Konu: Ghaalen Howell | Jacaubre_Lamont | Vertaim Zebunyan +1-2  (Okunma sayısı 535 defa)

#10 - 29.04.2022 20:00
sadece açık aramak ile o işler olmuyor. Oyuna girip orada dursaydın ve hoodunu savunsaydın bir şey olmazdı. Hood baskını diyorsun, kimsenin olmadığı hoodu nasıl basacağız? Senin kendi mekanında adam olmaması bizi bağlamaz.

#11 - 29.04.2022 20:13
sadece açık aramak ile o işler olmuyor. Oyuna girip orada dursaydın ve hoodunu savunsaydın bir şey olmazdı. Hood baskını diyorsun, kimsenin olmadığı hoodu nasıl basacağız? Senin kendi mekanında adam olmaması bizi bağlamaz.
Canım ciğerim, birlikte rol yaptığın vicolays baskın attık diyor, sen ne anlatıyorsun?

#12 - 29.04.2022 20:17
Baskın attık, kimse yok. Atamadık? Kime baskın atıyoruz ahbap İtalyan bayrağı ile PK war mı atayım? Amacımız baskın yapmaktı ki kimsenin olmadığını görünce oturup iki sohbetin belini kırdık. Bana gelip "Yattığın şey mi battı anlamadım akasobeit" yazıyorsun, belli ki attığım ss bile seni tilt ediyor. Kendini küçük duruma düşürmekten başka bir şey yapmıyorsun, sana bir abi tavsiyesi; oyunu bu kadar önemseme.

#13 - 29.04.2022 20:31
Aramda 10 yaş fark olan bir çocuktan abi tavsiyesi alacak değilim vicolays. Boş muhabeti kes ve savunmanı yap. Sürekli bölgeye baskın atıyorsunuz? 24 saatte 3 defa baskın atma hakkınzı var, bunlarıda art arda değil, 4 saat arayla atabiliyorsunuz. Fakat siz saat başı baskın atıyorsunuz? Üstüne kalkıp bir de bana kurallardan bahsediyorsun. Oyunu dert edecek değilim, yaptığınız rolü kurallar çerçevesinde yapın canımı yiyin, kural dışı işler yaparak, peşinize bir ekip takılınca hemen quit atarak bu işler olmuyor.

Spoiler: GösterGizle
Sövmek saymak dışında, iki medeni insan gibi konuşmak istersen Grower#9242 ekle, kameralı sohbet edelim.

#14 - 29.04.2022 21:02
Tamam, en az 20-30 yaşındaki abi. Evlende düğününe gelip altın takayım.

#15 - 29.04.2022 21:04
Tamam, en az 20-30 yaşındaki abi. Evlende düğününe gelip altın takayım.
O zaman şimdiden altın parasını biriktirmeye bak, okul harçlıklarınla biraz zor toparlarsın.

#16 - 29.04.2022 22:03
Hood bölgene sahip çıkarsan kimse gelip burası benim rolü yapmaz, işyerine girip q atarsan yoldan geçen sivil bile orayı hood bölgesine alır.  :garip:
@Vicolays ahbabim gerekli savunmayı yapmış, tarafımdan daha fazla savunma gelmeyecek. Oyun oynadığımızı da unutmamamız gerekiyor. İyi forumlar.  :sampanya:

#17 - 29.04.2022 23:13
Hood bölgene sahip çıkarsan kimse gelip burası benim rolü yapmaz, işyerine girip q atarsan yoldan geçen sivil bile orayı hood bölgesine alır.  :garip:
@Vicolays ahbabim gerekli savunmayı yapmış, tarafımdan daha fazla savunma gelmeyecek. Oyun oynadığımızı da unutmamamız gerekiyor. İyi forumlar.  :sampanya:

#18 - 13.05.2022 13:15
Merhabalar, kişiler baskın yapma üzerine gidip bölgenizde kimseyi göremeyince bu tarz bir role girişmişler, cezalık bir durum yok. Bu seferlik uyarı verebiliriz.