Konu: [04/05/2022] Senedra Turner - Drew Cliff  (Okunma sayısı 295 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.05.2022 17:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Senedra Turner - Drew Cliff

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @yayikayran

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: RK

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Senedra Turner ve Drew Cliff karakterini kolaylıkla vuruyoruz. Drew karakteri yaralı rolünü yapmayıp, drive by çıkarak bana ateş açıyor ve vuramıyor. Senedra karakteri ise hiçbir şey olmamış gibi role gelip, benim üzerimde olan pompalıyı alarak testislerime vurma rolü yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Senedra'nın düştüğü görüntü.

Drew'in yaralı olduğu görüntü.

Drew'in maske takıp sıktığı görüntü. Yaralı halde.

Senedra'nın yaralı olduğu halde yaptığı rol. :garip:
Ek açıklamalar(varsa): Drew'in maske id'sine bakarak onun olup olmadığını doğrulayabilirsiniz. Adalet yerini bulsun.

#1 - 04.05.2022 17:06
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşın düşünce yapısına göre tedavi rolü yaptıktan sonra devamlı olarak karakteri ile dm'e katılabilir olduğu. PM'den bana bunu iletti. Oynadığı karakter bir kız ve yaklaşık atmış kilo. Saçmalı mermileri yedikten sonra başımızda bize tokat atıp eğlenebiliyor, iyi günler dinlerim.

#2 - 04.05.2022 19:01
Gerekli savunma yapılacak.

#3 - 04.05.2022 19:32
Öncelikle selamlar, iyi forumlar. Evet, beni vurdunuz fakat kalktığım gibi oraya gelmedim arkadaşım beni vurduğunuz yerden aldı ve hastaneye götürdü. Hastanede tedavi oldum, bir süre bekledikten sonra oraya geldim. Bu süre zarfında -RK süresi- (8 saat) silah çekmedim veya ateşlemedim. ayrıca DM'e katılabiliir olduğunu söylemedim çarpıtmaya, OOC kine gerek yok. Eğer yanına gelip durmak dediğin gibi "DM'e katılmak" sayılıyorsa katıldım.

Burada belirttiğim gibi tedavi olup geldim o mekana, tedavi olmayıp gelsem veya daha kötüsü tedavi olmadan kalkıp tekrar sana sıksam açabilirdin bu şikayeti. Ve gördüğün gibi DM'e katılabilir olduğunu söylemiyorum, kimseyi kandırmaya gerek yok. Eğer öyle bir şey söylesem veya düşünsem orada RK süresi beklemeyip diğer düşman olduğum adamlara sıkardım.
Spoiler: GösterGizle

Varsayalım yaptığım rol hatalı, kural ihlali yaptım -bunu düşünmüyorum- yapılan ihlale, ihlal ile mi karşılık veriyorsun? Testislerine pompalı kabzasıyla vurdum fakat gram ses çıkarmadın, hulk rolü mü yapıyorsun ona anlam veremedim. Başka şeyler de yaptık işkence olarak, sesini çıkarmadın. Üstüne üstlük role uymamaya devam edip quit attın, bir daha dönmedin.
Spoiler: GösterGizle

Kısaca RK ihlali yaptığımı düşünmüyorum, tedavi rolümü yaptım ve oraya geldim. Silah ateşlemedim veya çekmedim, kimin rolünün hatalı olduğuna yönetim karar verecektir.

İyi akşamlar dilerim, iyi forumlar.

#4 - 04.05.2022 20:12
Gerekli savunma yapılacak.
Umarım.

#5 - 04.05.2022 22:11
Selamlar,
Alıntı
Senedra Turner ve Drew Cliff karakterini kolaylıkla vuruyoruz.
Sıkıntı bize baş kaldırabilmen aşama 3 birlik boşuna mı duruyor? İki günlük birliğiniz ve yanına aldığın idle da ki ooc arkadaşın ile aşama 3 birliğe ateş açmak ne? Size kim bu gücü veriyor? Sıkıntı sadece sizde değil yönetimde de var daha yeni açılan bir birlik rahatlıkla aşama 3 bir birliğe ateş açıyor hiç bir Admin/FM üyesi bunun farkında değil mi?

Alıntı
Drew karakteri yaralı rolünü yapmayıp, drive by çıkarak bana ateş açıyor ve vuramıyor.
İşte buna sesli güldüm kankaaa videoyu izleyelim ve arkadaşını nasıl yediğimi izle. Arkadaşının nasıl kanatlanıp atladığını da göreceksin  :garip:

Arkadaşa ayrı bir şikayet oluşturacağım.

Nasıl vuramıyorum anlamadım  O:-)

Sonuca gelirsek evet RK'lı sıktım 2 tane toxic herifle uğraşmak sinirleri bozuyor.  :)
Daha fazla yanıt atmayacağım, arkadaş toxiclemediği sürece.
İyi forumlar. :manifdog
« Son Düzenleme: 04.05.2022 22:13 Shigeo »

#6 - 04.05.2022 22:12

#7 - 04.05.2022 22:22
Sonuca gelirsek evet RK'lı sıktım 2 tane toxic herifle uğraşmak sinirleri bozuyor.  :)
Sadece burası yeterliydi, sonuçlanabilir.  ::) ::)

#8 - 05.05.2022 01:59
Tartışmaya gerek yok, sonuçlanabilir.

#9 - 05.05.2022 17:20
Selamlar,
Alıntı
Senedra Turner ve Drew Cliff karakterini kolaylıkla vuruyoruz.
Sıkıntı bize baş kaldırabilmen aşama 3 birlik boşuna mı duruyor? İki günlük birliğiniz ve yanına aldığın idle da ki ooc arkadaşın ile aşama 3 birliğe ateş açmak ne? Size kim bu gücü veriyor? Sıkıntı sadece sizde değil yönetimde de var daha yeni açılan bir birlik rahatlıkla aşama 3 bir birliğe ateş açıyor hiç bir Admin/FM üyesi bunun farkında değil mi?

Alıntı
Drew karakteri yaralı rolünü yapmayıp, drive by çıkarak bana ateş açıyor ve vuramıyor.
İşte buna sesli güldüm kankaaa videoyu izleyelim ve arkadaşını nasıl yediğimi izle. Arkadaşının nasıl kanatlanıp atladığını da göreceksin  :garip:

Arkadaşa ayrı bir şikayet oluşturacağım.

Nasıl vuramıyorum anlamadım  O:-)

hahahaha! Olayları bilmeden ahkam kesmeye çalışmışsın, yazık sana. İlk sıkan sizlersiniz fakat sen bilirsin. Rahatlıkla aşama 3 bir birliğe sıkmadık zaten, Senedra kankanız size olayları anlatmamış sanırım.  :garip: Ayrıca aşama 1 olmamıza rağmen, 2 kişi 11 üyenizi vuruyoruz. Kendine fazla güvenmemelisin. Vurduğunun doğru düzgün kanıtı bile yok ve oraya "nasıl yedim" diye yazmışsın, yazık sana. Cidden böyle kişileri görünce üzülüyorum. Arkadaş toxiclemediği sürece yazmış fakat kendisi toxicliyor ve buna cevapsız kalacağımı sanıyor.  O:-) O:-)

Bu da siz tarafından gelen ilk ateşin kanıtı. Bilip bilmeden ahkam kesmeye çalışma, rezil oluyorsun.