Konu: Arsen Kasparian/Smoothcam-TP şüphesi  (Okunma sayısı 2125 defa)

#10 - 01.05.2022 21:39
Merhaba. İftardan önce biraz agresifleşmişim, herkeste olağan şeyler. Kanıtım olduğu için bu kadar rahatım, burada beni toxiclemeye çalışan arkadaşlara bir SS iletmek isterim sadece. Savunmamı @Turancan isimli arkadaşa da özelden yaparım gerekirse, çünkü kanıtlarınız yeterli değil.

#11 - 01.05.2022 21:52
Merhaba. İftardan önce biraz agresifleşmişim, herkeste olağan şeyler. Kanıtım olduğu için bu kadar rahatım, burada beni toxiclemeye çalışan arkadaşlara bir SS iletmek isterim sadece. Savunmamı @Turancan isimli arkadaşa da özelden yaparım gerekirse, çünkü kanıtlarınız yeterli değil.

yaramıyosa tutma knk

#12 - 01.05.2022 21:52
tabi efendim

#13 - 01.05.2022 22:12
Spoiler: GösterGizle

Yeterli olmayan nedir? Düşüyorsun ve sonra ortadan yok oluyorsun. Bunun açıklamasını yapabilirsin mesela.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129059.0
Bu şikayette de görüldüğü üzere sen de dahil tam olarak yaklaşık 6 kişi RK ihlali yapıyorsunuz ve düşüyorsunuz. Biraz kurallara uygun oynasaydın orada böyle bir olay yaşanmayacaktı, hem suçlusunuz hem de savunma yapmam diye burada gereksiz uzatıyorsun. Yap ve bitsin, kanıtım var diyorsun. Atsan ne olacak, onu anlamış değilim? Kanıtı olan adam kendine açılan şikayette kendini temize çıkarmak adına savunmasını yapar, konuyu kapatır. Senin yaptığın şeyi tam olarak anlamış değiliz. Orada düştükten sonra nereye kayboldun? Bunu açıklasan yeterli, buga düştüm falan diyorsan bunun kanıtını atman yeterli olur. Hiç bir şey demeyip şikayette oluşan ileti sayısını gereksiz yere arttırıyoruz.
Bakacak yetkili bunları değerlendirirse güzel olur.

#14 - 02.05.2022 04:36
Neyse. Atayım ssi, ben yaralı durumuna düştükten sonra otomatik olarak ilk oyuna giriş sağladığım yere gittim. Arada sırada böyle buglar yaşanabiliyor, yaşayan bazı arkadaşlar vardır. Benden sonra gelen dostlar orada sizi düşürmüşler, sanırım bu yüzden şikayet açmışsınız. Sinirlenmeden bu oyunu oynamak en güzel şey, alta atıyorum SS'i. Buga düştükten sonra relog atıp hemen oyuna girdim. Aşağıya SS'i atıyorum.

https://cdn.discordapp.com/attachments/883101278413131796/970362283077304330/unknown.png

Ek: İnanmazsanız eğer dener dener gösteririm videoya alıp, relog attıgımdan dolayı en son ALT+F10 attığım yeri kaydettim. Buga girip oraya düştüğümü görünce relog atmıştım, son anı kayıt etmemişim. Nvidia programı üzerinden Instant Replay ile video kayıt ediyorum.
« Son Düzenleme: 02.05.2022 04:39 Replika »

#15 - 02.05.2022 05:01
Görünüyor gayet açık V net. Burada bir kaç olay dönmüş. Bence yalana gerek yok oyun 500 MB. Hata olur yanlış olmaz.

Bu gece ben kullanmayacam
« Son Düzenleme: 02.05.2022 05:08 wend »

#16 - 02.05.2022 11:08
Kişi yalan söylüyor, belli ki 2 olayda da yaptığı şeyi şu şekilde size açıklayayım.

Varan 1
Arsen karakteri yine saat 21:18'de düşüyor ve Y tuşuna basıp bağlantısını koparıyor, yani son giriş yaptığı yer Castucci hoodu olması gerekli. Fakat /sq yaptığında doğduğu yer Castucci hoodu olsaydı oradan çıkmasının imkanı yoktu ve burada da aynı olayı yaptığı çok açık ortada.
Castucci hoodunda düşmesi;(Net hali var, sadece skinini net olarak gösterebilmek adına koydum.)

/SQ atıp başka yerde doğup RK yaparak tekrar gelmesi ve üzerine tekrar düşüp tekrar yok olması?

Kişinin en son Castucci hoodunda olması gerekiyor. Kaçan kişiler kendisini alamaz çünkü oyunda değil, oyuna tekrar giriyor ve başka yerde doğuyor. Ayağa kalksa bile kaçacak başka hiç bir yeri yok. Onu helikopter ile almaya gelen de olmadı, hepsi düştükten sonra geri çekildi fakat bir kişiyi unuttular. @Replika /sq attı?

Varan 2
Zaten açtığım şikayette de aynı şeyi yapıyor, önce bir yere TP oluyor daha sonra /sq atıyor. ve doğduğu yer "Kasparov hood bölgesi"
Kendi atmış olduğu SS, yine bir yere doğru kaçıp oyundan /SQ atma anını önce gizliyor sonra oyundan çıkış sağlıyor. Oyuna tekrar giriş yaptığında ise yine kasparov bölgesi. Bu kadar tesadüf olamaz herhalde.
Kendi attığı SS;(Görüldüğü üzere attığı kanıtta bile oyuna tekrar giriş sağlamış.)

Bağlantısını kopardığını burada kimseye göstermemek için aynı şeyi yapıyor ve bağlantısını koparıyor, oyuna girdiğinde yine aynı şey.
Fakat Varan 1'de de açık bir şekilde yazdığım gibi orada da Y tuşuna basıp bağlantı koparıyor, oyuna girdiğinde anlamsız bir yerden RK ile savaşa tekrar dahil oluyor.

Varan 3
Kişi videom yok diyor ama dün burada ortalığı karıştırmak adına olay anında kendi ekranından alınan bir fotoğraf yolladı yani videosu var. Orada beni RK yaparak vurduklarından sonrasında arkada görüldüğü üzere (attığım ilk videoda olan olay) bizim birlikten ekipler gelip kendilerini vuruyor. Yani o esnada benim fotoğrafımı F8 tuşu ile almadı, videosu olduğunu biliyoruz. Dün kendisi şikayette olayları karıştırmak adına beni vurduğunu video'dan keserek fotoğraf olarak atması bunu kanıtlar.
Olay esnasında videosundan aldığı fotoğraf ve yorumu;

1 saatlik hali de var bro sileyim dur ssini alip  :sampanya: :sampanya:

Şahısın tüm iletilerine bakılırsa, sürekli olayı değiştirmeye çalışıp başka yerlere çekti. Videosu var ve atmak yerine kanıtım var isterse admin atarım dedi.  Şu an attığı son kanıtı ise kendi yaptığı şeyi 2. defa kanıtlamış oldu. Yani kendini bir nevi ifşa etti, Varan 3'de de açıkladığım gibi videosunun olduğunu da biliyoruz. Attığı tek fotoğraf oyundan bağlantısını koparıp tekrar giriş sağladığında Kasparov hoodunda doğduğu görsel. :)
Bütün olaylar @Replika 'yı buluyor demek ki ve her seferinde TP değil bug yoluyla bir yerlerden kaçmayı başarıyor. Kişinin daha önce kaçırıldığına şahit olmadım çünkü tam düştükten hemen sonra her seferinde /SQ atıyor ve oyuna girdiğinde başka yerlerde doğmuş şekilde giriş sağlıyor. Savaşa RK yaparak anlamsız yerlerden katılıyor, adeta bir kuş gibi oradan oraya uçuyor.
Kişinin hileden kaç defa yasaklandığını yönetim bizden daha iyi biliyor. Yakalanmamak adına önce TP oluyor ardından /SQ atıyor ve otomatik olarak "Kasparov hoodunda doğuyor" olay yukarıda da özet geçtiğim gibi.
Artık açıklık getireceksek, bu kişinin yaptığı RK ve ekstra ihlalleri yüzünden kaç kişinin daha silahı gitmek zorunda?
Zaten kendisine açılan hile şikayetinden ve bu şikayetlerden sonra da R18 rütbesinden R15 rütbesine neden düşürüldüğünü herkes çok iyi biliyor.
Kişi videolu kanıt sunmak yerine Videom yok, son kaydı almamışım gibi bir bahane ile geldi fakat beni düşürürken aldığı kanıtı Video'dan kırparak aldı? (Screenshoot olarak atmadı).
Karakterinin kaçırılmaması adına, bu tür girişimlerde bulunuyor. RK ihlalini de nasıl çiğneyerek savaşa katıldığını anlamış olduk, Castucci hoodundan çıkmasının imkanı yokken savaşa başka bir yerden dahil oluyor. Tıpkı bir melek gibi oradan oraya uçan @Replika bu kez tarafımızca tespit edildi hem de iki kez.
Kişinin bu platforma uygun olmadığını düşünüyorum. Defalarca hileden ban yediğini için bu kez açılmamak üzere artık yasaklanmasının gerektiğini düşünüyorum.
İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 02.05.2022 11:53 meriawam »

#17 - 02.05.2022 12:35
@Replika Tek yanıt içerisinde düzgün bir şekilde savunmanızı yapın. Savunmanızı destekleyecek türden ekran görüntülerini yanıt içerisinde paylaşmayı unutmayın. Savunma gelmediği taktirde platformdan uzaklaştırılacaksınız.

#18 - 02.05.2022 13:24
Alıntı
Neyse. Atayım ssi, ben yaralı durumuna düştükten sonra otomatik olarak ilk oyuna giriş sağladığım yere gittim. Arada sırada böyle buglar yaşanabiliyor, yaşayan bazı arkadaşlar vardır.
@Lia
Düştüğü ve son giriş sağladığı yer de burası. (İLK RK'YA DÜŞTÜĞÜ YER. /SQ'yu Castucci'nin hood bölgesinde çatıda attığı net olarak görülüyor. Kendisi oradan kaçamadı)

En son girdiği ve esrarengiz şekilde oradan nasıl çıkabildiği de bilinmiyor. Çünkü hepsi düştükten sonra geri çekiliyorlar ve kaçıyorlar @Replika 'nın oradan çıkma ihtimali yok, çatıda ve içeride kapı kilitli şekilde. Kendisi de yaralıya düştükten hemen sonra oyundan çıkış sağlıyor ve daha da girmiyor. Diğer şikayette mevcut.
Yani oyuna girdiği yer Kasparov'un orası değil, en son Castucci hoodunda çıkıyorsunuz ve daha da oyuna tekrar baskın olmadan girmiyorsunuz. Bu şekilde de kanıtlarını sunarsa güzel olur. Yoksa zaten her şey ortada açıklık getirmek amacı ile yazıyorum.
Hayatımda ilk defa düştükten sonra ilk giriş yerine doğulduğunu duyuyorum. Başıma hiç gelmedi, öyle bir şey varsa da Castucci hoodunda /sq attıktan sonra nereye kaybolduğunuzu açıklayın? Sizi almaya gelen biri yoktu çünkü orada düşen herkes geri çekildi.
Yani yaptığı şey her neyse bir kere değil, iki kere yaptı. Önce Castucci hoodunda düşüyor ve oyundan çıkış sağlıyorsunuz. Ondan sonra ortada yoksunuz.
Bir anda oyuna giriş yapıp yine anlamsız bir şekilde oradan nasıl çıkıtğınızı kimse bilmiyor. Bir anda savaş alanına tekrar geliyorsunuz ve yine düşüyorsunuz.
Düştükten hemen sonra @Replika yine ortada yok... Nedense aynı şekilde başka yere ışınlanıp yine oyundan çıkmış attığı kanıtta da görüldüğü üzere oyundan çıkıp tekrar giriyor ve tek bir kanıt atıyor.
Kimseyi kandırmaya gerek yok. @Replika

« Son Düzenleme: 02.05.2022 13:34 meriawam »

#19 - 02.05.2022 13:30
Neyse. Atayım ssi, ben yaralı durumuna düştükten sonra otomatik olarak ilk oyuna giriş sağladığım yere gittim. Arada sırada böyle buglar yaşanabiliyor, yaşayan bazı arkadaşlar vardır. Benden sonra gelen dostlar orada sizi düşürmüşler, sanırım bu yüzden şikayet açmışsınız. Sinirlenmeden bu oyunu oynamak en güzel şey, alta atıyorum SS'i. Buga düştükten sonra relog atıp hemen oyuna girdim. Aşağıya SS'i atıyorum.

https://cdn.discordapp.com/attachments/883101278413131796/970362283077304330/unknown.png

Ek: İnanmazsanız eğer dener dener gösteririm videoya alıp, relog attıgımdan dolayı en son ALT+F10 attığım yeri kaydettim. Buga girip oraya düştüğümü görünce relog atmıştım, son anı kayıt etmemişim. Nvidia programı üzerinden Instant Replay ile video kayıt ediyorum.

Yalan falan söylediğim yok, savunmam bu. Şu anda bayram dolayısı ile Samsundayım ve üstte yazdığınız uzun yazıyı okuyamadım. Fazla müsait olamıyorum. Codsmp den dolayı starfishe dusmustum birkaç defa, rapor komutu ile kendimi şehre ışınlattırmıştım. Rapor loglarım kontrol edilebilir.

Alıntısını yaptığım savunmam geçerlidir, vurulduğum gibi buga girip oyuna giriş yerine ışınlandım. Yetkili arkadaşlar bunu birkaç defa denerse kendileri de karşılaşır, internete teleport hilesi yazın. Hileler hakkında bilgim var, yaralıyken cleo hilelerinde teleport atamazsınız. Üstelik downtown da hepinizi vurmuşken neden böyle bir şey yapıp 43 levellik karakterimi teleport hack yüzünden riske atayım? Yaralıya düştüğüm gibi en son oyundan çıktığım yere ışınlandım, eve gittiğim zaman son q attığım yerin videosu varsa atacağım. Çok uzun yazı yazmışsınız teleport hilesi VS. kullanmadığım için kafam rahat, eve geçince videolarıma göz gezdirip bakacağım.

EKLEME: Oyuna giriş yeri demişim, en son çıkış yaptığım yer. Bu bugu daha önce @RenaX da yaşamış, gerekirse o bugu 2 saat dener olduğunu gösteririz dedi. Eve geçtiğimiz zaman gösteririm videomu bulamazsam ama var diye biliyorum.
« Son Düzenleme: 02.05.2022 13:36 Replika »