Konu: Birden fazla kişi ihlal zinciri  (Okunma sayısı 448 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 08.05.2022 00:12
Savunma yapmamışsın, rolü anlatmışsın. Anlattığın içinde teşekkürler, herkes güzelce bilgilenmiş oldu. Ek olarak bu aracı bir aydır falan çıkartmıyorum, tanıma ihtimaliniz yok. Ateşi biz yakmadık, fakat ateş zaten mağaranın ucunda. Yani yolda seyir ederken üç beş odun parçasının çıtırtısını duyma ihtimalin yok. Mix sadece pm'den yapılmıyor. Discord diye bir platform var. Kanıt falan atmamışsın hepsi boş ss'ler chatlog kanıt yerine girmiyor bu arada. Araca binerken etrafımızda kimse yoktu, zaten kanıtında yok. Biz koymadık, zaten yoldan da görülmüyor tekrar söyleyeyim. Uzun uzun hazırlamışsın, ama bence biraz boş şeyler koymuşsun. İki taraf içinde son ileti olsun.

Çıkarmışsınız demek ki beyaz huntley olduğunu benim dışında görenler de role dökmüşler. Ateşi siz yaktınız ya da yakmadınız. O bölge benim zaten rollerde sıkça kullandığım bir bölge. Hatta birliğimizin ilk başlarında birlik üyelerinden birkaçına o bölgede görev rolü vermiştim. Hatta size SS'ini de atayım.

Role yeni başlamadım. San Andreas haritasının her yerini hemen hemen biliyorum. MİX (KARIŞTIRMAK) sadece PM'den yapılmıyor demişsin, MİX IC ve OOC KARIŞTIRMAKTIR. Bu da ancak oyun içerisinde gerçekleşebilecek bir durum. IC, IN CHARACTER (KARAKTER İÇİ) yani oyun ortamıdır. Madem ki kanıtınız yok mix yapıldığına dair. Neden şikayet açıyorsunuz? İnsanlar rolde vurabilir vurulabilir çok normal şeyler bunlar. Oyun içinde direkt olarak bir yanlış tespit ederseniz buna uygun şikayet açabilirsiniz. Böyle şeyleri oyun dışına taşımanın bir mantığı yok, zaten savunmamızı yaptık. Bir gün sen vurursun bir gün başkası vurur. Başka bir şey demeyeceğim, sadece konuşmalarınızda üslubunuza dikkat etmenizi rica ediyorum. İnsanlar sizin deyimlerinize göre boş konuşmuyorlar. Herkesin kendi fikri var, bunu anlayabilirseniz benim için yeterli. Başka bir temennim yok. :)

#11 - 08.05.2022 00:14
Savunma yapmamışsın, rolü anlatmışsın. Anlattığın içinde teşekkürler, herkes güzelce bilgilenmiş oldu. Ek olarak bu aracı bir aydır falan çıkartmıyorum, tanıma ihtimaliniz yok. Ateşi biz yakmadık, fakat ateş zaten mağaranın ucunda. Yani yolda seyir ederken üç beş odun parçasının çıtırtısını duyma ihtimalin yok. Mix sadece pm'den yapılmıyor. Discord diye bir platform var. Kanıt falan atmamışsın hepsi boş ss'ler chatlog kanıt yerine girmiyor bu arada. Araca binerken etrafımızda kimse yoktu, zaten kanıtında yok. Biz koymadık, zaten yoldan da görülmüyor tekrar söyleyeyim. Uzun uzun hazırlamışsın, ama bence biraz boş şeyler koymuşsun. İki taraf içinde son ileti olsun.

Son olarak bir şey belirteceğim. Aracı çıkarmadığından bahsediyorsun fakat bugün gün içerisinde beyaz Huntley ile Ratko, Timur ve Elena karakteri hooda geldi ve Konstantin karakteri onları gördü.

#12 - 08.05.2022 00:14
Selamlar, rolümün bitiminde gerekli savunmayı yapacağımı söylemiştim. Kordelya, karakterim Konstantin'i arıyor ve Alina'nın kaçırıldığını söylüyor. Bunun üzerine rol yaptığım hoodumdan beni alıyor ve aramaya koyuluyoruz. Birkaç yere baktıktan sonra konuşma üzerine Kordelya karakteri ile dağlara bakmaya başlıyoruz. Bir yerde duruyor ve araçtan iniyoruz. Silahlarımızı çekerek mağaranın içine giriyoruz, herhangi bir şekilde pusu atmadık. İçeride ilerlerken Ratko, Timur ve Elena karakteri geldiğimizi anlıyorlar ve araba ile kaçmaya başlıyorlar. Bende sıkıyorum. Yanımdan geçerek gidiyorlar, bende peşlerinden takip ediyorum ve dışarıda araçlarına bakınıyorum. Tekrar yanımdan geçtiklerini fark edince ateş ediyorum ve Elena karakteri yaralıya düşüyor. Yaralıya düştükten yaklaşık bir dakika veya otuz saniye sonrasında bana Pm'den "güzel mix" tarzı cümleler kuruyor. Bende mix olmadığını belirtiyorum. Elena karakteri de kaçırılmamak için bağlantısını koparıyor, sorun yok istediğini yapsın bunun için şikayet açmayacağım ona. Not: Rollerde SS alma alışkanlığım bulunmuyor bu yüzden sadece "Birkaç yere baktıktan sonra konuşma üzerine Kordelya karakteri dağlara bakmaya başlıyoruz." kısmının roller yaşandıktan sonra kişilerin bana PM üzerinden mix için şikayet açacaklarını söyledikten sonra aldım. Ayrıca yetkililer istedikleri gibi log kontrolü yapabilir, gerekirse yetkili kişiye logumu atabilirim. İyi forumlar.

Arkadas rol ssi atmis iyi yapmis onun disinda baglantim kopmasini zorunlu relog icin yaptim alta alınca oyun buga girdi 1 dakika olay yerinden ayrılmasanız gorurdunuz sorun bu degil zaten. Onun dısında mix sadece vice ın pm i üzerinden yapılmıyor oyun dışı platformlardan da yapılıyor arkadasinin size attigi ss leri attığı platformda sesli konusma kanallaeı olduğundan eminim :) Ve pm üzerinden mix için değil de sadece mix için sikayet actık.

#13 - 08.05.2022 00:20
Selamlar, rolümün bitiminde gerekli savunmayı yapacağımı söylemiştim. Kordelya, karakterim Konstantin'i arıyor ve Alina'nın kaçırıldığını söylüyor. Bunun üzerine rol yaptığım hoodumdan beni alıyor ve aramaya koyuluyoruz. Birkaç yere baktıktan sonra konuşma üzerine Kordelya karakteri ile dağlara bakmaya başlıyoruz. Bir yerde duruyor ve araçtan iniyoruz. Silahlarımızı çekerek mağaranın içine giriyoruz, herhangi bir şekilde pusu atmadık. İçeride ilerlerken Ratko, Timur ve Elena karakteri geldiğimizi anlıyorlar ve araba ile kaçmaya başlıyorlar. Bende sıkıyorum. Yanımdan geçerek gidiyorlar, bende peşlerinden takip ediyorum ve dışarıda araçlarına bakınıyorum. Tekrar yanımdan geçtiklerini fark edince ateş ediyorum ve Elena karakteri yaralıya düşüyor. Yaralıya düştükten yaklaşık bir dakika veya otuz saniye sonrasında bana Pm'den "güzel mix" tarzı cümleler kuruyor. Bende mix olmadığını belirtiyorum. Elena karakteri de kaçırılmamak için bağlantısını koparıyor, sorun yok istediğini yapsın bunun için şikayet açmayacağım ona. Not: Rollerde SS alma alışkanlığım bulunmuyor bu yüzden sadece "Birkaç yere baktıktan sonra konuşma üzerine Kordelya karakteri dağlara bakmaya başlıyoruz." kısmının roller yaşandıktan sonra kişilerin bana PM üzerinden mix için şikayet açacaklarını söyledikten sonra aldım. Ayrıca yetkililer istedikleri gibi log kontrolü yapabilir, gerekirse yetkili kişiye logumu atabilirim. İyi forumlar.

Arkadas rol ssi atmis iyi yapmis onun disinda baglantim kopmasini zorunlu relog icin yaptim alta alınca oyun buga girdi 1 dakika olay yerinden ayrılmasanız gorurdunuz sorun bu degil zaten. Onun dısında mix sadece vice ın pm i üzerinden yapılmıyor oyun dışı platformlardan da yapılıyor arkadasinin size attigi ss leri attığı platformda sesli konusma kanallaeı olduğundan eminim :) Ve pm üzerinden mix için değil de sadece mix için sikayet actık.

İletilerim son olacak diyorum fakat sürekli bir iğneleme, sıkıldım. Bir kanıtın varsa sunarsın, gereksiz suçlamalar yapmayı bırak.

#14 - 08.05.2022 00:27
Gerçekten şu savunmalarınıza sesli güldüm siz şimdi yarım saat içerisinde yaşanan olayları mix yapmayarak kockoca haritada başka yer yokmuş gibi muhtesem zekanızla bulduğunuzu mu idda ediyorsunuz?

Attığınız ekran görüntülerinde sadece yaptığınız roller var.

https://media.discordapp.net/attachments/855826388605992980/972608111519092826/unknown.png bu sanırım daha fazla pm den mix yapma anlamına mı geliyor anlamadım?

Ayrıca attığınız ilk rol ss inde ""Bir kadina tecavuz etmek istesen nereye goturursun"" bir kadini kacirmanin tek sebebi tecavuz mu olmalı yani, yaptığınız mixten kaynaklı mı bu sonuca vardınız yoksa?

Uzun lafın kısası KOS KOCA Vice  haritasında  dakikalar icerisinde sacma sapan bir yerin, yer altı mağarasında yaptığınız müthiş analizler sonucu yerimizi bulduğunuzu anladım ben BRAVO.  ::)

« Son Düzenleme: 08.05.2022 00:39 Shyvana_Ferro »

#15 - 08.05.2022 00:28
Anladık, aynı şeyleri yazıp durmayın. Her şey ortada zaten, daha önce orada rol yapman bir şey değiştirmiyor. Mix yaptığınıza dair kanıtlarımızda var, hepsini attık. Orada rol yaptık falan filan diyip konuyu değiştirmeyin. Daha bir şey yazmayalım diyorum uzatıyorsunuzda uzatıyorsunuz. IC OOC kavramları falan ne alaka? Rol bilgisi kapıştırmıyoruz umarım, şikayete çok kaptırdınız kendinizi. Biraz rahat olup sakince sonuçlanmasını bekleyin.

#16 - 08.05.2022 00:32
Bu arada bizi nerede bulabileceğinizi düşünürken mağaranın hemen yanında düşünüyorsunuz, vay be! Güya mix olduğu belli olmasın diye düşünme rpsi, başarılı buldum rolünüzü mantıklı olmuş.

#17 - 08.05.2022 00:33

İletilerim son olacak diyorum fakat sürekli bir iğneleme, sıkıldım. Bir kanıtın varsa sunarsın, gereksiz suçlamalar yapmayı bırak.

DOSTUM DALGA MI GEÇİYORSUN neyin kanıtını atayım mix yaptığınızsa apaçık ortada. Ayri olarak senin herhangi bi iletisim kanalı uzerinden haberlestigini mi gostereyim nasıl yapabilirim bunu?
« Son Düzenleme: 08.05.2022 00:38 Shyvana_Ferro »

#18 - 08.05.2022 00:36
https://streamable.com/mu4v4m Bilgisayarımda bir internet bağlantısı sorunu olduğundan role uymakta git geller yaşıyordum. O yüzden pm ile bu durumu ifade ettim. Ancak sonrasında role uydum, karakterim biraz saf bir karakter. Kafamı kuma batırınca da zaten HOPONOZ OLOCOKSONOZ diyerek kum yemiş rolüne uydum. Ekstra da büyük çaplı bir korkutucu role girmediğiniz için karakterim çok fazla korkmadı. Sonrasında zaten kurtarıldım. Role uymama reddetme mix gibi bir durum yok. Zaten Elif abla beni PM'den mix yapılmaması için de uyardı. Rol gelişti ve bitti. Savunmam da bitti.
Yeni gördüm bu iletiyi, kafanı eziyorum daha ne kadar korkutucu bir rol olabilir? Mağaranın birinde birisi kafanı ezerken hepiniz ölücekseniz dersen ne olur? Düşünmek lazım biraz.

#19 - 08.05.2022 00:38
Gerçekten şu savunmalarınıza sesli güldüm siz şimdi yarım saat içerisinde yaşanan olayları mix yapmayarak kockoca haritada başka yer yokmuş gibi muhtesem zekanızla bulduğunuzu mu idda ediyorsunuz?

Attığınız ekran görüntülerinde sadece yaptığınız roller var.

https://media.discordapp.net/attachments/855826388605992980/972608111519092826/unknown.png bu sanırım daha fazla pm den mix yapma anlamına mı geliyor anlamadım?

Ayrıca attığınız ilk rol ss inde ""Bir kadina tecavuz etmek istesen nereye goturursun"" bir kadini kacirmanin tek sebebi tecavuz mu olmalı yani, yaptığınız mixten kaynaklı mı bu sonuca vardınız yoksa?

Uzun lafın kısası KOS KOCA Vice  haritasında  dakikalar icerisinde sacma sapan bir yerin, yer altı mağarasında yaptığınız müthiş analizler sonucu yerimizi bulduğunuzu anladım ben BRAVO.  ::)

Normalde böyle şeylere cevap vermem ama şöyle ifade edeyim. IC rolü ooc yorumlamanızı anlamıyorum. IC olarak karakteriniz sizin kendi kişiliğinizden bağımsız. Kordelya Elif değil, Elif de Kordelya değil. Karakterim tecavüz edebileceğinizi düşündü. Çünkü hapishanede de Kordelya karakterime karşı tanımadan direkt güzelimli konuşuyordu (Ratko Rogozin'den söz ediyorum) IC olarak gelişen karakter gelişiminin sonucu bunlar. Latin bir karakter üzerine çelik yelek giyinmiş hapse düşmüş. Serseri görünümlü, daha önce de bölgemizde vuruldu. Başka bir rolünüze şahit olmadı ki karakterim. Yapılan her rolün bir amacı var bilmiyorum sizin için öyle olmayabilir ama benim için öyle. Ratko Rogozin'in bana yaklaşımı orada sergilenilen roller hapishanedeki ağzıma almak istemediğim düzeydeki rol ifadeleri her biriniz için bir sonraki rolde dile getirilecek kanaatleri doğuruyor. Ki yine bu Kordelya'nın kanaatleri, ekibinde 7 8 tane kadın olan bir barın üyelerinden biri kaçırılıyor. Maddi durumu ortada, hali ortada. İlk akla gelen evet bu ki yine böyle olsun ya da olmasın OOC tartışılacak bir konu değil. Elif olarak beni şahsımı bağlamıyor. Bence siz de bu şekilde karakterlerinize bağlanmayın. Kordelya ne biliyorsa, neye inanıyorsa onu yorumlar. Sizi kendi karakterime hamle yapmanız dışında başka bir rolde görmedi tanımıyor. Haliyle bu refleksi veriyor. Ortada rol gidişatına ters bir yaklaşım söz konusu değil.