Merhabalar Ronin birliğinde Tiffany karakteri ile IC de sevgili yolunda olan bir karakterim bulunuyor ayrıca Caine karakteri hafta sonu açılıcak Thirteen Strip Club'a davet ettiğimden dolayı IC olarak tanışmış ve bir arkadaşlık içersindeyim, IC de sevgilimin arkaşını kurtardım olarak sayabilirsiniz, tarafımca gerekmedikce başka bir açıklama gelmiyecek.
Caine Blackhand ile aktif bir rol içerisinde değildin. DM arayışında olduğun için boş bir rolde bulundun, yaptığın saçmalık.

Caine Blackhand'ı bir süre takip ettim ve bu iş yerine girip anlık dışarıya çıktı. O sıra içerisinde Caine Blackhand karakterini vurdum. Caine'i vurduğumu gören DM arayaşında olan arkadaş da bu fırsattan yararlandı ve bana ateş etti. Böyle bir döngü kurup kafasında oynatmış.
Caine ile birliğiniz herhangi eksiye dayanan bir screenshot, düzenlenmiş rol screenshotu bulunuyor mu? Tiffany ile birlikte olduğun bir screenshot? Olmadığını düşünüyorum.

Normalde Rondell karakteri aracına binip gidecekti, Caine Blackhand ile bir bağı bulunmuyordu.
Gördüklerimi yorumluyorum, kanıtınız var ise buraya atmaya çekinmeyin. Boş yere kimsenin ceza almasını istemem fakat bu şekilde rol zevki kaçıran DM arayşında olan kişiler ile anlaşamıyoruz.
Ekstra olarak AkaLeo forum hesabının iletilerine bakılırsa memnun olurum, birçok şikayette adı geçiyor. DM mantığı ile oyuna girip çıktığına inanıyorum.
Ekstra bir ileti atmayacağım. İyi forumlar.