Konu: [13/05/2022]FearRP - Retarted-RP - İllegalin polise sığınması  (Okunma sayısı 171 defa)

#10 - 14.05.2022 17:44
Burada ben size şikayet açtım, eğer bir ihlal ile karşılaştıysanız ayrı bir şikayette dile getirirsiniz. Robert ve Timur karakterlerini ekleme sebebim Timur karakterinin emote dahi vermeden yerden kalkması, Robert karakteri ise yaralı olmasına rağmen ne bir omzunu tutma rolü nede farklı bir role girmedi. Tek yaptığı şey "omzumda kurşun var" demek. Realistiğe uygun hiçbir rol yapmadı. Ek olarak arkadaşlar kişi fazlalığımız ve kendi hoodumuz içinde olmamıza rağmen FearRP sergilememeye devam ediyorlar.

Spoiler: GösterGizle

Benim rolümün realistikliğini sorgulama lütfen, sağa sola çarpıp beni kovalamaya devam ederken hiçbir kaza rolü, yavaşlama vs. davranışında bulundun mu? Realistikliğe girme.

Orada dediğim gibi sadece yerde olduğumun görüntüsü var, onun dışında chat üzerinden bana şikayette bulunman ne kadar doğru? Orada özel olarak birisi bana sıkmış gibi yardım bir müdahale, 911 çağrısı bulunmadığı için sonsuza kadar da yerde duramazdım, kendi başıma yaralı rolü yapmaya da devam ettim, yetersiz kanıt.

Ve şikayet oluşturmamamızı, buraya rolle ilgili kanıtları atarken rahatsız olduğumuzu belirtmememizi istiyorsun, zaten attığınız emotelerden dolayı oluşturuldu. Onun dışında, sende buradan kendince garajda sana ihlalde bulunduk ya, bunun için şikayet açabilirsin. Dediğin gibi burada belirtme, ayrı şikayette belirt, bizim yaptığımız gibi :)
« Son Düzenleme: 14.05.2022 17:48 Shyvana_Ferro »

#11 - 15.05.2022 10:10
Şikayete illegalin polise sığınmasıda eklendi.

#12 - 15.05.2022 11:26
Şikayete illegalin polise sığınmasıda eklendi.

Bu şikayeti gittikçe amacından çıkarıyorsunuz. Orada polise sığınmıyoruz, gelip bize soru soruyor, herhangi bir isim dahi vermiyoruz. "Maskeliydi, belki kinli birisi"
Sizi kast etmiyoruz, şikayette bulunmuyoruz, yardım istemiyoruz, polis bize gelip soru soruyor. En sonunda ihbar vermemizi söyledi, biz de rolsel olarak teşekkür ettik, (İHBAR VERMEDİK) bu ihbar verdiğimiz anlamına ne geliyor, ne de polise sığındığımız var kanıtlarda. Bizle cidden bir derdiniz varsa bunu konuşup çözelim? Belliki OOC olarak bir derdiniz var bizle, istemeden size zarar mı verdik yoksa? :D

Arkadaşlar ne zaman şikayeti sonlandırmak istese, kendilerince yeni bir şey yaratıyorlar. Orada polise cevap dahi vermeden basıp gidemezdik, rolü orada kesmemiz mantıklı olmazdı, zaten bir şikayette bulunmadık, üstelik onlar ihbar vermemizi istedi (Vermedik). En ufak şeyde bile şikayet açma çabaları falan anlayamıyorum sizi. Ekleyeceğiniz başka böyle gerekli şeyler varsa ekleyin, bizim son savunmamız, ekliyeceğimiz bir şey yok. Karar adminin, en kısa sürede şikayet incelenir umarım.

@breackner
« Son Düzenleme: 15.05.2022 11:35 Shyvana_Ferro »

#13 - 16.05.2022 10:07
Merhabalar, Ratko ve Robert karakterleri Retarted RP kapsamında ceza alacak. Baygın durumdayken karşı tarafa küfür etmeniz ve vurulmamış gibi rol yapmanız ihlale neden olmuş.