Konu: [03.05.2022- Abra Carbolla - Maurico Carbolla ] GBI - NonRP Retarted RP  (Okunma sayısı 420 defa)

#10 - 03.05.2022 23:39
Hah, gerçekten bayılacağım şimdi. Üstelik şu an forum üzerinden bile rol bilgimi sorguluyorsun. Hatta burada beni değil, beni sunucuya kabul edenleri sorguluyorsun. Birincisi güvenli bölgedesiniz, ikincisi ben motorun başındayken Retarted RP ve Non RP tavırlar sergiliyorsunuz. Ayrıca siz tam olarak kim oluyorsunuzda arkadaşın yardımcı olacak diyorsunuz?
Bu da demek oluyorki yaptığınız bir rol değil ihlaller zinciri. Motorumun başındayken ve insanlar etraftayken ayrıca güvenli bölgeyken böyle bir şeye başvurmanız kabul edilebilir değil, üstelemeniz bir hayli saçma.

Yaptığımız ihlaller zinciri diyorsun fakat sadece GBI'den ihlal var, burda ihlaller zinciri tam olarak nerde oluyor açıklar mısın dicem, büyük ihtimal bir arkadaşın yardımcı olucak cevap vermeye.
Konumuza dönersek, yaptığım rol sadece GBİ, sen geldin diye durmam. Rolü o kadar insan içinde iptal etmem söz konusu bile değil. Sunucunun bir oyuncusu olarak sana burda söyleyebiliceğim şey, sunucunun ve benim rol zevkimizin kaçmaması için Sunucu kurallarını göz geçirmeni rica etmem olur.

#11 - 03.05.2022 23:48
Özellikle yetkililere diyorum, böyle bir rolü ''Motorumu çaldılar polisi aramalıyım'' diyerek mi devam ettireceğim? Kişi motoru alıp o kadar kişi arasından oradan uzaklaşıyor, yani buna devam ediyor.

#12 - 04.05.2022 00:19
Birincisi hâlen cevap verdiğime bende şaşırıyorum. Başımıda o kadar insanda yok, sen Ocean barda roldeydin. Bizzat partnerim seni rol soktu ve oyaladı. Etraftada kimse olmayınca ben düzkontak işlemine başladım zaten. Anlamamana şaşmıyorum merak etme, bunu her hangi bir laf sokma olarak düşünüceğini biliyorum fakat ben yetkililer için söylemek istiyorum. Ben laf dalışına girmiyorum, sadece yaptığım rolü ve sunucuda gördüğüm bir ihlalli belirtiyorum. Bu kadar öfkelenme sende bence, sadece yapmaya önem göster. Herkes senin etrafında rol yapmıyor, merkez değilsin yani.

#13 - 04.05.2022 00:26

Burda demek istediğimi nasıl analyamadın çok merak ediyorum, büyük ihtimal o kadar sinirlisin ki anlamak istemedin. Umarım öyledir tabi. Burda o cevabı verdip onaylandığını kastediyorum. Bunu bile bile yaptığını kastediyorumda. Neyse daha da cevap yazmayalımda bir ihlal daha olmasın, yönetim kararını beklemeliyiz.

#14 - 04.05.2022 00:33
Haklısın o kadar sinirliyimki şu an deliler gibi gülüyorum, ayrıca rollerin merkez odağı olduğumu iddaa etmedim. IC bir şeyi OOC yansıtacak kadar hastalıklı birisi değilim, yaptığın şeyi pürüzsüz bir şekilde yansıtmaya ve ihlallerini anlamana yardımcı oldum, sonuçlanabilir.

Burda demek istediğimi nasıl analyamadın çok merak ediyorum, büyük ihtimal o kadar sinirlisin ki anlamak istemedin. Umarım öyledir tabi. Burda o cevabı verdip onaylandığını kastediyorum. Bunu bile bile yaptığını kastediyorumda. Neyse daha da cevap yazmayalımda bir ihlal daha olmasın, yönetim kararını beklemeliyiz.

#15 - 04.05.2022 00:37
Haklısın o kadar sinirliyimki şu an deliler gibi gülüyorum, ayrıca rollerin merkez odağı olduğumu iddaa etmedim. IC bir şeyi OOC yansıtacak kadar hastalıklı birisi değilim, yaptığın şeyi pürüzsüz bir şekilde yansıtmaya ve ihlallerini anlamana yardımcı oldum, sonuçlanabilir.

IC bir şeyi OOC yansıtıcak birisi değilim diyorsun, bu duruma delirip kudurduğunu söylüyorsun. Kendinle çelişmeyi bırak bence, benim senin kişiliğine bir laf ettiğim yok. Gayet sağlıklı ve başarılı bir bireysindir ki bu beni ilgilendirmez, benim baştan beri yazdıklarımı sakinleşince okursan sevinirim. Benim hiç bir saldırgan yorumum veya paylaşımım olmadı, daha sakin olmalısın bence. Sonuçta bu bir oyun (eğlenmek için) stres yapma rahat ol..
Sonuçlana bilir.

#16 - 04.05.2022 00:46
Delirip kudurmak mı? Bayılacağım dedim, o da açıklamaya çalıştığım şeyi anlamadığın için. Tekrardan belirtiyorum IC bir olayı OOC bir şekilde yansıtmıyorum.

#17 - 04.05.2022 00:48
Tmm  :-\

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#18 - 04.05.2022 00:49
Gerçekten sonuçlansın ve kimse daha da yanıt göndermesin gerçekten ikili atışmaya gerek yok. Sonuçta bir oyun oynuyoruz elbet hatalarımız kusurlarımız olacak hepimiz insanız, birbirimizi kırmaya ya da gücenmeye gerek yok iyi geceler, iyi roller.  :sampanya:

#19 - 04.05.2022 09:46
Bu arada daha fazla açıklama yapmayacaktım ama Sürekli Roleplay diye bir kavram ortaya atıyorsunuz, SS'lerde rolünüze karşılık olarak cevabım belli. Her ne kadar şu yaptığınız rol olmamasına rağmen rolün akışını sağlıyorum ve bunu teyit edebilecek kişiler var. Motorun başına geldiğimde /duzkontak haricinde bir şey yazmamışsınız. FreeRoam sunucusu değil burası motoru alıp kaçıyorsunuz. Ortada bir rol yokken bana neden respawn attığınız gibi bir savunma yapmayın. Çünkü yanınızdaki rol ortağınıza bile bir şey demeden ayrılıyorsunuz oradan.
« Son Düzenleme: 04.05.2022 09:52 Sude »