Öncelikle selamlar, iyi forumlar. Evet, beni vurdunuz fakat kalktığım gibi oraya gelmedim arkadaşım beni vurduğunuz yerden aldı ve hastaneye götürdü. Hastanede tedavi oldum, bir süre bekledikten sonra oraya geldim. Bu süre zarfında -RK süresi- (8 saat) silah çekmedim veya ateşlemedim. ayrıca DM'e katılabiliir olduğunu söylemedim çarpıtmaya, OOC kine gerek yok. Eğer yanına gelip durmak dediğin gibi "DM'e katılmak" sayılıyorsa katıldım.
Burada belirttiğim gibi tedavi olup geldim o mekana, tedavi olmayıp gelsem veya daha kötüsü tedavi olmadan kalkıp tekrar sana sıksam açabilirdin bu şikayeti. Ve gördüğün gibi DM'e katılabilir olduğunu söylemiyorum, kimseyi kandırmaya gerek yok. Eğer öyle bir şey söylesem veya düşünsem orada RK süresi beklemeyip diğer düşman olduğum adamlara sıkardım.
Varsayalım yaptığım rol hatalı, kural ihlali yaptım -bunu düşünmüyorum- yapılan ihlale, ihlal ile mi karşılık veriyorsun? Testislerine pompalı kabzasıyla vurdum fakat gram ses çıkarmadın, hulk rolü mü yapıyorsun ona anlam veremedim. Başka şeyler de yaptık işkence olarak, sesini çıkarmadın. Üstüne üstlük role uymamaya devam edip quit attın, bir daha dönmedin.
Kısaca RK ihlali yaptığımı düşünmüyorum, tedavi rolümü yaptım ve oraya geldim. Silah ateşlemedim veya çekmedim, kimin rolünün hatalı olduğuna yönetim karar verecektir.
İyi akşamlar dilerim, iyi forumlar.