Şikayete yönetimi kandırmak da eklendi.
@Ryu 'nun açtığı şikayette başka bir yerde RK yapıyorsun ve oradan ceza alıyorsun.
Burası tam olarak saat (00:38) yeşil zenci skinini giyip geliyorsun ve Pawnshop'ta çıkan diğer çatışmaya RK yapan arkadaşlarınla dahil olup yeniden RK yapıyorsun.
Bunun dışında; Forum kural ihlali+ Bunlara da cevap vereyim.
RK yapıp sıktığın için bende rk yapıp sana sıktım.
Fotoğraf bana ait değil, orada bulunan hiç bir üyemiz de RK'lı değil.
Açık konuşacağım, gerçekten geri zekalısın.
Seni tanımıyorum diyorsun, aslında hepiniz öyle diyor ama hepiniz nedense videolarda beni linçlemeye çalışıyorsunuz, babamı arattırıyorsunuz .D gülüp geçiyorum.
22 yaşındayım, hayatımda hiç bir zaman anonim olan birinin özel hayatına dil uzatmadım. Uzatmam da, bahsettiğin kişiler her kimse o kişiler ben değilim. Bu fotoğrafı hiç bir yerde görmediniz çünkü fotoğraflar videolar arasında buldum. Yani birini suçlamadan önce önce tanı. Birliğinde az çok bir kaç kişi dahil beni tanıyan kişiler var. Neden bahsettiğini bilmiyorum ama hayatımı burada yaşamıyorum, yani vicolays'ın özel hayatı beni ilgilendirmez.
İşleyiş hakkında bir bok bildiğin yok, gelmişsin hala burada lagaluga yapıyorsun, bilmiyorsan oynama. Sonra birde sağda solda yönetim Idlewood'u tutuyor, yönetim Kasparov'u tutuyor diye ağlıyorsunuz. Beğenmiyorsan oynama.
Hayır bununla ilgili bu şikayetten nasıl varsayım çıkarabiliyorsun? Savaşacak adamınız kalmadığı için RK kuralını çiğniyorsunuz, onaylısınız ve 5 adet M4'e sahipsiniz. Ağzını toplamanı öneririm. Burada 1 yıllık emeğimiz var, yaptığınız RK'larla bile bütün üyelerinizi düşürdük buna rağmen her yerde sağda solda "Ezdik, yendik, kazandık." İmaları yapıp, sırf yaptığınız ihlallere karşı şikayet açtım diye şahsıma hakaret edici videolar yapan da sizsiniz, ben değilim.
Sana ağır konuşmak istemiyorum, daha lise çağında olan birisin ve kurduğun kelimeler çok ağır. Gidip beni
@dashthebest ,
@Azovski36 gibi kişilere sorabilirsin.
Kendilerini başka serverlarda görünce bile selam veriyorum, sohbet ediyorum. Hiç biriyle tek bir hakaret sözcüğüm bulunmaz, bulunamaz. Aksine üyeleriniz beni başka serverlarda "Gervasio" nickini gören herkes küfür ediyor. Tanınmadığım halde .

Yani bu kelimeleri sana bu şeyleri yapan kişiler her kimse onlara kur, bana değil.
Selametle.