Konu: Richard Vondell, Caine Blackhand  (Okunma sayısı 496 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.04.2022 20:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Caine Blackhand , @lencarst Richard Vondell @AkaLeo

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video içerisinde yer alıyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Caine Blackhand ile bir sorun yaşıyoruz, bulup vuruyorum, yaralı duruma düşüyor. Yaralı duruma geçtikten sonra Caine karakterini kaçırmak için aracıma yüklüyorum ve yaralı süresini bekliyorum. Caine uyandığında araca binmiyor, koşuyor. Richard Vondell, olay ile bağımsız. DM arayışında olduğu için aramızdaki role dahil olup, ateş ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/jcqhu3 , Caine yaralı olmasına rağmen koşuyor.

Araca bindirdiğimin kanıtı, Caine karakteri koşuyor, araçta değil.

Araca binmiyor, zaman kazanmaya çalışıyor.

Ek açıklamalar(varsa): adalet mülkün temelidir

« Son Düzenleme: 28.04.2022 20:31 xQuantum »

#1 - 28.04.2022 20:34

Kendi video ve attığın ekran görüntülerinde her şey belli. Yerde yaralıyım ve kalkıp araca bineceğim. Bu olayı görüp gelen arkadaşta senin bu durumunu görüp sana ateş açıyor, aynı zamanda yaralı olduğumun ve durumumun /do'sunu atıyorum ve araca bineceğim sırada sana sıkmaya başlıyor ve aracı geriye doğru sürüyorsun. Araca burada binemiyorum. Koşma demişsin... "Caine araçta" do'su her şeyi belli ediyor. Role uymak amaçlı aracına doğru geliyorum, yarı yolda rol bölünmesin diye /do Caine araçta yazıyorum ve anlık duraksıyorum bunu yazarken koşup aracın yanında /hurt 5 komutunu deniyorum hata alıyorum sonra düzgün bir /hurt komutu yazıp yaralı rolüne başlıyorum. Her şey bu kadar basit dostum.

Orada videoda da beni vurduğun sırada /do veriyordum Caine araçta diye, araca yetişmek için koştum rolün baltalanmasın diye.
« Son Düzenleme: 28.04.2022 20:46 lencarst »

#2 - 28.04.2022 20:47
Arkadaşın ateş etmesi için zaman kazandırdığın her halükarda belli. Yöneticiler en iyi şekilde sonuçlandıracaktır.

Her ikimizde kendimize göre haklıyız, yönetici kararını bekliyor olacağım. Polemik olmaya niyetim yok, iyi roller.  O:-)
« Son Düzenleme: 28.04.2022 22:55 xQuantum »

#3 - 28.04.2022 20:52
Ek olarak üstteki SS'de gözüküyor yerden kalktığım gibi araca gidiyorum fakat aracın kilitini açmamışsın daha, W, S manevrası yaparak aceleye getirdiğin için araca binemiyorum. İkinci SS'de ise /do'yu vermeye çalıştığım gözüküyor.

Savunmam bu kadardır, kalanını admin kararına bırakıyorum, kitli aracın içine giremeyeceğim için bir zaman kazanma çabam yok.

#4 - 28.04.2022 21:17
Blurladığın screenshotların sade, şeffah halini atma şansın var mı?

Olay hakkında konuştuğunuza inanıyorum, konuşmadıysan bluru kaldırıp tekrar atabilirsin.

#5 - 28.04.2022 23:17
Merhabalar Ronin birliğinde Tiffany karakteri ile IC de sevgili yolunda olan bir karakterim bulunuyor ayrıca Caine karakteri hafta sonu açılıcak Thirteen Strip Club'a davet ettiğimden dolayı IC olarak tanışmış ve bir arkadaşlık içersindeyim, IC de sevgilimin arkaşını kurtardım olarak sayabilirsiniz, tarafımca gerekmedikce başka bir açıklama gelmiyecek.

#6 - 30.04.2022 18:11
Attığınız screenshotların şeffah halini atmadınız, @lencarst. Rica ediyorum.

Tartışacağım bir konu bulunmuyor, daha fazla ileti atmayacağım. İki arkadaş zaman kazanıp, PM üzerinden beni nasıl vuracakları hakkında istişare etmişler. :D

Umarım gereken cezayı alırlar, iyi forumlar.

#7 - 30.04.2022 18:45
Güzel hikayeymiş, sadece durumla alakalı bana biraz samimi bir yorum içeren bir mesaj atmıştı, paylaşma gereği duymadım, iki kişinin özelinde olan bir mevzu, tek mesaj gözüktüğü üzere. İsterse yönetici arkadaşa özelden atabilirim, önümüzde deliller mevcut savunma mevcut, ekstra bir şey ekleme gereği duymuyorum.
Karar kılınabilir.

#8 - 30.04.2022 20:06
Merhabalar Ronin birliğinde Tiffany karakteri ile IC de sevgili yolunda olan bir karakterim bulunuyor ayrıca Caine karakteri hafta sonu açılıcak Thirteen Strip Club'a davet ettiğimden dolayı IC olarak tanışmış ve bir arkadaşlık içersindeyim, IC de sevgilimin arkaşını kurtardım olarak sayabilirsiniz, tarafımca gerekmedikce başka bir açıklama gelmiyecek.
Caine Blackhand ile aktif bir rol içerisinde değildin. DM arayışında olduğun için boş bir rolde bulundun, yaptığın saçmalık.

Caine Blackhand'ı bir süre takip ettim ve bu iş yerine girip anlık dışarıya çıktı. O sıra içerisinde Caine Blackhand karakterini vurdum. Caine'i vurduğumu gören DM arayaşında olan arkadaş da bu fırsattan yararlandı ve bana ateş etti. Böyle bir döngü kurup kafasında oynatmış.

Caine ile birliğiniz herhangi eksiye dayanan bir screenshot, düzenlenmiş rol screenshotu bulunuyor mu? Tiffany ile birlikte olduğun bir screenshot? Olmadığını düşünüyorum.

Normalde Rondell karakteri aracına binip gidecekti, Caine Blackhand ile bir bağı bulunmuyordu.

Gördüklerimi yorumluyorum, kanıtınız var ise buraya atmaya çekinmeyin. Boş yere kimsenin ceza almasını istemem fakat bu şekilde rol zevki kaçıran DM arayşında olan kişiler ile anlaşamıyoruz.

Ekstra olarak AkaLeo forum hesabının iletilerine bakılırsa memnun olurum, birçok şikayette adı geçiyor. DM mantığı ile oyuna girip çıktığına inanıyorum.

Ekstra bir ileti atmayacağım. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 30.04.2022 20:16 xQuantum »

#9 - 30.04.2022 20:59
Merhaba şuanda birliğim savaş içinde bunun için DM arayışı diyorsunuz ayrıca araç bana ait değil o sırada bug dan dolayı silahın memileri silinmiş yoksa başda yardımcı olucaktım . DM arayışında falan değilim ayrıca dostum biraz sakin. :garip: :garip: