Politikaları bilen birisi sana yanıt verdiği zaman senin ne alakan var olur anlıyorum kanka seni bunu duymam yeterliydi

Amazing screen kullandığın zamanda karakter ileriye gidiyor kişinin Camhunt kullandığını hiçbirşekilde kanıtlayamazssın
sadece karakteri ileri gidiyor diye kendinden emin emin konuşuyorsun güzel kardeşim bilmiyorsun bilmediğin içinde emin emin konuşuyorsun şikayet sonuçlanmalı savunmalar ap açık ortada kişinin Amazing Screen kullanırken izin almasına gerek yok objelerin içini göstermiyor sen baskın yaparken senin geleceğini vesaire göremez kaldı ki arada saniyeler oynuyor adam yerinden bile kıpırdamamış olayla o kadar alakası yok haklı olan taraf şikayet açılan kişidir
şikayette benim ne işim var diye bir yanıt veremezssin herkese açık bir platforumda herkesin gördüğü bir yere yazı yazıyorsan birlik liderime yapılmış birşeyi ben savunurum birlik liderim bazı şeyleri bilmiyor diye onu salak yerine koyup alay etmeye çalışamazssın "Dandik Camhunt Zararları" vesaire yazman bile kişiyle OOC olarak dalga geçmeye çalıştığının göstergesidir.