Konu: Jahir Dareece / Fear&Non RP ihlali  (Okunma sayısı 151 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.04.2022 18:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Jahir_Dareece - @NOVA

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP , Fear RP ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Selamlar.
Savaşın sürdüğü Little Fierro taraflarında tur atan karşı birlikten üyeleri tarafımızca vuruluyor.
Kişileri kaçırmak için role girdiğimde Jahir karakteri beni sürekli olarak rolde oyalıyor, bir kaç dakika sonra en son şikayet açacağımı söylediğim zaman role uyum sağlamaya başlıyor.
Tam kaçırdığım esnada Las Colinas tarafında ikiliye araçta silah çekiyorum, telefonlarını direkt olarak dışarı fırlatmalarını söylüyorum.
Michael adlı arkadaş role düzgün bir şekilde uyuyor. Fakat Jahir karakterinin sergilediği rolden hiç bir şey anlamadım.
Emote önceliğinde zaten telefonu çıkardığı esnada atmadığı için anında telefonu tutup dışarıya fırlatıyorum.
Buna rağmen karşısında silah doğrultan kişiye karşı verdiği emoteyi sürdürmesi, size fırlat dediği anda fırlatmanız gerekirken karakterinizin vurulmasını sağlayacak bir hareket sergiliyorsunuz.
•Belki emote önceliğini de görmemiştir diye kendisine özel olarak da yazıyorum yaptığı rolün gayet farkında ama karşısında ki karakter kör mü ki telefonundan bir şeylere basarak konum göndermesine izin verecek? Ben orada yokmuşum gibi rol sergiliyor. (NON-RP)
Orada kendi karakterini tehlikeye soktuğunun ve Fear RP kuralını çiğnediğinin farkına değildi sanırım.
Kişiye ulaştığım zaman da hala öyle düşündüğü için forumda gerekli rolleri paylaşmaya karar verdim.
İyi Forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Aracı durdurup sergilediğim ilk rol;
Spoiler: GösterGizle

NON-Rp, Fear RP / PM uyarısı.
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 30.04.2022 18:42
Silah doğrulttuğuna dair emote benim ekranımda çıkmamıştı, emote veriyordum ve zaten verdiğim emotenin de uzun olduğu gözüküyor. Telefon alma rolünü göremediğim için sana da zaten ne yaptığımı sormuşum. Fear rp'i çiğneyecek bir davranışda bulunmadım. Rolünü etkilediğim için özür dilerim. Uzlaşma taraftarıyım, şikayetin geri çekilmesini rica ediyorum.
« Son Düzenleme: 30.04.2022 18:44 NOVA »

#2 - 30.04.2022 18:47
Ve son olarak, konum attığm karakter zaten attığım konuma gelmedi, rolün seyri değişmedi. Kaçırma rolünü gerçekleştirebildin.
« Son Düzenleme: 30.04.2022 18:50 NOVA »

#3 - 30.04.2022 18:52
Selam @NOVA samimiyetine inanıyorum, rol yapıyoruz olası durumlar. Forum tavrın için teşekkürler, sorun yok şikayeti geri çekiyorum.
K&A

#4 - 30.04.2022 18:55
Teşekkürler  :-X

#5 - 01.05.2022 23:23
Anlaşmaya varıldığı için şikayet kızağa çekilecek.