yapanlar  (Okunma sayısı 2603 defa)

#80 - 07.07.2022 16:20
Herkes kendi beğendiği skini yükler, kimse beğenmediği skini yükletmiyor dostlar. Burada önemli olan, skin sahibinin kendi skinini beğenmesi. 2004 Yapım bir oyunu kimse eski oyun atmosferi için oynamıyor, 2022 kalitesinde rol yapmak için oynuyor. Burada başkalarının skinlerini yorumlamak bize düşmüyor, herkes sevdiğini attırsın. Zevkler ve renkler.. :manifdog
Evet herkes kendi beğendiği skini yükletmeli fakat yanımda şöyle tipler görünce rol yapamıyorum çünkü beni bir gülme tutuyor.
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
surely one day,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#81 - 07.07.2022 16:23
Herkes kendi beğendiği skini yükler, kimse beğenmediği skini yükletmiyor dostlar. Burada önemli olan, skin sahibinin kendi skinini beğenmesi. 2004 Yapım bir oyunu kimse eski oyun atmosferi için oynamıyor, 2022 kalitesinde rol yapmak için oynuyor. Burada başkalarının skinlerini yorumlamak bize düşmüyor, herkes sevdiğini attırsın. Zevkler ve renkler.. :manifdog
Evet herkes kendi beğendiği skini yükletmeli fakat yanımda şöyle bir tip görünce rol yapamıyorum çünkü beni bir gülme tutuyor.
benimde oyle.
Hmmm
1
Mükemmel
1
Haha
1
100
1
Vice
1
Mutlu
1
Like
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
surely one day,
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
surely one day,
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
surely one day,
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
surely one day,
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
surely one day,
Mutlu tepkisini veren kullanıcı(lar):
surely one day,
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
surely one day,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#82 - 07.07.2022 16:26
sunucuya yeni başladım ve bu konuyu gördüğüme çok sevindim, sunucuya yeni yeni alışıp legal karakter yönetiyorum. etrafıma baktığımda imvu veyahut simsten çok gta 5 skinlerinin de çoğalmış,
bknz;

bu tür skinler yerine default veya hd olmayıp gayet yeterli bir parlaklıkta skinler yükletmeniz çok iyi olur, oynadığımız oyun 2004 yapımı bir oyun ve oynarken gördüğüm skinler 2030 yılına ait skinler, ayakkabıların bağcıklarının bile bir dff'e yansıtılması hem göz hem de fps olarak insanı düşürüyor, lütfen bir düzeltme gelirse seviniriz.
gercekten mukemmel skın, @sefa247 @Selim @sh1ne kardeslerim ile beraber bu tarz skınlerı cok sevıyoruz kesınlıkle yukletecegız  :garip:

aksoy kardesim hakli bende bu tarz skin yaptiracağım kendine güvenen "onaylı skinci" varsa ulassin lutfen  :garip:

ben skinimi buldum bir sonraki bakımda bunu yükleteceğim samp 2022 için epey uygun

kürdandan kolları var
Hmmm
1
Uy94r,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#83 - 07.07.2022 16:26
fikir paylasabilecegimiz bir konunu altında tartısma vb. icerikli yazılar gorunce ne degisik bir milletiz diye dusunmeye basladim...
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Steiner,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#84 - 07.07.2022 17:17
Evet herkes kendi beğendiği skini yükletmeli fakat yanımda şöyle tipler görünce rol yapamıyorum çünkü beni bir gülme tutuyor.
Size danışmadan skin eklettik, terbiyesizliğimizi mazur görün. Gülmekten rol yapamıyormuşsunuz, neyse ki aynı birlikte vs. rol yapmıyoruz. O zaman siz ultra mega epic hard roleplay yaparken gülmekten nasıl alıkoyabilirdik?
« Son Düzenleme: 07.07.2022 17:23 Schizophrene THE INVICIBLE »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#85 - 07.07.2022 18:06
sunucuya yeni başladım ve bu konuyu gördüğüme çok sevindim, sunucuya yeni yeni alışıp legal karakter yönetiyorum. etrafıma baktığımda imvu veyahut simsten çok gta 5 skinlerinin de çoğalmış,
bknz;

bu tür skinler yerine default veya hd olmayıp gayet yeterli bir parlaklıkta skinler yükletmeniz çok iyi olur, oynadığımız oyun 2004 yapımı bir oyun ve oynarken gördüğüm skinler 2030 yılına ait skinler, ayakkabıların bağcıklarının bile bir dff'e yansıtılması hem göz hem de fps olarak insanı düşürüyor, lütfen bir düzeltme gelirse seviniriz.
gercekten mukemmel skın, @sefa247 @Selim @sh1ne kardeslerim ile beraber bu tarz skınlerı cok sevıyoruz kesınlıkle yukletecegız  :garip:

aksoy kardesim hakli bende bu tarz skin yaptiracağım kendine güvenen "onaylı skinci" varsa ulassin lutfen  :garip:

ben skinimi buldum bir sonraki bakımda bunu yükleteceğim samp 2022 için epey uygun

kürdandan kolları var

böhööhöyt O:-)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#86 - 07.07.2022 18:16
Size danışmadan skin eklettik, terbiyesizliğimizi mazur görün. Gülmekten rol yapamıyormuşsunuz, neyse ki aynı birlikte vs. rol yapmıyoruz. O zaman siz ultra mega epic hard roleplay yaparken gülmekten nasıl alıkoyabilirdik?
Eyvallah kardeşim benim, bir dahakine ekletirken bana sorarsın.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#87 - 07.07.2022 23:53
Eyvallah kardeşim benim, bir dahakine ekletirken bana sorarsın.
8)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#88 - 08.07.2022 16:09
Bu isyanı görüp IMVU skin yaptıranlar olabilir....
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#89 - 08.07.2022 16:18
"oynadığımız oyun 2004 yapımı ve buna uygun şeyler bla bla" kısmına çok katılmıyorum.

Bir zamanlar ben de öyle düşünüyordum ama Vice'da zaten 2004'ün ve klasik samp atmosferinin çok ötesine geçtik hem sistem hem tasarım hem konseptlerimiz ile. Dandik forumlar, görünümler, tasarımlar yerine daha modern, çağa uygun şeyler inşa etmeye çalıştık her zaman ve halen daha üstüne koymaya gayet ediyoruz. Yani malzemenin temeli oraya dayanıyor diye üstüne o yıla ait şeyleri inşa etmeye şahsen bence gerek yok. Zaten aşırı HD ya da konsept aykırı olan modeller eklenmiyor ama, bir şeyler "iyi görünüyor" diye kötülemeyi yersiz buluyorum. Oyunda oynarken LQ, çamurdan ibaret yüzler/skinler yerine kaliteli suratlar, karakterler, kaliteli modeller ve şehir atmosferi çok daha worth bana kalırsa.
Hmmm
1
Like
6
meta,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):