Güzel dostum, zaten farkettiysen sende/sizde lag var demiyorum.Bende veya sende diyorum, bu ne demek? Sende yoksa bende var demek. Bunu anladığını varsayıyorum, samptaki lag durumunu anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum. Lagın varsa diğer oyuncuların ekranında karakterin -sürüyorsan araba- ileriye, geriye atar. Nitroyu yine söylemişsiniz, arkadaşım siz düz yolda benim yakınıma bile gelemiyorsunuz. Çünkü max hızıma çıkmışım, sizden daha hızlıyım, nitrom ise açık. Dönüşleri ise sizden kat ve kat daha iyi alıyorum Sultan olmanıza rağmen.
savunmada kullandığınız başka bir sunucuya ait her sunucunun araç handları farklı bunu belirtmek isterim.
Burada ne demek istediğini gram anlamadım, galiba şu " Bazı düzlüklerde eğer nitron yoksa araban top speedine çıkmaz." cümleme ithafen yazmışsın galiba çünkü handı ilgilendiren tek cümlem bu. Fakat muhtemelen başka bir platformdan girdin. SAMP oynuyoruz ve sunucunun Clienti yok, bu da hand ayarlanamaz demek. Umarım bunu da öğrenmişsindir bu şikayet ile.
şununla başlayacağım 10x nitro bile bulunsa 20 saniyede yenileniyor, sizin aracınız her dönüşte ani hızlanma ve ek olarak virajlara 60-70 kmh hızında giriyor elegy o hızlarda çokta iyi dönüş alabilecek bir araba değil her dönüşün pürüssüz olması şüphe uyandırıcı,
İyi araba süren hile şüphesi mi uyandırıyor senin için? Geçmiş olsun bu düşünce yapısında oyundan umarım zevk alırsın. Bir şeyi iyi yapan, o işte iyi değilde galiba hileci vesaire oluyor. Bir buçuk yıldır yarışçı rolü yapıyorum, haliyle arabayı da iyi sürüyorum. Eğer araba sürmesini bilmiyorsan senide bu konsepte bekleriz.

Videoları da aşşağıya bırakıyorum, umarım bunu anlayablirsin. Anlayamazsanda sıkıntı yok, kendimi sana kanıtlama gibi bir çabamda yok.
burada hızımın top speede çıkmamasını gösteriyorum, anlamadıysan. Hani handlar farklıymış ya.
Ekleme**
Video 0:00-0:13 arası düz yolda son hızına ulaşmıyor, 133'de tıkanıyor. Yetkili bunu kendi de aynı yolda test edebilir.
burada da hani pürüzsüz dönüşlerim hile gibiymiş, buyur videoda da yapıyoruz. Nasıl mı dönüyorum? Addonu sil, araba modunu sil ve w a s d tuşlarına gerektiği zaman bas, sende yapabilirsin.
lagı açık açık görmen için kanıt videonuzu kesip sırf sen anla diye lag giren kısımların yarısını birleştirdim. zaten diğer yarısında direğe çarpıp duruyordunuz, net belli olduğu kısmı yok.
Umarım her pdden kaçana şikayet açmazsın bu düşünce yapınla Anılbey.