Konu: IMVU skinlerini kullananlar ve yapanlar  (Okunma sayısı 2600 defa)

#70 - 05.07.2022 16:29
Elegy'ciler, IMVU'cular, E-RP'ciler,  ::)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#71 - 07.07.2022 14:37
sunucuya yeni başladım ve bu konuyu gördüğüme çok sevindim, sunucuya yeni yeni alışıp legal karakter yönetiyorum. etrafıma baktığımda imvu veyahut simsten çok gta 5 skinlerinin de çoğalmış,
bknz;

bu tür skinler yerine default veya hd olmayıp gayet yeterli bir parlaklıkta skinler yükletmeniz çok iyi olur, oynadığımız oyun 2004 yapımı bir oyun ve oynarken gördüğüm skinler 2030 yılına ait skinler, ayakkabıların bağcıklarının bile bir dff'e yansıtılması hem göz hem de fps olarak insanı düşürüyor, lütfen bir düzeltme gelirse seviniriz.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
the forbidden one, muhksaas,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#72 - 07.07.2022 15:20
Imvu tayfa mide bulandırıyor
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#73 - 07.07.2022 15:40
Herkes kendi beğendiği skini yükler, kimse beğenmediği skini yükletmiyor dostlar. Burada önemli olan, skin sahibinin kendi skinini beğenmesi. 2004 Yapım bir oyunu kimse eski oyun atmosferi için oynamıyor, 2022 kalitesinde rol yapmak için oynuyor. Burada başkalarının skinlerini yorumlamak bize düşmüyor, herkes sevdiğini attırsın. Zevkler ve renkler.. :manifdog
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#74 - 07.07.2022 15:43
sunucuya yeni başladım ve bu konuyu gördüğüme çok sevindim, sunucuya yeni yeni alışıp legal karakter yönetiyorum. etrafıma baktığımda imvu veyahut simsten çok gta 5 skinlerinin de çoğalmış,
bknz;

bu tür skinler yerine default veya hd olmayıp gayet yeterli bir parlaklıkta skinler yükletmeniz çok iyi olur, oynadığımız oyun 2004 yapımı bir oyun ve oynarken gördüğüm skinler 2030 yılına ait skinler, ayakkabıların bağcıklarının bile bir dff'e yansıtılması hem göz hem de fps olarak insanı düşürüyor, lütfen bir düzeltme gelirse seviniriz.
gercekten mukemmel skın, @sefa247 @Selim @sh1ne kardeslerim ile beraber bu tarz skınlerı cok sevıyoruz kesınlıkle yukletecegız  :garip:
« Son Düzenleme: 07.07.2022 15:46 Folcwine »
Hmmm
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
Uy94r,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#75 - 07.07.2022 15:48
bknz;

gercekten mukemmel skın, @sefa247 @Selim @sh1ne kardeslerim ile beraber bu tarz skınlerı cok sevıyoruz kesınlıkle yukletecegız  :garip:

bende seviyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#76 - 07.07.2022 15:49
Herkes kendi beğendiği skini yükler, kimse beğenmediği skini yükletmiyor dostlar. Burada önemli olan, skin sahibinin kendi skinini beğenmesi. 2004 Yapım bir oyunu kimse eski oyun atmosferi için oynamıyor, 2022 kalitesinde rol yapmak için oynuyor. Burada başkalarının skinlerini yorumlamak bize düşmüyor, herkes sevdiğini attırsın. Zevkler ve renkler.. :manifdog
bunu tabii ki biliyoruz fakat örnek gösterdiğim ve gösterebileceğim skinler oyunumuzu dahi etkiliyor, tek bir skin yükletip, yanıma yaklaşan her kişiye crash atabilecek skinler var elimde, skin harikulade olacak diye insanlarının oyunun kastırmaya ne gerek var?

O:-)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#77 - 07.07.2022 15:50
bknz;

aksoy kardesim hakli bende bu tarz skin yaptiracağım kendine güvenen "onaylı skinci" varsa ulassin lutfen  :garip:
Hmmm
1
Like
1
Uy94r,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
surely one day,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#78 - 07.07.2022 16:00
bknz;

aksoy kardesim hakli bende bu tarz skin yaptiracağım kendine güvenen "onaylı skinci" varsa ulassin lutfen  :garip:

ben skinimi buldum bir sonraki bakımda bunu yükleteceğim samp 2022 için epey uygun
Hmmm
1
Mükemmel
2
Uy94r,
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
only allah can judge me, Steiner,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok