Merhaba değerli arkadaşlar, öncelikle olayı yaşadığım andan itibaren anlatarak başlamak istiyorum. Alina ile birlikte araçta takılıyorduk, kendisi bilgisayarının çok kötü durumda olduğunu söylediği için defalarca oyundan drop alıyordu ve bıraktığım yerde de drop alınca altımdaki araç kayboldu. Daha sonra bisikletle kaybolan yere gittim, hastane civarlarında beyaz bir huntleye bindiklerine şahit oldum. Sonrasında tekrar cipe binip onu almaya geldiğimde telefondan yerini sordum ve kendisi kaçırılacağına yönelik safiyane beyanlarda bulundu. Aracın Ratko Rogozin'e ait olduğunu geçmişteki düşmanlıklarımızdan ötürü biliyoruz. Konstantin de bunu teyit etti. Zaten kendisi hapiste aynı koğuşa düştüğümüz bir kimseydi, yani kendisiyle rollerimiz de var bunu reddetmeyecektir. Kordelya karakterini tanıyor. Daha önce vurmuştuk geçmiş düşmanlık falan da var sanırım.
İhlaller kapsamında MİX ve FEAR RP ihlalinden ötürü bana şikayet açılmış. FEAR RP lik bir durum Kordelya karakterim üzerinde göremediğim için bu konuya savunma yapmayacağım. MİX konusuna gelirsek, sizi tamamen rolle yerinizi tespit ettik. IC olarak Alina'nın kaçırıldığından emin olduğumda Konstantin'i aradım. Kendisiyle temasa geçirilip galiba kaçırıldığını düşündüğümü söyledim. Sonra kendisine sen bir kadını kaçırsan nereye götürürsün gibi sorular sordum. O da dağa götürürdüm deyince aklıma gelen bölgeleri tek tek aramaya koyuldum. Köy evlerine vesaire baktım. Sonuçta kaçırdığınız kişi bir kadın karakter. Kaçıranlar da bildiğimiz kadarıyla ya da ic olarak tahminimizce çok zengin karakterler değiller, yani muhtemelen araçtan indirerek tecavüz rolüne girişebileceğiniz bir yere götüreceğinizi düşündüm. Beyaz Huntley aramaya koyulduk. Nitekim yerinize ulaşmamıza en çok şu sebep oldu. Mağara bölgesine bir ateş yakmışsınız. Siz mi yaktınız bilmiyorum fakat bilgisayarımın sesi son açıktı ve mağara girişindeki ateşin hırıltısı orada birilerinin olduğunu düşünmemize sebebiyet verdi. Ayrıca Timur karakterinin de bağırarak konuşması ateş yakılan alana gelince orada birilerinin olduğuna kanaat getirmemize neden oldu. Bu şekilde girdik, Alina'yı kurtardık içinizden biri vuruldu. Alina'yı araca bindirdik ve olay yerinden uzaklaştık. Gayet mantık çerçevesinde ilerleyen bir roldü. Şimdi gelelim kanıtlarımıza.
DELİLLER1.ALİNA'NIN KAÇIRILDIĞINA EMİN OLDUĞUM TELEFON GÖRÜŞMESİ, ARDINDAN TELEFONUNU KAPATTIRTMAK YERİNE KIRARAK KAÇIRILDIĞINI DÜŞÜNMEME NEDEN OLUYORSUNUZ. UMARIM YOKTUR DİYEREK DE ŞÜPHELENMEME DİREKT KAPATMASI DA DİREKT KAÇIRILMASINI DÜŞÜNMEME NEDEN OLUYOR.

2. MİXLE YERİNİZİ BULDUĞUMUZU İDDİA ETMİŞSİNİZ. KENDİSİNE KAÇIRMA ESNASINDA BİLE HEYECANLANIP BÖYLE BİR ROLE GİRMEMESİ İÇİN PM ÜZERİNDEN UYARI GEÇİYORUM. POTANSİYEL DURUMLAR YAŞANABİLİYOR. BUNLARA MAHAL VERMEYİP SÜRECİ IC YÜRÜTMEK İÇİN BU ŞEKİLDE DAVRANIYORUM. YANİ MİX YAPILMAMASI İÇİN UYARIYI BİZZAT VEREN ZATEN BENİM.

3. İNTERNETİNİN KÖTÜ OLDUĞUNU BEYAN ETTİĞİ LOG KAYITLARI
[21:36:53] (( << Alina Petrovna (117): afk kalacağını haber versene ))
[21:37:06] (( >> Alina Petrovna (117): Afk kalmadım ki ))
[21:37:11] (( >> Alina Petrovna (117): İnternet pert ))
4. KAÇIRILMA ÖNCESİ ALİNA'YI ARADIĞIM LOG KAYITLARI
[21:39:33] * Kordelya Lagunova telefonunu çıkartır ve bir numarayı tuşlar.
[21:39:41] [VC] {C8C8C8}Karşıdaki kişi telefonu açtı.
[21:39:44] [TELEFON-K] 3701655: Efendim abla?
[21:39:49] (telefon) Kordelya Lagunova: Alo neredesin Alina?
[21:39:58] [TELEFON-K] 3701655: Yoldan bir kaç arkadaş beni Taverna'ya bırakmak için aldı ama
[21:40:02] [TELEFON-K] 3701655: Bilmiyorum bende.
[21:40:11] (telefon) Kordelya Lagunova: Niye biniyorsun tanımadığın araçlara? İn de bana konum at hadi araçtayım seni alayım.
[21:40:23] [TELEFON-K] 3701655: Geliyoruz ablam.
[21:40:31] (telefon) Kordelya Lagunova: İyi tamam.
[21:40:34] (telefon) Kordelya Lagunova: Sıkıntı yok değil mi?
[21:40:36] * Dimitri Ruslanov bakışlarını Swag'e çevirir, yürüşünü inceler. Tek yanak sırıtır ve önüne döner.
[21:40:39] [TELEFON-K] 3701655: Umarım yoktur.
[21:40:48] (telefon) Kordelya Lagunova: Umarım ne Alina? Sen bana yerini söyle.
[21:40:49] (telefon) Kordelya Lagunova: Neredesin şu an?
[21:40:58] [TELEFON-K] 3701655: Hey.
[21:41:00] [TELEFON-K] 3701655: Bırak telefonu.
[21:41:05] [VC] {C8C8C8}Karşıdaki kişi telefonu kapattı.
[21:41:15] * Kordelya Lagunova telefonundaki tuşlara basarak mesaj gönderir.
[21:41:15] SMS gönderildi. Numara: 3701655 | Mesaj: Offfffffffff
[21:41:22] * Kordelya Lagunova telefonundaki tuşlara basarak mesaj gönderir.
[21:41:22] SMS gönderildi. Numara: 3701655 | Mesaj: Kızım bu kadar saf olamazsın inanamıyorum ya.
5. KONSTANTİN'İ ARAYIP YARDIM İSTEMEM
[21:51:06] * Kordelya Lagunova telefonunu çıkartır ve bir numarayı tuşlar.
[21:51:10] [VC] {C8C8C8}Karşıdaki kişi telefonu açtı.
[21:51:12] (telefon) Kordelya Lagunova: Aloo.
[21:51:14] [TELEFON-E] Konstantin: Alooo
[21:51:16] (telefon) Kordelya Lagunova: Konstantin, kötü bir şey oldu müsait misin?
[21:51:23] [TELEFON-E] Konstantin: Müsaitim, ne oldu?
[21:51:31] (telefon) Kordelya Lagunova: Ya telefonda söylenir mi bilmiyorum ama.
[21:51:33] (telefon) Kordelya Lagunova: Galiba Alinayı kaçırdılar.
[21:51:41] [TELEFON-E] Konstantin: Blyat, kim? Neden
[21:51:42] [TELEFON-E] Konstantin: Blyat, kim? Neden?
[21:51:54] (telefon) Kordelya Lagunova: O geçen vurduğumuz ekip olabilir onların arabası vardı, bisikletle gezerken onların arabasına girerken gördüm.
[21:51:56] (telefon) Kordelya Lagunova: Ratko Rogozin mi ne var ya.
[21:52:07] (telefon) Kordelya Lagunova: Tam cipi aldım geliyorum bizim saftirik de onların aracına binmiş.
[21:52:14] (telefon) Kordelya Lagunova: Şimdi onları aramaya çıktım.
[21:52:15] [TELEFON-E] Konstantin: Beyaz mıydı?
[21:52:15] (telefon) Kordelya Lagunova: Dolu musun sen
[21:52:22] (telefon) Kordelya Lagunova: Daa sanırım öyleydi.
[21:52:28] [TELEFON-E] Konstantin: Daaaaaa. Onun arabası.
[21:52:37] (telefon) Kordelya Lagunova: Her taraf polis kaynıyor.
[21:52:42] (telefon) Kordelya Lagunova: Seni alayım istersen beraber arayalım.
[21:52:46] [TELEFON-E] Konstantin: İyi olur.
[21:52:49] (telefon) Kordelya Lagunova: Geliyom tavernaya.
6.KONSTANTİNLE ARARKEN GEÇEN DİYALOGUMUZ

7. ALİNA'YI KURTARMAM VE KAÇIRMAM (GİRİŞTEKİ ODUN ATEŞİNİ GÖRÜYORSUNUZ ZATEN, KAÇIRMA ROLÜ YAPARKEN KOYULMAMASI GEREKİYOR, BUNU BİR SONRAKİ IC KAÇIRMA ROLÜNÜZDE DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ. ATEŞ SESİ VE IŞIĞI UZAKTAN GÖRÜLÜYOR. BİR DAHA KAÇIRMA ROLÜ YAPMAK İSTERSENİZ AKLINIZDA BULUNSUN.)

8. KAÇIRAN KİŞİLERDEN BİRİ VURULUYOR.

9. ALİNA ARACA BİNDİRİLİYOR.

10.TAVERNADA PANSUMAN ROLÜ YAPILIYOR.

11. ŞİKAYETİ AÇAN KİŞİNİN ÜSLUPSUZ İFADELERİ & NEZAKETSİZCE "BOŞ İLETİ ATMA" gibi münasip olmayan tabirlerin aynı cümle içerisinde kullanarak forum üzerinden rahatsız edici söylemde bulunduğu delil.