Konu: Ghaalen_Howell - RK İHLALİ > X2  (Okunma sayısı 410 defa)

#0 - 07.05.2022 18:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ghaalen_Howell - @Vicolays

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Andres_Casillas @yuseff

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK KURAL İHLALİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Merhaba, yine RK yine Vicolays. Savaş kazanmak adına yaptığı 3. Rk olayını yakaladım, şikayeti bugün açma nedenim maske id'sinin kime ait olduğunu bilmiyordum ve sonunda yakaladım.
@Ryu 'nun açtığı şikayette 2. defa RK yapıyor ve zaten oradan bir ceza aldı.
Şikayetin Linki;
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129061.10
Vicolays orada RK yapıyor ve ardından çıkan pawnshop çatışmasına da 2. defa vurulmasına rağmen tekrardan koşuyor.
Spoiler: GösterGizle
 [08.02.2022] Ghaalen Howell adlı karakter Turancan isimli yetkili tarafından YKİ sebebi ile 120 dakika cezalandırıldı.
 [15.02.2022] Ghaalen Howell adlı karakter wildclawz isimli yetkili tarafından yaralı kural ihlali 123348.0 sebebi ile 200 dakika cezalandırıldı.
 [02.04.2022] Ghaalen Howell adlı karakter dixsept isimli yetkili tarafından Yaralı Kural İhlali sebebi ile 200 dakika cezalandırıldı.
 [04.05.2022] Ghaalen Howell adlı karakter warg in the hood isimli yetkili tarafından RK (129061) sebebi ile 400 dakika cezalandırıldı.
Ekstra 2 RK daha mevcut.(ikisi de şikayette bulunuyor)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Bir:(00:20)>DİPNOT : Burada bile RK'lı halde çatışmaya dahil oldu.

İki:(00:38)

Üç:(02:12)

Ek açıklamalar(varsa): Bir savaşta ne kadar düşebilirsiniz? Çünkü bu arkadaş savaşta 1 değil, 2 değil, 3 değil, 4.defa falan RK yapıyor. Yediği cezaların neredeyse hepsi savaşı kazanmak adına yapmış olduğu RK'lardan ibaret. Ağır bir ceza almalı, onun kuralları çiğnemesi yüzünden orada bütün üyelerimiz Idlewood'un tüm RK yapan oyuncularını tekrar düşürmek zorunda kaldı. Savaşın seyrini ağır bozuyorlar. Savaşacak adamları kalmadığı için. Her seferinde skin değiştir, maske tak gir. Zaten gören yok, yok ya?
« Son Düzenleme: 07.05.2022 18:25 meriawam »

#1 - 07.05.2022 18:30
Aynı şikayeti 3. açışınız

Warg admin şikayeti inceledi ve gerekli işlemi bana karşı uyguladı.

@WARG

Savaş bitti, aradan bir hafta geçti. Hala OOC kininiz ve OOC savaşınız devam ediyor. Acıyorum.  :-\

#2 - 07.05.2022 18:46
Şikayeti incelemedin bile sanırım. Pawnshop'ta ne işin var Vicolays? 18 dakika önce Idlewood çatısında yerde yatıyordun, skin değiştirip yine gelmişsin ama yakalandın.  :garip:
Hala kin muhabbeti, bir bitmedi şu savunman. Seni tanımıyorum ki kin yapayım, yakaladım ve şikayetimi açtım.
Hala yönetimi kandırma çabaları, yediğin şikayette başka bir yerde RK yapıyorsun. Karıştırdın galiba? Saat 00:38?, pawnshop'ta olan çatışmaya skin değiştirip koşuyorsun Vicolays. Şimdi Maske_14690'da sen değilsindir kesin.
« Son Düzenleme: 07.05.2022 18:48 meriawam »

#3 - 07.05.2022 18:50
Açık konuşacağım, gerçekten geri zekalısın.

RK'nın süresi 200 dakika,

Warg admin bana 400 dakika atıyor. Neden? Çünkü birden fazla yaptığım için. Bunu kendisi de biliyor ki yetkililer her attığımız adımı specleyerek izliyordu zaten. Hala gelmişsin diyorsun ki Pawnshopta ne işin vardı, seni vuruyordum. Neden? RK yapıp sıktığın için bende rk yapıp sana sıktım. Seni tanımıyorum diyorsun, aslında hepiniz öyle diyor ama hepiniz nedense videolarda beni linçlemeye çalışıyorsunuz, babamı arattırıyorsunuz .D gülüp geçiyorum.

İşleyiş hakkında bir bok bildiğin yok, gelmişsin hala burada lagaluga yapıyorsun, bilmiyorsan oynama. Sonra birde sağda solda yönetim Idlewood'u tutuyor, yönetim Kasparov'u tutuyor diye ağlıyorsunuz. Beğenmiyorsan oynama.

Savunma bu kadar, daha fazla ileti gelmeyecek.

#4 - 07.05.2022 18:59
Şikayete yönetimi kandırmak da eklendi. @Ryu 'nun açtığı şikayette başka bir yerde RK yapıyorsun ve oradan ceza alıyorsun.
Burası tam olarak saat (00:38) yeşil zenci skinini giyip geliyorsun ve Pawnshop'ta çıkan diğer çatışmaya RK yapan arkadaşlarınla dahil olup yeniden RK yapıyorsun.

Bunun dışında; Forum kural ihlali+ Bunlara da cevap vereyim.
Alıntı
RK yapıp sıktığın için bende rk yapıp sana sıktım.
Fotoğraf bana ait değil, orada bulunan hiç bir üyemiz de RK'lı değil.

Alıntı
Açık konuşacağım, gerçekten geri zekalısın.
Alıntı
Seni tanımıyorum diyorsun, aslında hepiniz öyle diyor ama hepiniz nedense videolarda beni linçlemeye çalışıyorsunuz, babamı arattırıyorsunuz .D gülüp geçiyorum.
22 yaşındayım, hayatımda hiç bir zaman anonim olan birinin özel hayatına dil uzatmadım. Uzatmam da, bahsettiğin kişiler her kimse o kişiler ben değilim. Bu fotoğrafı hiç bir yerde görmediniz çünkü fotoğraflar videolar arasında buldum. Yani birini suçlamadan önce önce tanı. Birliğinde az çok bir kaç kişi dahil beni tanıyan kişiler var. Neden bahsettiğini bilmiyorum ama hayatımı burada yaşamıyorum, yani vicolays'ın özel hayatı beni ilgilendirmez.
Alıntı
İşleyiş hakkında bir bok bildiğin yok, gelmişsin hala burada lagaluga yapıyorsun, bilmiyorsan oynama. Sonra birde sağda solda yönetim Idlewood'u tutuyor, yönetim Kasparov'u tutuyor diye ağlıyorsunuz. Beğenmiyorsan oynama.
Hayır bununla ilgili bu şikayetten nasıl varsayım çıkarabiliyorsun? Savaşacak adamınız kalmadığı için RK kuralını çiğniyorsunuz, onaylısınız ve 5 adet M4'e sahipsiniz. Ağzını toplamanı öneririm. Burada 1 yıllık emeğimiz var, yaptığınız RK'larla bile bütün üyelerinizi düşürdük buna rağmen her yerde sağda solda "Ezdik, yendik, kazandık." İmaları yapıp, sırf yaptığınız ihlallere karşı şikayet açtım diye şahsıma hakaret edici videolar yapan da sizsiniz, ben değilim.
Sana ağır konuşmak istemiyorum, daha lise çağında olan birisin ve kurduğun kelimeler çok ağır. Gidip beni @dashthebest , @Azovski36 gibi kişilere sorabilirsin.
Kendilerini başka serverlarda görünce bile selam veriyorum, sohbet ediyorum. Hiç biriyle tek bir hakaret sözcüğüm bulunmaz, bulunamaz. Aksine üyeleriniz beni başka serverlarda "Gervasio" nickini gören herkes küfür ediyor. Tanınmadığım halde .:D
Yani bu kelimeleri sana bu şeyleri yapan kişiler her kimse onlara kur, bana değil.
Selametle.

« Son Düzenleme: 07.05.2022 19:50 meriawam »

#5 - 09.05.2022 23:13
.

#6 - 17.05.2022 14:33
Merhabalar, warg isimli yetkili ile konuştum ve böyle bir durum olmadığını belirtti. Karakter ceza alacak.