@tiphied Kardeşim sen kimsin? Şikayet ile alakan var mı?
Şu eleman tarzı konuşup kışkırtmaya yönelik diyalog kuruyorsun, amacınızın ne olduğunu gayet iyi biliyoruz 3 gündür.
Keşke bulunduğumuz birlik ile olay olmasaydı gelseydiniz forumlarda böyle çene yorsaydınız da, o zaman görürdük dişli misiniz diye.
Şikayette bile olmayan adam bana şu eleman diye hitap ediyor, alakası yok. Tanımıyorum, hatırlamıyorum bile.
Şikayet'e tekrar savunma yapıyorum;
Karakterimi CK ettim, yeni bir karakter ile rollere devam ediyoruz ekipçe. Sırp birliği için tanıtımlar ile uğraşıyorum, role günde toplam bakın o da zor ihtimal 30 dakika falan ayırıyorum.
Dün memur ile yapılan diyalog da Gürcü birliğini duydum, fakat ic olarak hiç birini tanımıyorum. Orda memur ile diyalog kuruyorum, hatalı veya değil.
Ordan bir gürcü gelse ona fear rp yapardım zaten.
Rolde bir polis memuru ile diyalog kuruyorum, ve orda bir mekan var oraya ziyarete geldim. Gürcülerin orada olduğunu bilmiyorum, hoodları dahi olduğunu sonradan fark ediyorum.
Fear RP kural ihlali olduğunu zannetmiyorum, çünkü herhangi bir gürcü ile rol temasında değiliz. Karakter CK olduktan sonra rolsel olarak bir düşmanlık da mevcut değildir.
@tiphied Sana gelirsek, iyi kötü anlıyorum seni de. Umarım sahibin benim ile iyi anlaşır.