Konuyu fazla uzatmayacağım. Birden fazla ihlal demişsin, abartmayı seviyorsun biraz, neyse. İlk önce ufak bir değinmek istediğim nokta var. Yok kişi banlanacağını bildiği için kural ihlallerine başlamış vesaire vesaire, gerekli savunmamı oraya attım, sizin gibi hilenin kitabını yazmış çoluk çocukla aynı kefede olamk bile utanç verici de neyse, o konuyu buraya taşıman zaten ayrı bir ironi. Kural ihlali işleyecek olsam dün dixsept
çatışma rollerine dahil olmayın lütfen dediğini hiçe sayar dün çatışma rollerinde olurdum. O yüzden o konuyu hiiç buraya dahil etme, zaten gerekli karar orada verilir.
Gelelim birden fazla ihlale, şimdi beni orada hiç kimse düşürmedi. Kendim çatıdan düştüm ve bayıldım, yaralı sürem bittikten sonra kalkıp gittim, bunun nedenini de açıklayayayım, orada benim yaralı rolü yapmam demek bu arkadaşların beni esir alması demek hiç kimse kusura bakmasın ama ben samptın fiziksel hatalarından dolayı gecenin bir yarısı esir rolü yapacak değilim, sırf bu yüzden cezalandırılacaksam verilecek cezaya razıyım. Olay yerinden kaçarken batuhanc NC atıp çatışma rollerine dahil oluyor, yanılmıyorsam son çatışma rolümüzde NC atıp pakrod kasparov'u vurup kaçırmıştık, bundan sonra kural değişmişti, nc atan karakterler 48 saat çatışma rollerine dahil olamıyordu, kasparov için geçerli değil sanırım. Kişinin skininden dolayı onu anlık olarak Southside birliğinden sandım motora bindikten sonra onun batuhanc olduğunu fark ettim ve inip sıktım. Yeni NC atıp çatışma rollerine dahil olmasaydı vurulmazı. Savunmam bu kadar, ceza verilecekse verilir.
elemanın nc attığı tarih/saat