Konu: Ghaalen Howell | Jacaubre_Lamont | Vertaim Zebunyan +1-2  (Okunma sayısı 538 defa)

#0 - 29.04.2022 17:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ghaalen Howell @Vicolays | Jacaubre_Lamont @Trouble | Vertaim Zebunyan @FrolloTR | Azad Badalyan @sh1ne | Makayel Marazyan @Selim | maske_36737

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.04.22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hood kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aşağıya bırakacağım ekran görüntüsünde her şey açık ve net. Onaylı bir hood bolgesine gelerek bölgeyi yok sayarak rol yapmak hangi mantığa sığıyor anlamış değilim. Ne anlamı kalıyor onaylı hood bölgesinin? Gündüz vakti herkes işinde gucundeyken hood bolgesine gelerek *mekan bizim* rol mantığını kendine benimsemiş *Onaylı Birlik* olarak adlandırılan bu birlikter bu sekilde mı diğer birliklere önderlik edecek? O halde gece saat 5 de gelip bizde sizin hoodunuzda çay içelim? Bölge bizim olsun. :garip:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İyi bir yaptırım gelse iyi olur. Kuralları öğrenmeleri açısından iyi olacaktır.

« Son Düzenleme: 29.04.2022 17:53 akaGrower »

#1 - 29.04.2022 17:54
Şikayet için kanıt:

#2 - 29.04.2022 17:54
Baskın attık, o sıra kimse yoktu. Bizde bir süre rol yapıp uzaklaştık.

#3 - 29.04.2022 17:57
Hood bölgesinde üyeniz bile yoktu, birisi olsaydı ve sayıca üstün olsaydınız belki bu kural ihlalini çiğnemiş olurduk. Bölgenizde 1 tane bile üye yok, kime karşı bir fear yapmalıyım? Gece 5te gelip oh kimsecikler yok, kimsecikler yenemez zaten rolü yapabilirsiniz. Kimse bunu yaptığınız için size şikayet açmaz. İyi bayramlar.

#4 - 29.04.2022 17:57
Boş mekana mi baskın atıyorsun sen babuş? Ya da şoyle sorayım saat başı basma yetkiniz falan mı var?

https://streamable.com/omkwzd

#5 - 29.04.2022 18:00
Kuralları inceleyin yanlış hatırlamıyorsam 2 ay önce yeni kurallar geldi, onaylı birlikler her 4 saatte baskın atabilir. Tabii 24 saat içinde sadece 3 kere basabilir ve bu baskınların arasında 4 saat olmalı. Kurallara tekrar bir göz atın.

#6 - 29.04.2022 18:03
Aldığın ssin editsizini at bakayım sen bir kaç saat geçmiş.

#7 - 29.04.2022 18:19
Öncelikle saygılı, resmi ve iyimser bir dil ile konuşuyorum, bana emir kipiyle konuşuyorsun ve bir tane bile resmi bir dil ile konuşmuyorsun, ne beni ne oyuncularımı yargılamaya hakkın yok. Bir şikayet sunmuşsun, ben bu şikayete savunma yaptım. Farklı şikayetlerin varsa yeni şikayet oluştur, şikayetin konusu hood kural ihlali(?) ve ben bunun savunmasını yaptım. Ayrıca 1 mermi bile atmadık, bu resmi olarak bir baskın bile değil. Sözde bir baskın attık ve kimse olmamasının üstüne 1 mermi bile atmadan geri çekildik. Eğer ss yüzünden üzüldüyseniz aynısını yapmayı deneyin, gel Idlewood'a kimsecikler baş edemez rolü yapmaya çalış. İyi bayramlar akaGlower

#8 - 29.04.2022 18:34
Öncelikle saygılı, resmi ve iyimser bir dil ile konuşuyorum, bana emir kipiyle konuşuyorsun ve bir tane bile resmi bir dil ile konuşmuyorsun, ne beni ne oyuncularımı yargılamaya hakkın yok. Bir şikayet sunmuşsun, ben bu şikayete savunma yaptım. Farklı şikayetlerin varsa yeni şikayet oluştur, şikayetin konusu hood kural ihlali(?) ve ben bunun savunmasını yaptım. Ayrıca 1 mermi bile atmadık, bu resmi olarak bir baskın bile değil. Sözde bir baskın attık ve kimse olmamasının üstüne 1 mermi bile atmadan geri çekildik. Eğer ss yüzünden üzüldüyseniz aynısını yapmayı deneyin, gel Idlewood'a kimsecikler baş edemez rolü yapmaya çalış. İyi bayramlar akaGlower
Yazdığım şeyler mi battı anladım akaS0beit? Her gelen giden Hooda gelip burası benim rolü yapacaksa neden onaylı hood diye bir sistem var? Aklın mantığın alıyor mu senin.

#9 - 29.04.2022 18:47
Hood bölgene sahip çıkarsan kimse gelip burası benim rolü yapmaz, işyerine girip q atarsan yoldan geçen sivil bile orayı hood bölgesine alır.  :garip: