Konu: cullenz izinsiz camhunt kullanımı  (Okunma sayısı 503 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.05.2022 21:07
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Trace_Lockwood @Cullenz
Olaya dahil olan şahit karakter adı: ben
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17/05/2022, 23:06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oluşumlarımız savaştaydı, bölgeye baskın hazırlığı yapılırken camhunt ile etrafı seyrediyordu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): örnek şikayet, https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=126365.0

#1 - 18.05.2022 21:31
@derinuptown Arkadaşımla oluşumumuzun çevre modunu yapıyorduk objeleri kontrol ediyorduk, ek olarak karşı oluşum bize 2-3 saat önce misilleme yapmıştı bir daha olmayacağını düşünüyorduk, ve videoyu çeken arkadaş zaten cezasını aldı, çevre modumuzuda geceye karşı tamamladık, kanıt üstünde kimseye bir zararı yok birşeyi etki etmemiş yani, elimde ne bir silah var ne birşey. Çevre modu için. CamHunt ile AmazingScreeni ayni sey saniyordum birligimde Cleo yapimcisi arkadasim ikisinin arasindaki farklari soyledi Camhunt degil AmazingScreen kullaniyorum

« Son Düzenleme: 19.05.2022 10:55 Cullenz »

#2 - 18.05.2022 21:44
Kullandığı şey Camhunt değil Amazingscreen.cs amazingscreen cs ile etrafki insanların ne yaptığı pixel pixel hareket eder kişi addon kullanmıyor duvarda hareket etmesinin sebebi amazing screen kullanırken ctrl ile ilerlemesi sunucuda amazing screen kullanımı yasak değil istediği kullanabilir üstünlük sağlamıyor politikaları okuyarak cevaplıyorum karşı taraf savaşta olabilir aldığı kanıt tamamiyle gereksiz bunu karşı tarafa artı olarak kullanmamış bile motorla geçen kişinin uzaktan yakından alakası yok mahallede herkes afk adam da orada çevre modunu test ediyor bunun için discord konuşmasını atmasına bile gerek yok savaşta olabilirsin güzel kardeşim adam sonuç olarak seninle savaşmıyor savaşta olan kişi açsın lütfen şikayetini aldığın videoda adam ne seni izliyor ne birşey yapıyor amazing screen kullanımını bilmiyorsan buna yapabileceğimiz birşey yok iyi forumlar diliyorum şikayetlerinizi doğru düzgün açın.

#3 - 18.05.2022 22:01
Ek olarak, arada saniyeler oynuyor adam sizin geldiğinizi fark etmemiş bile 23.06 geçe video çekmişsin 23.07 de bölgeye baskın atmışsınız kimse karşılık vermemiş
herkes afk sizi iplememiş bile kanka anlıyon? Tarafımızca camhunt kullanıldığını idda eden arkadaşa karşılık olarak 23.06 da çektiğin video da 23.07 geçe sıkmışsın adam sana karşılık vermeyi bırak Pm den kimseye mesaj bile atmamış üstünlük olarak sana karşı kullanıyor olsaydı ki kullanmamış herkese mesaj atardı kaçın baskın geliyor diye değil mi? Kimse yerinden kıpırdamamış size karşılık bile vermemişler elinde bizim tarafımızın sizin baskın yapacağınız anda sizi bekleyip geldiğiniz gibi sıktığımıza dair bir kanıtın varsa bizimle paylaşabilirsin savunma bu kadarı yeterli kanıt olarak bunu bırakıyorum kişinin çektiği videoya bakarsınız Cullenz videoda da aynı yerde attığım ssde de aynı yerde yerinden kıpırdamamış bile son olarak kişinin tutumundan da rahatsız olduğumu belirtiyorum "Dandik Camhunt Zararları"
Videona böyle bir başlık koyman OOC olarak bize bir kin ve alay etmeye çalıştığının göstergesidir böyle bir şikayetin daha açılmadan videoya koyduğu başlık yüzünden red alması gerekiyor sonuçta Basic Rp bir sunucuda oynamıyoruz bu tür detayları dikkate almalısınız.

« Son Düzenleme: 18.05.2022 22:07 derinuptown »

#4 - 18.05.2022 22:33
@derinuptown şikayet edilen kişi @Cullenz , senin ne ilgin var? Attığım örnek şikayeti inceleyin, o şikayette de kimseye hiçbir zararı yok. Yönetimden izin alınmadan kullanılan bir camhunt söz konusu. Benim aldığım cezanın da hatalı olduğunu düşünüyorum, tickettan da yönetici şikayeti oluşturdum zaten. Bunu sana karşı açtığım bir şikayette dile getirmenin mânası yok. Savunmalar bittiyse sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 18.05.2022 22:39 ukicik »

#5 - 19.05.2022 00:43
Politikaları bilen birisi sana yanıt verdiği zaman senin ne alakan var olur anlıyorum kanka seni bunu duymam yeterliydi  :)
Amazing screen kullandığın zamanda karakter ileriye gidiyor kişinin Camhunt kullandığını hiçbirşekilde kanıtlayamazssın
sadece karakteri ileri gidiyor diye kendinden emin emin konuşuyorsun güzel kardeşim bilmiyorsun bilmediğin içinde emin emin konuşuyorsun şikayet sonuçlanmalı savunmalar ap açık ortada kişinin Amazing Screen kullanırken izin almasına gerek yok objelerin içini göstermiyor sen baskın yaparken senin geleceğini vesaire göremez kaldı ki arada saniyeler oynuyor adam yerinden bile kıpırdamamış olayla o kadar alakası yok haklı olan taraf şikayet açılan kişidir
şikayette benim ne işim var diye bir yanıt veremezssin herkese açık bir platforumda herkesin gördüğü bir yere yazı yazıyorsan birlik liderime yapılmış birşeyi ben savunurum birlik liderim bazı şeyleri bilmiyor diye onu salak yerine koyup alay etmeye çalışamazssın "Dandik Camhunt Zararları" vesaire yazman bile kişiyle OOC olarak dalga geçmeye çalıştığının göstergesidir.
« Son Düzenleme: 19.05.2022 00:49 derinuptown »

#6 - 19.05.2022 00:45
Politikaları bilen birisi sana yanıt verdiği zaman senin ne alakan var olur anlıyorum kanka seni bunu duymam yeterliydi  :)

özel mesaj denen bir şey var, arkadaşının adına savunma yapmana gerek yok. ona mesaj yollayıp politikalar hakkında bilgilendirebilirdin, boş yorum atmaya gerek yok.

politikalar hakkında bilgin olduğunu da düşünmüyorum.

Alıntı
— Camhack - CamHunt - Smoothcam gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için izinli olarak kullanılabilir.

anladığım kadarıyla arkadaşın hiçbir izin almamış. sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 19.05.2022 00:48 ukicik »

#7 - 19.05.2022 00:49
Tamam en iyi politikaları sen biliyorsun bildiğinle yaşayabilirsin.

#8 - 19.05.2022 00:51
Tamam en iyi politikaları sen biliyorsun bildiğinle yaşayabilirsin.

eyvallah sana açmadığım şikayeti sal da sonuçlansın

#9 - 19.05.2022 01:21
Adama AmazingScreen diyorum adam Camhunt Smoothcamera yazan politikayı atıyor güzel kardeşim benim Smooth kameranın yasak olmasının sebebi kullandığın zaman değiştirdiğin açıya ışınlanıyor olması Camhunt dediğin şey de olanları görmeni sağlar AmazingScreen bunların hiçbirine sahip değildir Alt V bastığın zaman oyun donar sadece çevreni görürsün birşey biliyormuş gibi lütfen burda politika açıklama harbiyim yapma onu daha fazla sana açıklama da bulunmayacağım yeteri kadar bilgilendiğini düşünüyorum 54 seviye olman bizden daha iyi politika biliyor olduğun anlamına gelmiyor oyunun kullanılan cleoların içindeki dosyaları bilmeden etmeden burada yorum yapabiliyorsan  araştırmadan bilmeden senin sorunun yanlış anlama sana bir kinim yok aydınlanmanı sağlıyorum savunma bitmiştir kişi Camhunt da SmoothCamera da kullanmıyor AmazingScreen çoğu sunucuda izinli cleodur