Toggle navigation
VICE
Forum
Forum
Okunmamış Mesajlar
Cevaplar
Sunucu Kuralları
Harita
Oluşum Tanıtımları
Karakter Tanıtımları
Genel Sohbet
Ara
Üyeler
Yönetim Ekibi
Kurulum
İlanlar
VCP
Market
Market
Bakiye Yükle
Market Geçmişi
 Karakter Başvurusu
Ticket
Ticket
Yeni Ticket Gönder
Açık Ticketler
Kapalı Ticketler
Giriş Yap
Kayıt Ol
Vice Roleplay
»
Sunucu Bilgileri
»
Oyuncu Şikayetleri
»
Oyuncu Şikayetleri Arşiv
»
[13/05/2022]FearRP - Retarted-RP - İllegalin polise sığınması
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
Konu: [13/05/2022]FearRP - Retarted-RP - İllegalin polise sığınması (Okunma sayısı 170 defa)
KerimYK
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Milena Medved
Sivil
Uyruk:
Rusya
Doğum Tarihi:
06.09.2000
ViceSocial:
@jesicca.mabel
48
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Elena Clean
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
08.01.1997
ViceSocial:
@jesicca.mabel
8
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Kylan Ward
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
01.05.2000
ViceSocial:
@jesicca.mabel
1
- 14.05.2022 12:52
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:
Ratko_Rogozin -
@Shiels
Robert_Lively -
@Shyvana_Ferro
Timur_Berezutski -
@Artorias
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Rowen_Sasilvia
@CabbarGergedan
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:
13/05/2022 - 21:14
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
FearRP - Retarted-RP - İllegalin polise sığınması
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Şikayet açtığım kişiler vurulduktan sonra emote dahi vermeden yerden kalkıyorlar. Daha sonrasında hiç bir şey olmamış gibi, küfür ederek kışkırtıcı rollerine devam ediyorlar. Ek olarak karakterler SS'de gözüktüğü gibi realistiğe uymayan roller sergilemeye devam ediyorlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler
:
Göster
Gizle
Polise sığındıkları:
Spoiler
:
Göster
Gizle
Ek açıklamalar(varsa):
Bu karakterlere açılan diğer şikayetlerinde göz önünde bulundurulmasını istiyorum.
«
Son Düzenleme: 15.05.2022 10:09
KerimYK
»
İşlemler
THORGUN
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Raul Batista
Sivil
Uyruk:
Hollanda
Doğum Tarihi:
03.06.1996
ViceSocial:
@
45
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Petrick Komphela
Sivil
Uyruk:
Kamerun
Doğum Tarihi:
14.02.1995
ViceSocial:
@
1
- 14.05.2022 13:05
Şahitliğimi onaylıyorum, kişiler emot vermeden kalktı ve kışkırtıcı rollere devam ettiler.
İşlemler
Shyvana_Ferro
- 14.05.2022 14:10
Ben kendimi görüntülerde göremiyorum? Daha detaylı kanıtların varsa atabilirsin, yoksa böyle bu şekilde dahil etme beni
İşlemler
Shiels
- 14.05.2022 14:10
İllegal izni vermemiştim, brawlada girmemiştim. Fakat yine de yaralıya düşürüldüm. Sıkan arkadaş o an ki heyecanla yapmıştır diye şikayet oluşturmadım, durduk yere yaralıya düşürüldüğüm içinde rolünü yapmadım.
İşlemler
Shiels
- 14.05.2022 14:34
Arkadaşların yaptığı roller gözükmekte, başka bir şikayet oluşturmadan buradan görüntüleri yolluyorum.
Emote vermeden, güvenli bölgede gelip gelip yumruk atarak düşürüyorsunuz, sonra chatten tek yumruk diyip bizim rolümüzü sorguluyorsunuz. İnsanları bu kadar toxicleyip bir şey diyince birden bire melek oluyorsunuz.
İzin vermediğim, birine saldırmadığım halde ateş açılması;
Spoiler
:
Göster
Gizle
Kalktım, rolde toxiclenmemden ve o anki sinirimden dolayı arkadaşlara küfredip uzaklaşıyordum. Fakat arkadaşlar gelip emote olmadan saldırdılar, görüntüde belli. Kendileri saldırıyor, sonra laf yiyince mağdur edebiyatı yapıyorlar.
Spoiler
:
Göster
Gizle
Yaralıya düştüğümüz zaman verilen emote'lar;
Spoiler
:
Göster
Gizle
Bu kadar toxiclenmiş bir ortamda böyle bir yaklaşım sergiledim, doğrudur. Fakat oyun oynadığımızı unutup her ufak şeye şikayet açmanıza anlam veremiyorum. Bir saat diğer arkadaşlarda durduk yere agresif yapmıştı, sonra ateş açıldı ses etmedim. Neyse boşver diyip kalkıp gidecekken hala amacı toxiclemek olup başımda saçma saçma emote'lar veren kişilerle karşılaştım. Bilgisayar başında olduğunuzu unutmayın. Bu kadar toxic tutumlar sergileyip sonra küfür yiyince başımıza melek kesilmeyin. Her şeye bu kadar takmayıp oyununuzu oynamaya bakın bence, en ufak şeye şikayet açıp bu arkadaşlara bir sürü şikayet açıldı diyecek kişilerseniz her birimiz ikişer şikayetten size altı tane şikayet açabiliriz şuan. Uzun lafın kısası, ne güvenli bölge izni vermişim, ne birisine fiziksel olarak saldırmışım. Fakat yine de silahla yaralıya düşürülüyorum ve ses etmemeye çalışıyorum. Ama durmadan saçma emote'lar geliyor ve ortamda iyice bir toxicleniyorum. Kendi rollerinizi düzeltin ki ona karşı olarak güzel bir rol sergileyelim. İyi forumlar. Tarafımdan daha fazla ileti gelmeyecek.
«
Son Düzenleme: 14.05.2022 14:53
Shiels
»
İşlemler
Artorias
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Charkov Mikhailovich
Sivil
Uyruk:
Rusya
Doğum Tarihi:
12.07.1985
ViceSocial:
@
3
Popülerlik
Yetenek
Sicil
John Kamelu
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
08.09.1998
ViceSocial:
@
3
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Qabil Gasbarov
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
02.05.1985
ViceSocial:
@
3
- 14.05.2022 14:59
beni ekleme amacını anlamış değilim. hiçbir izin, emote vermediğim halde sadece ortamda bulunduğum için yaralıya düşürülüyorum.
İşlemler
KerimYK
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Milena Medved
Sivil
Uyruk:
Rusya
Doğum Tarihi:
06.09.2000
ViceSocial:
@jesicca.mabel
48
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Elena Clean
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
08.01.1997
ViceSocial:
@jesicca.mabel
8
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Kylan Ward
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
01.05.2000
ViceSocial:
@jesicca.mabel
1
- 14.05.2022 15:54
Burada ben size şikayet açtım, eğer bir ihlal ile karşılaştıysanız ayrı bir şikayette dile getirirsiniz. Robert ve Timur karakterlerini ekleme sebebim Timur karakterinin emote dahi vermeden yerden kalkması, Robert karakteri ise yaralı olmasına rağmen ne bir omzunu tutma rolü nede farklı bir role girmedi. Tek yaptığı şey "omzumda kurşun var" demek. Realistiğe uygun hiçbir rol yapmadı. Ek olarak arkadaşlar kişi fazlalığımız ve kendi hoodumuz içinde olmamıza rağmen FearRP sergilememeye devam ediyorlar.
Spoiler
:
Göster
Gizle
İşlemler
Shiels
- 14.05.2022 16:21
Yönetimi kandırmaya çalışmayı ne de seviyorsunuz siz, bizi kovalamaya başladınız ve kaçtık. Kaçarken attım o yazışmaları.
Spoiler
:
Göster
Gizle
Sonra garaja mı gittiniz diye bakmaya geldik, ateş açtınız. Bu rol bundan ibaret, yine saçma saçma şeyleri katıyorsun. Anlayamadım ben senin derdini.
İşlemler
KerimYK
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Milena Medved
Sivil
Uyruk:
Rusya
Doğum Tarihi:
06.09.2000
ViceSocial:
@jesicca.mabel
48
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Elena Clean
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
08.01.1997
ViceSocial:
@jesicca.mabel
8
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Kylan Ward
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
01.05.2000
ViceSocial:
@jesicca.mabel
1
- 14.05.2022 16:29
Garaj onaylı bir hood, buraya gelip o tarz roller sergileyemezsin. Yönetim kandırma adı altında üste çıkmaya çalışmamanı tavsiye ederim. Başka bir yanıt gelmeyecektir kendi adıma, ikili münakaşaya gerek yok. Seni kovalıyorsam korkup kaçarsın, onaylı hooduma gelmezsin.
İşlemler
Shiels
- 14.05.2022 16:38
Ooo, tamam kanka. orada mısınız diye bakıp çıkacaktık iki saniye, direkt ateş açtınız o sebeple çıktık bu sefer zaten. Sonuçlanmasını bekleyelim.
İşlemler
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
« önceki
sonraki »
Vice Roleplay
»
Sunucu Bilgileri
»