Konu: Birden fazla kişi ihlal zinciri  (Okunma sayısı 459 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.05.2022 22:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Konstantin_Koslov @Huan   Kordelya_Lagunova @Elif   Alina_Petrovna @TR-MaroonBerets

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ratko_Rogozin @Shiels Timur_Berezutski @Artorias

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.05.2022 saat: 22.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Mix - Fear rp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Alina_Petrovna karakteri ile gelişen roller sonucu kişiyi kaçırıyoruz. Palomino da kişinin telefonunu alıp, sim kartını çıkarıp rastgele atıyoruz ve telefonunu kapatıyoruz. Sonra ise çok alakasız uzak ve ıssız bir yere, yer altı bir MAĞARAYA gidiyoruz, tekrar gelişen roller sonucu kişiyi yaralıya düşürüyoruz Fear rp bile yapmıyor, "Yaşamak için yalvaracaksınız" bu kelimeden hemen bir dakika içerisinde arkadaşlarının bize sıkmasından mix yaptıkları anlaşılıyor zaten. Güya arkadaşlar pm üzerinden bizleri ŞANS ESERİ bulduklarını savunuyorlar komik gerçekten  ::)

Arkadaş mağara çıkışında pusmuş bizeç çıktığımız gibi sıktılar, sanırım mağaradan çıkan yankı seslerinden buldular bizi  ::) Mağaranın içine bile girmediler, sesimizi de duyamazlar ama yinede pusu kurmuşlar :) Bu açıklamayı yapmama gerek yoktu bile, herşey apaçık ortada, bir an önce sonuçlanmalı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Kişinin telefonunu alıyoruz, sim kartını kırıyoruz...
Spoiler: GösterGizle

Burada sözde bağlantısı kopuyor bunu birkaç kez tekrarladı, kesinlikle zaman kazanmayya çalışmadı

Burada nerede olduğu belirsiz, yerin altında, mağarada yere düşüyor Fear rp nedir yapmıyor hatta kafasını kaçırıldığı yerde eziyoruz yine de yapmıyor Alina_Petrovna

Sonrasında zaten arkadaşları mix yapıp komik bir şekilde yanımıza geliyor, yaralıya bile düşürüyor.

Ek açıklamalar(varsa): En kısa sürede en ağır cezayı alırlar umarım, iyi forumlar  :vice:

#1 - 07.05.2022 22:38
Selamlar, rolümün bitiminde gerekli savunmayı yapacağımı söylemiştim. Kordelya, karakterim Konstantin'i arıyor ve Alina'nın kaçırıldığını söylüyor. Bunun üzerine rol yaptığım hoodumdan beni alıyor ve aramaya koyuluyoruz. Birkaç yere baktıktan sonra konuşma üzerine Kordelya karakteri ile dağlara bakmaya başlıyoruz. Bir yerde duruyor ve araçtan iniyoruz. Silahlarımızı çekerek mağaranın içine giriyoruz, herhangi bir şekilde pusu atmadık. İçeride ilerlerken Ratko, Timur ve Elena karakteri geldiğimizi anlıyorlar ve araba ile kaçmaya başlıyorlar. Bende sıkıyorum. Yanımdan geçerek gidiyorlar, bende peşlerinden takip ediyorum ve dışarıda araçlarına bakınıyorum. Tekrar yanımdan geçtiklerini fark edince ateş ediyorum ve Elena karakteri yaralıya düşüyor. Yaralıya düştükten yaklaşık bir dakika veya otuz saniye sonrasında bana Pm'den "güzel mix" tarzı cümleler kuruyor. Bende mix olmadığını belirtiyorum. Elena karakteri de kaçırılmamak için bağlantısını koparıyor, sorun yok istediğini yapsın bunun için şikayet açmayacağım ona. Not: Rollerde SS alma alışkanlığım bulunmuyor bu yüzden sadece "Birkaç yere baktıktan sonra konuşma üzerine Kordelya karakteri dağlara bakmaya başlıyoruz." kısmının roller yaşandıktan sonra kişilerin bana PM üzerinden mix için şikayet açacaklarını söyledikten sonra aldım. Ayrıca yetkililer istedikleri gibi log kontrolü yapabilir, gerekirse yetkili kişiye logumu atabilirim. İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 07.05.2022 23:38 Huan »

#2 - 07.05.2022 22:44
Rolümüz var bittiği zaman savunmamı detaylı şekilde yapacağım.

#3 - 07.05.2022 22:44
Şahitliğimi onaylıyorum, Elena bir güzel şikayeti en ince ayrıntılarına kadar anlatmış.

Hatta keyfe keder şu görüntüleride bırakayım. Arkadaş şansa bulduk dedi pm'den, etrafı taşlarla sarılı 4x4 bir aracın bile zor indiği bir yeri şans eseri bulup, içeriye bile girmeden dışarıya pusu kuruyorsun. Sizin şans baya yüksek herhalde. Bizi duyma ihtimalinde yok, herhalde gelen geçen olur diye elinde silahla mağara çıkışında oturup bekliyorsun. Hatta sizin için ben mağaranın görüntüsünüde bırakayım.

Şans eseri bulunan mağaranın dıştan görünümü.

Kişinin telefonunun alındığı zamanki konumumuz işaretlenen yer, zaten yukarıdaki ss'lerden de haritadan bakılabilir. SS'te ki kişinin bulunduğu konum ise kaçırıp götürdüğümüz yer.

« Son Düzenleme: 07.05.2022 22:54 Shiels »

#4 - 07.05.2022 22:45
Ehehe, selamlar. Rollerim bittiği zaman gerekli tarafımca gerekli savunmayı yapacağım. :manifdog

Komik birşey yok kanka, bir de admin birliğinin r19 u olacaksın yaptıklarına bak, bence boş ileti atma, savunmanı yapacağın zaman konuş vaktin bol, tabi yapacak ne tür bir savunman varsa...

#5 - 07.05.2022 23:40
Ehehe, selamlar. Rollerim bittiği zaman gerekli tarafımca gerekli savunmayı yapacağım. :manifdog

Komik birşey yok kanka, bir de admin birliğinin r19 u olacaksın yaptıklarına bak, bence boş ileti atma, savunmanı yapacağın zaman konuş vaktin bol, tabi yapacak ne tür bir savunman varsa...

Burası ortak nezaket içeren bir platform, yazdıklarına dikkat etmeni tavsiye ederim. Tarafımca tekrar bir savunma gelmeyecektir. İyi forumlar.

#6 - 07.05.2022 23:43
Selamlar, rolümün bitiminde gerekli savunmayı yapacağımı söylemiştim. Kordelya, karakterim Konstantin'i arıyor ve Alina'nın kaçırıldığını söylüyor. Bunun üzerine rol yaptığım hoodumdan beni alıyor ve aramaya koyuluyoruz. Birkaç yere baktıktan sonra konuşma üzerine Kordelya karakteri ile dağlara bakmaya başlıyoruz. Bir yerde duruyor ve araçtan iniyoruz. Silahlarımızı çekerek mağaranın içine giriyoruz, herhangi bir şekilde pusu atmadık. İçeride ilerlerken Ratko, Timur ve Elena karakteri geldiğimizi anlıyorlar ve araba ile kaçmaya başlıyorlar. Bende sıkıyorum. Yanımdan geçerek gidiyorlar, bende peşlerinden takip ediyorum ve dışarıda araçlarına bakınıyorum. Tekrar yanımdan geçtiklerini fark edince ateş ediyorum ve Elena karakteri yaralıya düşüyor. Yaralıya düştükten yaklaşık bir dakika veya otuz saniye sonrasında bana Pm'den "güzel mix" tarzı cümleler kuruyor. Bende mix olmadığını belirtiyorum. Elena karakteri de kaçırılmamak için bağlantısını koparıyor, sorun yok istediğini yapsın bunun için şikayet açmayacağım ona. Not: Rollerde SS alma alışkanlığım bulunmuyor bu yüzden sadece "Birkaç yere baktıktan sonra konuşma üzerine Kordelya karakteri dağlara bakmaya başlıyoruz." kısmının roller yaşandıktan sonra kişilerin bana PM üzerinden mix için şikayet açacaklarını söyledikten sonra aldım. Ayrıca yetkililer istedikleri gibi log kontrolü yapabilir, gerekirse yetkili kişiye logumu atabilirim. İyi forumlar.

Savunmanız bu kadar herhalde, şu duruma daha fazla diyebileceğiniz bir şey olamaz zaten. Sonuçlansın.

#7 - 07.05.2022 23:44
Merhaba değerli arkadaşlar, öncelikle olayı yaşadığım andan itibaren anlatarak başlamak istiyorum. Alina ile birlikte araçta takılıyorduk, kendisi bilgisayarının çok kötü durumda olduğunu söylediği için defalarca oyundan drop alıyordu ve bıraktığım yerde de drop alınca altımdaki araç kayboldu. Daha sonra bisikletle kaybolan yere gittim, hastane civarlarında beyaz bir huntleye bindiklerine şahit oldum. Sonrasında tekrar cipe binip onu almaya geldiğimde telefondan yerini sordum ve kendisi kaçırılacağına yönelik safiyane beyanlarda bulundu. Aracın Ratko Rogozin'e ait olduğunu geçmişteki düşmanlıklarımızdan ötürü biliyoruz. Konstantin de bunu teyit etti. Zaten kendisi hapiste aynı koğuşa düştüğümüz bir kimseydi, yani kendisiyle rollerimiz de var bunu reddetmeyecektir. Kordelya karakterini tanıyor. Daha önce vurmuştuk geçmiş düşmanlık falan da var sanırım.

İhlaller kapsamında MİX ve FEAR RP ihlalinden ötürü bana şikayet açılmış. FEAR RP lik bir durum Kordelya karakterim üzerinde göremediğim için bu konuya savunma yapmayacağım. MİX konusuna gelirsek, sizi tamamen rolle yerinizi tespit ettik. IC olarak Alina'nın kaçırıldığından emin olduğumda Konstantin'i aradım. Kendisiyle temasa geçirilip galiba kaçırıldığını düşündüğümü söyledim. Sonra kendisine sen bir kadını kaçırsan nereye götürürsün gibi sorular sordum. O da dağa götürürdüm deyince aklıma gelen bölgeleri tek tek aramaya koyuldum. Köy evlerine vesaire baktım. Sonuçta kaçırdığınız kişi bir kadın karakter. Kaçıranlar da bildiğimiz kadarıyla ya da ic olarak tahminimizce çok zengin karakterler değiller, yani muhtemelen araçtan indirerek tecavüz rolüne girişebileceğiniz bir yere götüreceğinizi düşündüm. Beyaz Huntley aramaya koyulduk. Nitekim yerinize ulaşmamıza en çok şu sebep oldu. Mağara bölgesine bir ateş yakmışsınız. Siz mi yaktınız bilmiyorum fakat bilgisayarımın sesi son açıktı ve mağara girişindeki ateşin hırıltısı orada birilerinin olduğunu düşünmemize sebebiyet verdi. Ayrıca Timur karakterinin de bağırarak konuşması ateş yakılan alana gelince orada birilerinin olduğuna kanaat getirmemize neden oldu. Bu şekilde girdik, Alina'yı kurtardık içinizden biri vuruldu. Alina'yı araca bindirdik ve olay yerinden uzaklaştık. Gayet mantık çerçevesinde ilerleyen bir roldü. Şimdi gelelim kanıtlarımıza.

DELİLLER

1.ALİNA'NIN KAÇIRILDIĞINA EMİN OLDUĞUM TELEFON GÖRÜŞMESİ, ARDINDAN TELEFONUNU KAPATTIRTMAK YERİNE KIRARAK KAÇIRILDIĞINI DÜŞÜNMEME NEDEN OLUYORSUNUZ. UMARIM YOKTUR DİYEREK DE ŞÜPHELENMEME DİREKT KAPATMASI DA DİREKT KAÇIRILMASINI DÜŞÜNMEME NEDEN OLUYOR.

2. MİXLE YERİNİZİ BULDUĞUMUZU İDDİA ETMİŞSİNİZ. KENDİSİNE KAÇIRMA ESNASINDA BİLE HEYECANLANIP BÖYLE BİR ROLE GİRMEMESİ İÇİN PM ÜZERİNDEN UYARI GEÇİYORUM. POTANSİYEL DURUMLAR YAŞANABİLİYOR. BUNLARA MAHAL VERMEYİP SÜRECİ IC YÜRÜTMEK İÇİN BU ŞEKİLDE DAVRANIYORUM. YANİ MİX YAPILMAMASI İÇİN UYARIYI BİZZAT VEREN ZATEN BENİM.

3. İNTERNETİNİN KÖTÜ OLDUĞUNU BEYAN ETTİĞİ LOG KAYITLARI

[21:36:53] (( << Alina Petrovna (117): afk kalacağını haber versene ))
[21:37:06] (( >> Alina Petrovna (117): Afk kalmadım ki ))
[21:37:11] (( >> Alina Petrovna (117): İnternet pert ))

4. KAÇIRILMA ÖNCESİ ALİNA'YI ARADIĞIM LOG KAYITLARI

[21:39:33] * Kordelya Lagunova telefonunu çıkartır ve bir numarayı tuşlar.
[21:39:41] [VC] {C8C8C8}Karşıdaki kişi telefonu açtı.
[21:39:44] [TELEFON-K] 3701655: Efendim abla?
[21:39:49] (telefon) Kordelya Lagunova: Alo neredesin Alina?
[21:39:58] [TELEFON-K] 3701655: Yoldan bir kaç arkadaş beni Taverna'ya bırakmak için aldı ama
[21:40:02] [TELEFON-K] 3701655: Bilmiyorum bende.
[21:40:11] (telefon) Kordelya Lagunova: Niye biniyorsun tanımadığın araçlara? İn de bana konum at hadi araçtayım seni alayım.
[21:40:23] [TELEFON-K] 3701655: Geliyoruz ablam.
[21:40:31] (telefon) Kordelya Lagunova: İyi tamam.
[21:40:34] (telefon) Kordelya Lagunova: Sıkıntı yok değil mi?
[21:40:36] * Dimitri Ruslanov bakışlarını Swag'e çevirir, yürüşünü inceler. Tek yanak sırıtır ve önüne döner.
[21:40:39] [TELEFON-K] 3701655: Umarım yoktur.
[21:40:48] (telefon) Kordelya Lagunova: Umarım ne Alina? Sen bana yerini söyle.
[21:40:49] (telefon) Kordelya Lagunova: Neredesin şu an?
[21:40:58] [TELEFON-K] 3701655: Hey.
[21:41:00] [TELEFON-K] 3701655: Bırak telefonu.
[21:41:05] [VC] {C8C8C8}Karşıdaki kişi telefonu kapattı.
[21:41:15] * Kordelya Lagunova telefonundaki tuşlara basarak mesaj gönderir.
[21:41:15] SMS gönderildi. Numara: 3701655 | Mesaj: Offfffffffff
[21:41:22] * Kordelya Lagunova telefonundaki tuşlara basarak mesaj gönderir.
[21:41:22] SMS gönderildi. Numara: 3701655 | Mesaj: Kızım bu kadar saf olamazsın inanamıyorum ya.

5. KONSTANTİN'İ ARAYIP YARDIM İSTEMEM

[21:51:06] * Kordelya Lagunova telefonunu çıkartır ve bir numarayı tuşlar.
[21:51:10] [VC] {C8C8C8}Karşıdaki kişi telefonu açtı.
[21:51:12] (telefon) Kordelya Lagunova: Aloo.
[21:51:14] [TELEFON-E] Konstantin: Alooo
[21:51:16] (telefon) Kordelya Lagunova: Konstantin, kötü bir şey oldu müsait misin?
[21:51:23] [TELEFON-E] Konstantin: Müsaitim, ne oldu?
[21:51:31] (telefon) Kordelya Lagunova: Ya telefonda söylenir mi bilmiyorum ama.
[21:51:33] (telefon) Kordelya Lagunova: Galiba Alinayı kaçırdılar.
[21:51:41] [TELEFON-E] Konstantin: Blyat, kim? Neden
[21:51:42] [TELEFON-E] Konstantin: Blyat, kim? Neden?
[21:51:54] (telefon) Kordelya Lagunova: O geçen vurduğumuz ekip olabilir onların arabası vardı, bisikletle gezerken onların arabasına girerken gördüm.
[21:51:56] (telefon) Kordelya Lagunova: Ratko Rogozin mi ne var ya.
[21:52:07] (telefon) Kordelya Lagunova: Tam cipi aldım geliyorum bizim saftirik de onların aracına binmiş.
[21:52:14] (telefon) Kordelya Lagunova: Şimdi onları aramaya çıktım.
[21:52:15] [TELEFON-E] Konstantin: Beyaz mıydı?
[21:52:15] (telefon) Kordelya Lagunova: Dolu musun sen
[21:52:22] (telefon) Kordelya Lagunova: Daa sanırım öyleydi.
[21:52:28] [TELEFON-E] Konstantin: Daaaaaa. Onun arabası.
[21:52:37] (telefon) Kordelya Lagunova: Her taraf polis kaynıyor.
[21:52:42] (telefon) Kordelya Lagunova: Seni alayım istersen beraber arayalım.
[21:52:46] [TELEFON-E] Konstantin: İyi olur.
[21:52:49] (telefon) Kordelya Lagunova: Geliyom tavernaya.

6.KONSTANTİNLE ARARKEN GEÇEN DİYALOGUMUZ

7. ALİNA'YI KURTARMAM VE KAÇIRMAM (GİRİŞTEKİ ODUN ATEŞİNİ GÖRÜYORSUNUZ ZATEN, KAÇIRMA ROLÜ YAPARKEN KOYULMAMASI GEREKİYOR, BUNU BİR SONRAKİ IC KAÇIRMA ROLÜNÜZDE DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ. ATEŞ SESİ VE IŞIĞI UZAKTAN GÖRÜLÜYOR. BİR DAHA KAÇIRMA ROLÜ YAPMAK İSTERSENİZ AKLINIZDA BULUNSUN.)

8. KAÇIRAN KİŞİLERDEN BİRİ VURULUYOR.

9. ALİNA ARACA BİNDİRİLİYOR.

10.TAVERNADA PANSUMAN ROLÜ YAPILIYOR.

11. ŞİKAYETİ AÇAN KİŞİNİN ÜSLUPSUZ İFADELERİ & NEZAKETSİZCE "BOŞ İLETİ ATMA" gibi münasip olmayan tabirlerin aynı cümle içerisinde kullanarak forum üzerinden rahatsız edici söylemde bulunduğu delil.

#8 - 07.05.2022 23:55
Savunma yapmamışsın, rolü anlatmışsın. Anlattığın içinde teşekkürler, herkes güzelce bilgilenmiş oldu. Ek olarak bu aracı bir aydır falan çıkartmıyorum, tanıma ihtimaliniz yok. Ateşi biz yakmadık, fakat ateş zaten mağaranın ucunda. Yani yolda seyir ederken üç beş odun parçasının çıtırtısını duyma ihtimalin yok. Mix sadece pm'den yapılmıyor. Discord diye bir platform var. Kanıt falan atmamışsın hepsi boş ss'ler chatlog kanıt yerine girmiyor bu arada. Araca binerken etrafımızda kimse yoktu, zaten kanıtında yok. Biz koymadık, zaten yoldan da görülmüyor tekrar söyleyeyim. Uzun uzun hazırlamışsın, ama bence biraz boş şeyler koymuşsun. İki taraf içinde son ileti olsun.

#9 - 08.05.2022 00:10
https://streamable.com/mu4v4m Bilgisayarımda bir internet bağlantısı sorunu olduğundan role uymakta git geller yaşıyordum. O yüzden pm ile bu durumu ifade ettim. Ancak sonrasında role uydum, karakterim biraz saf bir karakter. Kafamı kuma batırınca da zaten HOPONOZ OLOCOKSONOZ diyerek kum yemiş rolüne uydum. Ekstra da büyük çaplı bir korkutucu role girmediğiniz için karakterim çok fazla korkmadı. Sonrasında zaten kurtarıldım. Role uymama reddetme mix gibi bir durum yok. Zaten Elif abla beni PM'den mix yapılmaması için de uyardı. Rol gelişti ve bitti. Savunmam da bitti.
« Son Düzenleme: 08.05.2022 00:29 TR-MaroonBerets »