Konu: [03.05.2022- Abra Carbolla - Maurico Carbolla ] GBI - NonRP Retarted RP  (Okunma sayısı 417 defa)

#20 - 04.05.2022 10:20
Son bir şey daha yazıyorum, etrafta kimse yokken diyorsunuz ben ve rol yaptığım kişiler sizin kanıt niteliğinde attığınız fotoğrafta açık ve net görülebiliyor. Yaptığınız ihlaller zincirine birkaç bir şey daha eklemeye devam ediyorsunuz.
Birincisi hâlen cevap verdiğime bende şaşırıyorum. Başımıda o kadar insanda yok, sen Ocean barda roldeydin. Bizzat partnerim seni rol soktu ve oyaladı. Etraftada kimse olmayınca ben düzkontak işlemine başladım zaten. Anlamamana şaşmıyorum merak etme, bunu her hangi bir laf sokma olarak düşünüceğini biliyorum fakat ben yetkililer için söylemek istiyorum. Ben laf dalışına girmiyorum, sadece yaptığım rolü ve sunucuda gördüğüm bir ihlalli belirtiyorum. Bu kadar öfkelenme sende bence, sadece yapmaya önem göster. Herkes senin etrafında rol yapmıyor, merkez değilsin yani.

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#21 - 04.05.2022 12:15
Hem sonuçlansın yazıp hem de hâla münakaşaya girmen gerçekten gülünç. Son bir şey diye, diye 3. sayfaya geldi şikayet. Oluşum tanıtımı değil şikayet konusu altındayız.

#22 - 04.05.2022 12:26
Bilmem, belkide yaptığınız rezilliği nasıl izah edeceğimi düşünüyorumdur. Bunu siz mi söylüyorsunuz ayrıca?  ::)
Hem sonuçlansın yazıp hem de hâla münakaşaya girmen gerçekten gülünç. Son bir şey diye, diye 3. sayfaya geldi şikayet. Oluşum tanıtımı değil şikayet konusu altındayız.

R$U

*
#23 - 04.05.2022 12:38
Sürekli aynı kelimeleri kullanarak mı cidden konuyu sürdüreceksin?  ;)

İhlale, ihlal ile karşılık veren sensin Ocean bar tarafını güvenli bölge sandığımızı söyledik otopark olduğunu bilmiyorduk. Sürekli Ocean'da takılan birisi olmadığımız için  bilmememiz normal. Fakat senin sürekli roleplayi bildiğine ve bilerek ihlal yaptığına eminim, bilmiyor olsan bir karaktere sahip olamazdın zaten. Daha fazla da münakaşaya girmeyeceğim seninle. Eğer yaptığımız hatalıysa ceza almayı kabul ediyoruz zaten sen bunu anlamıyorsun. Fakat ihlal ile karşılık verdiğin için de ağır bir ceza almanı da istiyorum. Sonuçlansın lütfen.

#24 - 04.05.2022 12:49
Kesinlikle sonuçlanabilir, gerekli açıklamayı ve rolü gittiği yere kadar gerçekleştirdiğimi yazdığım her bir satırda belirttim. Ayrıca bu kadar basit bir ihlal görmezden gelinebilir değil. Karşı tarafta Malibu var onu da geçtim etrafta aktif oyuncular var. Oyunu 30-40 Level olana kadar oynayıp Ocean Bar'ın güvenli bölge olduğunu bilmemekte rol kapasitenizi anlamama yardımcı oluyor. İyi roller!
« Son Düzenleme: 04.05.2022 12:55 Sude »

R$U

*
#25 - 04.05.2022 12:58
Pekala şunu da belirteyim. Sen /b'den böldükten sonra tüm oyuncular bar tarafından otopark tarafına geldi hatta orada Pakrad Kasparov karakteri de vardı (bar tarafında) /b'den böldükten sonra herkes toplandı. Kanıtlar yetersiz, sonuçlanabilir. Kalın yazmak veya kırmızıyla yazmak suçluluğu gizlemiyor.

#26 - 04.05.2022 13:07
Suçlu olup olmadığımı siz belirlemiyorsunuz, kanıtlarınız varsa paylaşabilirsiniz. SS'in çok küçük kısmında bile o kadar kişi varken sol tarafta olan kişileride tahmin edebiliyorsunuzdur sanırım. Daha fazla yetersiz yanıtlar atarak ölü yorum mezarlığına çevirmeyen burayı. Kırmızı yazmamı bununla nasıl bağdaştırdınız orasıda ayrı bir saçmalık. Sevdiğim için yazıyorum, bunda bir problem göremiyorum.

R$U

*
#27 - 04.05.2022 13:12
Kanıtlarınız varsa paylaşabilirsiniz diyorsun ilk başta paylaşıldı zaten sen anlamak istemiyor olabilir misin? Suçluluğunu belirlemem konusuna gelirsek o zaman bizim suçluluğumuzu da sen belirlemiyorsun muhabbetine gider o yüzden hiç gerek yok. Dediğim gibi gerekli kanıtlar zaten iletildi kabullenmek veya kabullenmemek sana kalmış. Sonuçlansın lütfen, daha da bir şey yazmak istemiyorum.

#28 - 04.05.2022 13:15
Katılıyorum, sonuçlanabilir.

#29 - 04.05.2022 14:12
Araç hırsızlığı eyleminde olan karakter ceza alacak.