| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jahir_Dareece - @NOVA Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut. |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:NON-RP , Fear RP ihlali
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar.
Savaşın sürdüğü Little Fierro taraflarında tur atan karşı birlikten üyeleri tarafımızca vuruluyor.
Kişileri kaçırmak için role girdiğimde Jahir karakteri beni sürekli olarak rolde oyalıyor, bir kaç dakika sonra en son şikayet açacağımı söylediğim zaman role uyum sağlamaya başlıyor.
Tam kaçırdığım esnada Las Colinas tarafında ikiliye araçta silah çekiyorum, telefonlarını direkt olarak dışarı fırlatmalarını söylüyorum.
Michael adlı arkadaş role düzgün bir şekilde uyuyor. Fakat Jahir karakterinin sergilediği rolden hiç bir şey anlamadım.
Emote önceliğinde zaten telefonu çıkardığı esnada atmadığı için anında telefonu tutup dışarıya fırlatıyorum.
Buna rağmen karşısında silah doğrultan kişiye karşı verdiği emoteyi sürdürmesi, size fırlat dediği anda fırlatmanız gerekirken karakterinizin vurulmasını sağlayacak bir hareket sergiliyorsunuz.
•Belki emote önceliğini de görmemiştir diye kendisine özel olarak da yazıyorum yaptığı rolün gayet farkında ama karşısında ki karakter kör mü ki telefonundan bir şeylere basarak konum göndermesine izin verecek? Ben orada yokmuşum gibi rol sergiliyor. (NON-RP)
Orada kendi karakterini tehlikeye soktuğunun ve Fear RP kuralını çiğnediğinin farkına değildi sanırım.
Kişiye ulaştığım zaman da hala öyle düşündüğü için forumda gerekli rolleri paylaşmaya karar verdim.
İyi Forumlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Aracı durdurup sergilediğim ilk rol;
NON-Rp, Fear RP / PM uyarısı.
Ek açıklamalar(varsa): N/A