Konu: [30.04.2022 - Jackie Bucco] Birden Fazla İhlal  (Okunma sayısı 666 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.04.2022 04:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @akaGrower

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali, Bunny-Hop, Non-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jackie karakteri bölgeye geldiğim zaman yaralı bir şekilde yerde yatıyor. Yaralı süresinin bitmesini beklerken bölgede vakit geçiriyorum. Dönüp arkadaşı alacakken tavşan gibi zıpladığını gördüm. Onaylı bölgede vurulup hiçbir şey olmamış gibi zıplayarak koşuyordu. Bir an onu kurtarmaya geldiğimi zannedip motora biniyor. Birkaç saniye motoru sürdükten sonra aşağıya atlayıp ateş açıyor. Aşağıda ihlalleri ekran görüntüleri ve video ile destekledim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=128909.0

Arkadaş kendisine hile şikayeti açılınca içerlemiş, hilesi yetmezmiş gibi ihlallerinin boyutunu arttırmış. Yasaklanacağını bildiği için bu kadar rahat davranıyor. Kendini akıllı sanan tavşan. :manifdog

#1 - 30.04.2022 16:27

:garip:

#2 - 01.05.2022 10:44
Dün evde değildim, şuan gelebildim. Biraz dinlendikten sonra savunma yapacağım.

#3 - 01.05.2022 13:42
Wg

#4 - 01.05.2022 15:28
Konuyu fazla uzatmayacağım. Birden fazla ihlal demişsin, abartmayı seviyorsun biraz, neyse.  İlk önce ufak bir değinmek istediğim nokta var. Yok kişi banlanacağını bildiği için kural ihlallerine başlamış vesaire vesaire, gerekli savunmamı oraya attım, sizin gibi hilenin kitabını yazmış çoluk çocukla aynı kefede olamk bile utanç verici de neyse, o konuyu buraya taşıman zaten ayrı bir ironi. Kural ihlali işleyecek olsam dün dixsept çatışma rollerine dahil olmayın lütfen dediğini hiçe sayar dün çatışma rollerinde olurdum. O yüzden o konuyu hiiç buraya dahil etme, zaten gerekli karar orada verilir.

Gelelim birden fazla ihlale, şimdi beni orada hiç kimse düşürmedi. Kendim çatıdan düştüm ve bayıldım, yaralı sürem bittikten sonra kalkıp gittim, bunun nedenini de açıklayayayım, orada benim yaralı rolü yapmam demek bu arkadaşların beni esir alması demek hiç kimse kusura bakmasın ama ben samptın fiziksel hatalarından dolayı gecenin bir yarısı esir rolü yapacak değilim, sırf bu yüzden cezalandırılacaksam verilecek cezaya razıyım. Olay yerinden kaçarken batuhanc NC atıp çatışma rollerine dahil oluyor, yanılmıyorsam son çatışma rolümüzde NC atıp pakrod kasparov'u vurup kaçırmıştık, bundan sonra kural değişmişti, nc atan karakterler 48 saat çatışma rollerine dahil olamıyordu, kasparov için geçerli değil sanırım. Kişinin skininden dolayı onu anlık olarak Southside birliğinden sandım motora bindikten sonra onun batuhanc olduğunu fark ettim ve inip sıktım. Yeni NC atıp çatışma rollerine dahil olmasaydı vurulmazı. Savunmam bu kadar, ceza verilecekse verilir.

elemanın nc attığı tarih/saat

#5 - 01.05.2022 15:44
Konuyu fazla uzatmayacağım. Birden fazla ihlal demişsin, abartmayı seviyorsun biraz, neyse.  İlk önce ufak bir değinmek istediğim nokta var. Yok kişi banlanacağını bildiği için kural ihlallerine başlamış vesaire vesaire, gerekli savunmamı oraya attım, sizin gibi hilenin kitabını yazmış çoluk çocukla aynı kefede olamk bile utanç verici de neyse, o konuyu buraya taşıman zaten ayrı bir ironi. Kural ihlali işleyecek olsam dün dixsept çatışma rollerine dahil olmayın lütfen dediğini hiçe sayar dün çatışma rollerinde olurdum. O yüzden o konuyu hiiç buraya dahil etme, zaten gerekli karar orada verilir.

Gelelim birden fazla ihlale, şimdi beni orada hiç kimse düşürmedi. Kendim çatıdan düştüm ve bayıldım, yaralı sürem bittikten sonra kalkıp gittim, bunun nedenini de açıklayayayım, orada benim yaralı rolü yapmam demek bu arkadaşların beni esir alması demek hiç kimse kusura bakmasın ama ben samptın fiziksel hatalarından dolayı gecenin bir yarısı esir rolü yapacak değilim, sırf bu yüzden cezalandırılacaksam verilecek cezaya razıyım. Olay yerinden kaçarken batuhanc NC atıp çatışma rollerine dahil oluyor, yanılmıyorsam son çatışma rolümüzde NC atıp pakrod kasparov'u vurup kaçırmıştık, bundan sonra kural değişmişti, nc atan karakterler 48 saat çatışma rollerine dahil olamıyordu, kasparov için geçerli değil sanırım. Kişinin skininden dolayı onu anlık olarak Southside birliğinden sandım motora bindikten sonra onun batuhanc olduğunu fark ettim ve inip sıktım. Yeni NC atıp çatışma rollerine dahil olmasaydı vurulmazı. Savunmam bu kadar, ceza verilecekse verilir.

elemanın nc attığı tarih/saat

Abi 30 TL’ye sattığın sob yüzünden karakterim banlandı neden dcden engelledin? Paramı geri ver!

#6 - 01.05.2022 15:47
Sattığın malın arkasında dur bari keşke tiphiedden alsaydım…

#7 - 01.05.2022 16:18
Salak mısın oğlum, sen git seni buraya kim yolladıysa o gelsin.

#8 - 01.05.2022 16:23
sus

#9 - 01.05.2022 16:25
Ben onaylı bir üyeyim üslubuna dikkat et senin gibi profiline Osmanlı padişahı koymuyorum.